Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234949 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Komu Ozzy, komu?!

Nasze forum organizuje także konkursy. :)

Komu Ozzy, komu?!

Nieprzeczytany postprzez Wydawnictwo TELBIT » 16 Lis 2010, 23:23

Witajcie!

Miło mi zawiadomić, że Wydawnictwo TELBIT i M-Forum zawarło współpracę. :-) Możecie spodziewać się licznych konkursów z nagrodami w postaci książek przez nas wydawanych.

Zaczniemy ostro i rock'n'rollowo. W tym miesiącu będzie miała miejsce polska premiera autobiografii Ozzy'ego Osbourne'a - "Ja, OZZY". W Stanach Zjednoczonych książka niemal od razu trafiła na drugie miejsce listy bestsellerów literatury faktu "The New York Times".

Image

Naprawdę jest o czym czytać, Ozzy był i jest barwną postacią, która przeżyła wiele niesamowitych przygód.

Książkę otrzyma ta osoba, która najbardziej zainteresuje nas swoją historią. Po prostu odpowiedz na pytanie - kiedy, gdzie i jak "poznałeś/aś" Ozzy'ego Osbourne'a.

Jeśli chcesz zwiększyć swoje szanse, możesz odwiedzić naszą stronę na Facebooku, gdzie również prowadzimy konkurs z tą samą nagrodą. :-)

Na zgłoszenia czekamy w tym temacie, przyjmujemy je do czwartku do godziny 23:59. Powodzenia!
Pozdrawiam i życzę powodzenia w naszych konkursach!
http://www.telbit.pl/

Awatar użytkownika
Wydawnictwo TELBIT

• Miejscowość:Warszawa

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Komu Ozzy, komu?!

Nieprzeczytany postprzez Posejdon » 14 Lut 2011, 16:33

To było ok. 2 lata temu . Siedziałem na ławce w parku grałem (jeszcze w tedy bardzo słabo ) Podszedł do mnie pewien starszy pan . Pokazał mi parę łatwych piosenek do zagrania porozmawialiśmy była puźna pora . Powiedzałem że muszę już iść. Po 3 dniach powiedziano mi że był to Ozzy Osbourne .
Tak właśnie go poznałem .

konkurs się skończył dawno.
ksiazkę mam ja :mrgreen:
ost. Lisz

Awatar użytkownika
Posejdon

Komu Ozzy, komu?!

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 14 Lut 2011, 16:33

Awatar użytkownika
mgirl

Komu Ozzy, komu?!

Nieprzeczytany postprzez IgreKowiCz » 14 Lut 2011, 16:38

Posejdon napisał:To było ok. 2 lata temu . Siedziałem na ławce w parku grałem (jeszcze w tedy bardzo słabo ) Podszedł do mnie pewien starszy pan . Pokazał mi parę łatwych piosenek do zagrania porozmawialiśmy była puźna pora . Powiedzałem że muszę już iść. Po 3 dniach powiedziano mi że był to Ozzy Osbourne .
Tak właśnie go poznałem .

No to poznałeś tego pana, po zakończeniu konkursu ..
H&M Moim Domem, Bieber Moim Bogiem
Najgenialniejsze pośladki forum
Najmądrzejszy,Najcudowniejszy,Najwspanialszy
Moja Seksowność - Bezgraniczna

Awatar użytkownika
IgreKowiCz

• Miejscowość:ZRW
  • Pochwały:20

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry