Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234949 postów.
powiedz mi, co z tego? Boli Cię to? Chyba ważne, że dzieci są ratowane, tak?

mgirl

korop napisał:A teraz jeszcze mi rzeczowo wyjaśnij jaka jest różnica pomiędzy płodem a dzieckiem?
korop napisał:Jedna orkiestra podobna była do ratowania jeszcze nienarodzonych dzieci, to już w ogóle paranoja, co nie?
korop napisał:Dla mnie ważne są te tytuły, bo sam jestem wolontariuszem.
korop napisał:Tą wypowiedzią zasugerowałaś mi że mam coś do takich akcji.
Ja pierniczę, dobra, inaczej. Teraz Owsiak nie przyznaje się do tego, że ma jakieś zyski z tego, co robi, nazywa się wolontariuszem - i to jest złe, tak? No to teraz wyobraź sobie, że ten sam człowiek udziela jakiegoś wywiadu czy czegoś, podczas którego macha do kamery łapką i mówi 'cześć, tak naprawdę to mam zyski z tych imprez, okłamywałem Was te wszystkie lata, wcale wolontariuszem nie jestem' - i co? Szczęśliwy byś był? To taka istotna kwestia?
Taka, że dziecko jest już na świecie i przykładowo dla mnie jego życie ma pierdyliard razy większą wartość niż płód.

mgirl

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości