another napisał:Aczkolwiek chciałabym zobaczyć Lisz w akcji ; D.
Prosze bardzo (;
Teraz ja. Jakem zakochana w koszykówce, w piłce do kosza, w samym koszu i nawierzchni boiska mogę mówić godzinami. Wzrostem daleko mi do koszykarki, nie gram znów tak idealnie, ale byłam w drużynie przez 3 lata, aż do kontuzji. teraz gram jedynie rekreacyjnie. Ponoć zawsze moim plusem było totalne oddanie grze, ie widziałam nikogo poza drużyna, przeciwnikiem, piłką i koszem gdy gram sama jestem tylko ja, piłka, kosz i nawierzchnia boiska, choć tego ostatniego też czasem nie zauważam, bo linie mam w głowie i uważam na nie intuicyjnie. Niesamowity, żywiołowy sport, który przeżywam.
Lubię także oglądac w telewizji, wszelkei Mistrostwa Europy i mecze ligi NBA, które są genialne. Kibicuję, w Europie nikomu, chociaż w tegorocznych mistrzostwach uważam, że Hiszpania całkowicie zasłużyła sobie na złoty medal, gdyż grali przez cały sezon genialnie, nie mieli sobie równych. Polska drużyna jest słaba, o czym świadczy fakt, iż nie wybilismy się do półfinałów nawet.
Jeśli chodzi o NBA od zawsze jestem wierna Detriot Pistons i od niedawna przychylnie patrzę na Orlando Magic, ale to tylko ze względu na Marcina Gortata grającego tamże.