Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1235056 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Krwinek Krwinki itd

Forum dla wytrwałych graczy i nie tylko :] Rozmawiamy tutaj o wszelakich grach, czy to na PC, PS2, czy GBA.

Krwinek Krwinki itd

Nieprzeczytany postprzez jaroo » 18 Lut 2011, 21:58

Jakoś cicho na tym forum, kumpela poleciła mi na nudę pracowitego krwinka. Mam teraz przerwę po sesji i do tego siedze uziemiony ze złamaną nogą tak więc każda gra mnie ratuje. Grał ktoś? bo niezłą zajawkę mam z tym, mój refleks i wiedza chyba wymięka. Hehehe... :D Można nawet wygrac nagrodę. Ciekawe jakie mam szanse :devil: hehe

Dodano 21 Lut 2011, 13:55:35:
Coś tu okropnie cicho :shock: Czemu nikt nie pisze na tym forum?? Nikt chyba też nie grał w gierkę a szkoda bo fajna i wciągająca, chociaż może i lepiej będę mieć większe szanse na nagrody :) :jupi:

Dodano 01 Mar 2011, 20:18:45:
Hej, już pisałem o gierce... :D aktualnie trochę sobie w nią pogrywam, chcę się dostać do dwudziestki aby grac o nagrody, tylko czasami rzucą takie pytanie, że ciężko znaleźć na nie odpowiedź. Może tu znajdzie sie osoba skora pomóc, znająca odpowiedź bądź grająca, która juz przeszła przez takie pytanie :oops: Piszcie jeśli znacie odpowiedź... Która grupa krwi występuje w Polsce najrzadziej ? :x

jaroo

Krwinek Krwinki itd

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 18 Lut 2011, 21:58

Awatar użytkownika
mgirl

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry