Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234951 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

[KUPIĘ] koszula diverse wiosna 2011

Forumowe targoWWWisko, czyli kupię, sprzedam, wymienię. Prawo do zakładania tematów przysługuje od 50 postów.

Nieprzeczytany postprzez alooohaa » 13 Lip 2011, 11:56

W wiosennej kolekcji Diverse pojawiła się koszula w kolorową kratę. Każda kratka miała inny kolor. A więc były - różowe, zielone, niebieskie, turkusowe, fioletowe, żółte itd. Koszul było mało, kosztowały wtedy chyba 89,90 zł. Kupię taką koszulę w rozmiarze M, L lub XL. Jeśli znajdę zdjęcie to wstawię (na razie nie mogę znaleźć).
And if you are the ghost I'll call your name again
You, always

Awatar użytkownika
alooohaa

• Miejscowość:Zapomniana przez świat
  • Pochwały:59

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez martuśka. » 13 Lip 2011, 22:03

Damska czy męska?
Damskie u nas były na pewno, jeszcze z dwa tygodnie temu, wątpię, że zeszły. Moja mama taką kupiła za 50zł chyba.
Szukaj w outlecie jak masz gdzieś blisko.
Postaram się sprawdzić w Diversie w następnym tygodniu. Tylko fajnie gdybyś zdjęcie wstawiła bo nie wiem czy o tej samej myślimy:P
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 13 Lip 2011, 22:03

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez alooohaa » 14 Lip 2011, 09:21

Koszula damska, na długi rękaw z takim guziczkiem w rękawie umożliwiającym zapięcie zawiniętego rękawa (nie wiem jak to się nazywa). W Diversie w mojej okolicy były tylko 3 i po kilku dniach zniknęły. Szukałam też w kilku Diversach w Warszawie i w Gdańsku. Przeszukałam Internet i nie mogę jej znaleźć ani na allegro ani nawet jej zdjęcia. Ale zdjęcie zrobione przez siebie może wstawię po weekendzie. Nie liczę, że uda się kupić nową ze sklepu, dlatego szukam po ludziach. Dodam tylko, że jak się na nią patrzy to kratki są w różnych kolorach, ale w dużej części są to odcienie różu .
You, always

Awatar użytkownika
alooohaa

Nieprzeczytany postprzez alooohaa » 23 Lip 2011, 12:37

Podbijam mój temat, cały czas szukam i jestem gotowa kupić. Dodaję też zdjęcie, żeby nie było wątpliwości o co chodzi.

Image
You, always

Awatar użytkownika
alooohaa

Nieprzeczytany postprzez martuśka. » 23 Lip 2011, 17:10

Widziałam je, faktycznie, choć było ich malutko. Moja mama akurat ma inną kratę, drobniejszą i nie taką symetryczną. Czy jeszcze u mnie są to trudno mi powiedzieć, nie miałam ostatnio okazji zajrzeć do Diversa. Jeśli nie zapomnę to zajrzę do Diverse, najprawdopodobniej we wtorek bądź poniedziałek. Zobaczę czy są jeszcze. Nie obiecuje, że będę pamiętać ale ustawie sobie przypomnienie czy coś:P
Bardzo podobna koszula jest na stronie Diverse'a, tylko nie jest rozpinana całkiem:
http://www.diversesystem.com/kolekcja-d ... ed-sh.html
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry