Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1209672 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

Kreatyna

Dział dla każdego adepta żelaznego sportu. Prowadzimy dyskusje o zdrowym odżywianiu, suplementach, odchudzaniu i wszystkim co dotyczy kulturystyki.

Kreatyna

Nieprzeczytany postprzez tomektp717 » 12 Wrz 2008, 10:13

Witam! Mam takie pytanie .. czy kreatyne mozna kupic w aptece ??

tomektp717

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Kreatyna

Nieprzeczytany postprzez Szalony Szeryf » 12 Wrz 2008, 11:22

A dlaczego nie w sklepie tylko koniecznie w aptece ?
http://www.spartan7.pl - kulturystyka, fitness, TS
http://www.zeed.pl - meble na wymiar, usługi remontowe

Szalony Szeryf

Kreatyna

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 12 Wrz 2008, 11:22

Awatar użytkownika
mgirl

Re: Kreatyna

Nieprzeczytany postprzez Talpy » 01 Lis 2008, 12:24

Nie, nie kupisz kreatyny w aptece... Pewnie boisz się, że w sklepie może być jakaś lewa, albo coś? Nic podobnego, jak dobry sklep to nie bój...
Image

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak naprawdę wielcy sprawiają, że Ty także możesz stać się wielki."

Mark Twain.

Awatar użytkownika
Talpy

• Miejscowość:52° 12'29'' N, 22° 30'43'' E

Kreatyna

Nieprzeczytany postprzez arterixxxa » 18 Gru 2008, 12:52

Nie prawda kreatynę można dostać w prawie każdej aptece a jeżeli nie ma jest na pewno możliwość zamówienia. Wiem bo sam kupowałem. Uważam osobiście że to jest najbezpieczniejsza odżywka ze wszystkich i mimo że zdania na jej temat są różne to przytyłem po niej 5kg przybyło siły ogólnie moja budowa się poprawiła. Jak masz jakieś jeszcze pytanka to służę :lol: Też jakoś mam większe zaufanie do aptek niż do jakiś sklepów z odżywkami, zawsze sprzedają tam jakieś podejrzane zakapiory;-)

arterixxxa

Kreatyna

Nieprzeczytany postprzez Knight Power » 05 Sty 2009, 11:48

Dobre sklepy z odżywkami niech będą twoim głównym celem. Tam kupuj, choć w aptece też powinieneś dostać. Jeśli będziesz kupował z Olimpu bądź Trec Nutrition - nie bój się, procent podrabialności tych specyfików jest bardzo, bardzo mały.

Knight Power

Kreatyna

Nieprzeczytany postprzez puchaty » 06 Sty 2009, 05:15

bo kreatyna dla was to kreatyna.. nie ważne jaka odmiana ^^

Awatar użytkownika
puchaty
Administrator

• Miejscowość:0lsztyn
  • Pochwały:18

Kreatyna

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 06 Sty 2009, 05:15

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez aha159 » 13 Gru 2009, 10:07

arterixxxa napisał:Nie prawda kreatynę można dostać w prawie każdej aptece a jeżeli nie ma jest na pewno możliwość zamówienia. Wiem bo sam kupowałem. Uważam osobiście że to jest najbezpieczniejsza odżywka ze wszystkich i mimo że zdania na jej temat są różne to przytyłem po niej 5kg przybyło siły ogólnie moja budowa się poprawiła. Jak masz jakieś jeszcze pytanka to służę :lol: Też jakoś mam większe zaufanie do aptek niż do jakiś sklepów z odżywkami, zawsze sprzedają tam jakieś podejrzane zakapiory;-)

Wes napisz do mnie na gg 2533197 bo mam pare pytan do ciebie!
a niechce pisac tutaj na forum

Dodano 13 Gru 2009, 10:33:51:
viewtopic.php?f=59&t=51806&p=998789#p998789

Help

aha159

Kreatyna

Nieprzeczytany postprzez Kulany » 14 Gru 2009, 23:08

Dokładnie. Kreta jest dostępna w aptece. I jest nawet kreatyna z Olimpu - na takiej właśnie jadę. Oczywiście monohydrant na start;)

Kulany

Kreatyna

Nieprzeczytany postprzez Lineup » 14 Paź 2010, 11:11

Nie wiedziałam;) W życiu by nie przyszło do głowy kupowanie suplementów w aptece, a jednak:) Ja zamawiam w internecie, zwykle robimy większe zamówienie w kilka osób. Ja biorę suplement marki milkoshake z l-karnityną, ale kumpel z pracy bierze milkoshake power protein z kreatyną i bardzo sobie chwali.

Lineup

Kreatyna

Nieprzeczytany postprzez cuba88 » 06 Lis 2010, 10:56

Witam, zabawy z odżywkami i siłownią rozpocząłem rok temu, jednak początki były nieporadne i raczej śmieszne, a wszystko z powodu natłoku informacji które dostawałem od wszystkich. Na siłowni goście ćwiczący po kilka lat mówili: hej młody odstaw tą sztange, weż hantle itd itd. Potrzebowałem trenera osobistego z porządną wiedzą, z całym czacunkiem ale fora także nie pomogły. Przypadkiem trafiłem na fajną książke o kulturystyce, która wprowadziła mnie w ta tematykę. Sam jestem dosyc zadowolony z wyników, rok temu zaczynałem od serii 60kg na klatke, teraz jest to 110 :) więc spora progresja. warto sie z nią zapoznać!!!

cuba88

Kreatyna

Nieprzeczytany postprzez netek » 06 Lis 2010, 14:17

Ja bym Ci polecał przejść się do sklepu z odżywkami i kupić monohydrat kreatyny, polecam vitalmax (cena/jakość wychodzi najkorzystniej). Monohydrat na pierwsze 2-3 cykle w zupełności wystarczy jakieś udziwnienia wprowadza się później kiedy mono już nie przynosi tak dużych rezultatów. Takie zakapiory mogą bardzo dużo wiedzieć czasami ;) I dokup glutamine najlepiej, ja brałem dużo i syntrax bądź universal najlepsze, ale dużych różnic nie ma więc możesz brać najtańszy. I tak się zapytam ile ćwiczysz? Bo jeśli poniżej pół roku to odpuść sobie odżywki. Dużo nie pomogą a stracisz pieniądze. Dieta i dobry trening starczą.

netek

Nieprzeczytany postprzez gringo » 19 Lis 2010, 11:33

Jeśli zaczynasz przygodą z siłownią, to zacznij od czegoś delikatniejszego. Milkoshake, o którym ktoś tu pisał będzie dobrym rozwiązaniem na początek. Zawsze najlepiej na początku określić sobie konkretną dietę a suplementy stosować dodatkowo.

gringo

Kreatyna

Nieprzeczytany postprzez Ruszofy » 20 Lis 2010, 10:20

Jeśli zaczyna, to Niech pierw potrenuje z dwa miesiące na sucho a dopiero potem mu polecaj jakieś suplementy. Organizm musi się przyzwyczaić do wysiłku. Ja ćwiczę już 1,5 roku na SUCHO i przy wzroście 180cm warzę 93kg. Jak dla mnie zajebisty wynik. Oczywiście trzymałem się odpowiedniej diety.
Niektórzy są głupi, chcą się zabić...
Sam zrozumiałem jak bardzo człowiek może być słaby...

Awatar użytkownika
Ruszofy

• Miejscowość:Kraków
  • Pochwały:4
Użytkownik zbanowany

Kreatyna

Nieprzeczytany postprzez fabp » 05 Sty 2011, 20:08

Na start bez kreatyny polecam, na sucho, i tak w początkowym okresie przyrosty będą takie same pewnie. :wink:
Impossible is nothing...

Awatar użytkownika
fabp

Kreatyna

Nieprzeczytany postprzez deathbringer » 15 Mar 2011, 12:16

Na początek dobry jest monohydrat kreatyny, potem można wziąć coś silniejszego. Ja od niedawna piję sobie Xpand Xtreme Pump, i muszę przyznać, ze jestem bardzo zadowolony z tej kreatyny. Kosztowała 149 zł z hellhound.pl, ale naprawdę daje moc ;).

deathbringer

• Pochwały:1

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry