Koniec działania WOŚP?
(Ale bądź co bądź nie wpadam na żadną myśl, czemu refu rzeczy nie można byłoby darować komukolwiek)

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234949 postów.

mgirl

mgirl

korop napisał:Niestety Pizzaro może mieć rację. Szkoda że WOPŚ (wielkie okradanie po świętach) nie pada. Hejtuje Owsiaka bo nazywa się wolontariuszem a pobiera 18 patoli miesięcznie.

korop napisał:Ale nigdy nie wrzuciłem, i nie wrzucę ani złotówki, dopóki Owsiak nie powie że pobiera z tytułu WOPŚ kasę dla siebie.
korop napisał:Wolontariusz pracuje za darmo.
Owsiak pobiera pieniądze = nie jest wolontariuszem
Owsiak nazywa siebie wolontariuszem.
A co do samej idei zbierania na dzieci nic nie mam.
korop napisał:Tak więc powtórzę kolejny raz:
Wolontariusz pracuje za darmo.
Owsiak pobiera pieniądze = nie jest wolontariuszem
Owsiak nazywa siebie wolontariuszem.
korop napisał:A co do samej idei zbierania na dzieci nic nie mam.
korop napisał:Przypuszczenia? Nie. Mam na to jasne i klarowne dowody. W postaci statu WOPŚ. Pewnie nie czytałaś, ale ja tak. Nie wierzysz? To sprawdź to:
- ze statusu WOPŚ http://s.wosp.org.pl/Files/statut_fundacji_wosppdf.pdf punkt 5 ze strony 9
-8 pkt 8 ustawy z dnia 3 marca 2000 r.
-http://www.rp.pl/temat/85176.html
korop napisał:Czy teraz wiesz o czym mówię, czy nadal masz to za bzdury.
korop napisał:I widzę że kolejna osoba ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.![]()
korop napisał:Przecież on dzieci ratuje, on jest taki wspaniały, och, ach. Tylko szkoda że przy okazji aborcję popiera,
korop napisał:może tutaj też wyczują wszyscy pewną niezgodność.
Darcia K napisał:Wybacz chłopie, jeżeli czepiasz się takich byle gówienek jak nazewnictwo, to naprawdę musi Ci się nudzić w życiu.
Pizzaro napisał:Jest to oszustwo
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości