Komiksy
Jakie tytuly lubicie najbardziej?
Manga, polski, europejski, emerykanski komiks?
Internetowe?
Blog o web designie, tworzeniu stron, optymalizacji stron.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234948 postów.
- skąd wiedziałem? A osobiście komiksów za mocno nie czytuję. Kiedyś X-Men, Spired-Man... czyli klasyka amerykańskiego komiksu. Jak wielu dzieciaków zaczynałem Donaldem i Myszką Miki. z mang... Naruto, Dragon Ball, Dr. Slump. Miałem też w ręce jakiś komiks, którego nazwy nie pamiętam... Polskie komiksy? Przygody Klasy z CD-ActionDeZeRteRka napisał:manga...!!!
noir napisał:Jakie tytuly lubicie najbardziej?
"Gdzie jednak jest potwór, znajdzie się i cud."
Prym wiedzie "Sandman" Neila Gaimana - opowieść o Władcy Snów i jego rodzeństwie - Śmierci, Rozpaczy, Malignie, Pożądaniu, Przeznaczeniu i Zniszczeniu. Cała seria rozpoczyna się od tego, że pewien człowiek próbuje uwięzić Śmierć - niestety (albo i stety) coś w jego planie nie udaje się i porywa Władcę Snów, Sandmana. A potem? Potem dzieje się tyle, że nie da się tego streścić w jednym krótkim poście Wink Powiem tylko, że pojawia się tam mnóstwo postaci i historii, naprawdę warto.
Czas_umierac napisał:*Losux* <-- Za swojego czasu był to jeden z najlepszych komiksów internetowych lecz teraz znacznie spadła jego oglądalnośc, nie jestem pewien czy jeszcze istnieje
noir napisał:Jakie tytuly lubicie najbardziej?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości