Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234949 postów.

mgirl

Salami napisał:Moim zdaniem najlepszym gatunkiem muzyki na naukę jest cisza
IgreKowiCz napisał:Ale jeśli lubisz to możesz słuchać ambientu, czy muzyki relaksacyjnej

mgirl

hanna_anna napisał:Co chodzi o muzykę relaksacyjną, to nie byłabym pewna czy aby na pewno to dobry wybór do nauki ;]
IgreKowiCz napisał:raczej nie zaproponuje mu przygody z Infernal War, Furią czy Kriegsmaschine
IgreKowiCz napisał:No chłopak potrzebuje coś na uspokojenie - raczej nie zaproponuje mu przygody z Infernal War, Furią czy Kriegsmaschine
Ser. napisał:No co Ty! Mnie tam Furia uspokaja.
Ser. napisał:Ale jeśli faktycznie ma to być coś relaksującego to może muzyka poważna?
Salami napisał:Ja nie mogłabym słuchać żadnej muzyki, bo mam takiego pier*olca, że jak słucham, to muzyka mnie całą pochłania, skupiam się na muzyce, zamiast na nauce. Natomiast jakieś bzdety relaksacyjne by mnie nużyły :O
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 0 gości