Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234947 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Kolega nakłamał dziewczynie, że jestem w związku.

Miłość i Przyjaźń to najpiękniejsze uczucia w życiu każdego z nas, więc należy je dbale pielęgnować. W dziale tym wypowiadamy się na temat naszych najbliższych.

Kolega nakłamał dziewczynie, że jestem w związku.

Postprzez carlos112 » 17 Sty 2012, 23:19

Witam, to znowu ja ; ] tyle ze z innym problemem.

Opisze Wam troche w skrocie co sie stało/wydarzylo.
A wiec jakis czas temu na dyskotece wpadała na mnie zajebi**a dziewczyna, odwrócilem sie i okazalo sie ze to moja dawna znajoma z byłej szkoły. Pogadalismy i od tamtej pory nie moglem o niej zapomniec. Pisalismy codzinennie po kilka godzin(przez okolo miesiac). Spotkalismy sie kila razy i bylo bardzo miło. Raz ogladalismy u niej film i tez bylo milo i wgl. Lezelismy na łózku, zero jakichkolwiek barier jakbysmy byli ze soba juz dobry kawał czasu, zrobilem jej masaz, ona sama wrecz chciala zebym jej dotykał. Bylo jak w filmie ona,ja i nic wiecej nas nie obchodziło. Ale oczywiscie nie byloby tematu bez jakiegos haczyka.. Na drugi dzien po Tym jak byłem u niej i spedzilismy bardzo milo czas. Dostałem od niej sms "nie powiedziałes mi, ze masz dziewczyne!.." -ja takie oczy OO jak to przeczytałem. Nie wiedzialem jak cos takiego jej wgl przyszlo do glowy. Od razu wyslalem odpowiedz, ze nie wiem o co jej wgl chodzi i NIE MAM żADNEJ DZIEWCZYNY (okazalo sie ze moj "najlepszy kolega" napisal do niej takie głupoty i nie wiem co jeszcze jej naopowiadał)
Ale nie uwierzyła mi i obraziła sie. Teraz jak piszemy to odpisuje mi jednym slowem/zdaniem.

Wiecie co moge zrobic zeby wszystko wróciło do wczesniejszego stanu ?
Ostatnio edytowany przez Gareth, 22 Sty 2012, 13:42, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Zmiana nazwy tematu
--PoZdRaWiAm--

carlos112

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Troche dziwna sytuacja -nie wiem co robic.

Postprzez TalRash » 17 Sty 2012, 23:30

carlos112 napisał:(okazalo sie ze moj "najlepszy kolega" napisal do niej takie głupoty i nie wiem co jeszcze jej naopowiadał)

Klasyk... nie ma to jak wpier%$#ć się komuś w paradę i stosować zagrywki poniżej pasa. Po trupach do celu...
Ogólnie śmierdzi mi to "intrygą" na poziomie gimbazy, ewentualnie wczesne LO :P

Dziwna ta twoja wybranka - wierzyć w opowieści dziwnej treści bez jakichkolwiek dowodów. Porozmawiaj z nią o tym. Jak ma trochę oleju w głowie to wyciągnie odpowiednie wnioski i wszystko się rozejdzie po kościach, a jeżeli to będzie game over... no cóż trudno się mówi i idzie się dalej.
Mia: Okropne, nie?
Vincent: Co?
Mia: To krępujące milczenie. Czemu ględzenie o bzdetach uważamy za wyraz nieskrępowania?
Vincent: Nie wiem. To dobre pytanie.
Mia: Po tym można poznać kogoś wyjątkowego. Kiedy można zamknąć ryj i wspólnie sobie pomilczeć.

Awatar użytkownika
TalRash

• Miejscowość:Szczecin i okolice
  • Pochwały:13

Postprzez mgirl » 17 Sty 2012, 23:30

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez William » 17 Sty 2012, 23:42

Powiedział i ona uwierzyła jemu a nie Tobie. Porozmawiaj z tym znajomym, niech powie nazwisko i imię Twojej "niby dziewczyny". Jeśli będzie to możliwe, możesz żądać od niego odwołania tego co powiedział albo razem wyjaśnicie nieporozumienie. Zachowanie dziecinne,niepoważne i ma na celu tylko spowodowanie zamieszania.

Awatar użytkownika
William

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:2

Postprzez vetus » 18 Sty 2012, 01:18

carlos112 napisał:Pisalismy codzinennie po kilka godzin(przez okolo miesiac)

Używanie aparatu gębowego wychodzi taniej.

Powiedz jej, że bardzo Ci przykro że po kilku miłych spotkaniach słowa kumpla postawiła wyżej od Twoich słów. Powiedz jej, że jej nie okłamałeś, a jak wierzy w bzdury to jej sprawa. Powinno wystarczyć.

Jak jej się nie odmieni, to będziesz wiedział, że panna wiele warta nie była.
Ludzie mnie denerwują.

Awatar użytkownika
vetus

• Pochwały:25

Postprzez Noweo » 18 Sty 2012, 11:01

Jak Ci na Niej zależy to "po trupach do celu" (czyli pogadaj z tym niby kumplem, który po prostu jest zazdrosny, bo fajna laskę wyrwałeś - zachowanie zajechało GIM lub LO)

Noweo

• Miejscowość:Wrocł@w

Postprzez hanna_anna » 18 Sty 2012, 11:29

Nie powinna tak od razu wierzyć koledze ale ok. Teraz tylko wypada Ci poprosić ją żeby Ci dala chwilę na wyjaśnienie wszystkiego a jako że jesteś niewinny w tym przypadku, nie powinno być większym problemem. Natomiast co do znajomego, to poważnie bym z nim porozmawiała.
Οἶδα οὐδὲν εἰδώς

Awatar użytkownika
hanna_anna

• Pochwały:9

Postprzez mgirl » 18 Sty 2012, 11:29

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Postprzez Antykozak » 18 Sty 2012, 12:04

Szczerze? Ja bym na Twoim miejscu zapomniał o tej lasce skoro wierzy jakiemuś Twojemu kumplowi zamiast Tobie - chłopakowi z którym miło spędziła czas. Zawsze możesz sprawę wyjaśnić i jeśli nic do Niej nie dotrze, będzie nadal uważała, że kłamiesz nie mając jakichkolwiek dowodów, to jej podziękuj za miło spędzony czas i urwij kontakt - tyle. Jeśli chodzi o kumpla, to ja bym mu kazał się przy Niej przyznać, że to było kłamstwo a jeżeli by tego nie zrobił, to poprawiłbym mu szczękę by na przyszłość nie wpychał się w kogoś prywatne sprawy.
W życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać.

Awatar użytkownika
Antykozak

• Pochwały:6
  • Ostrzeżenia:-1
Użytkownik zbanowany

Postprzez Neosha » 18 Sty 2012, 12:31

carlos112, wiem jak to boli, bo ostatnio była bardzo bliska mi osoba jeszcze gorsze rzeczy mi robi:(
Nie ma na co czekać tylko jak się z Nią spotkać i porozmawiać w cztery oczy. Twój kolega to świnia, bo pewnie był zazdrosny i chciał przeszkodzić w budowaniu fajnego kontaktu z dziewczyną. Pisanie samych smsów nie wystarczy. Jeśli chcesz żeby wszystko wróciło do normy, to trzeba odbyć pogawędkę na ten temat.
Trzy są źródła ludzkich popędów i pragnień: dusza, rozum i ciało.
Pragnienia duszy - rodzą przyjaźń,
rozumu - szacunek,
ciała - pożądanie.
Dopiero połączenie tych trzech pragnień rodzi miłość...

Awatar użytkownika
Neosha
Kumpel

• Pochwały:76

Postprzez ema » 18 Sty 2012, 15:49

Jesli mogę Ci poradzić cos od siebie, to nie unoś się honorem w tej sytuacji. Wiem - prawda jest po Twojej stronie, i dziewczyna zrobiła źle, że Ci nie wierzy. Ale pamiętaj, że to nowa znajomość, na razie niezobowiązująca i ona nie ma podstaw żeby CI bezgranicznie ufać, więc mogła się poczuć zdezorientowana. Gdyby to była Twoja dziewczyna, gdybyście się znali na wylot i ufali sobie, a ona uwierzyłaby komuś innemu, powiedziałabym to samo - skoro Ci nie ufa to ją olej. Ale w tej sytuacji, jeśli zalezy CI na tej znajomości, to nie warto robić sobie próby sił, tylko trzeba o nią zawalczyć. Ładnie porozmawiaj z kolegą, wyjasnij, że zranił Twoje uczucia i na pewno poczucie odpowiedzialności jakie w nim wzbudzisz zmusi go do wyjawienia prawdy i przeproszenia, mam nadzieję, że rozumiesz co próbuję Ci przekazać ;]
Potem zaprowadź delikwenta do dziewczyny niech przy Tobie powie jak sprawa wygląda i mam nadzieję, że jakoś się to wyprostuje.

Awatar użytkownika
ema

• Pochwały:20
  • Ostrzeżenia:2

Postprzez Pizzaro » 18 Sty 2012, 17:50

carlos112, umów się z nią na spotkanie i z kumplem w tym samym miejscu, tylko niech nie wiedzą, że będziecie w trójkę. No i co do cholery ma ten niby kolega do Ciebie ? Jeżeli on jej tego nie wyjaśni i się nie przyzna, że bajkopisarz z niego to go "sklep". Wiem, drastyczne i ostateczne, ale żeby takie chamstwa robić ?

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos

Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało

Musisz mi pomóc
dziś teraz już
bo jutro może być
za późno

Awatar użytkownika
Pizzaro
Kumpel

• Miejscowość:Częstochowa.
  • Pochwały:75

Postprzez Adek1358 » 18 Sty 2012, 18:29

Kumplowi to ja bym wyprostował maskę, bo trzeba być frajerem i to z najwyższej półki, żeby zrobić coś takiego kumplowi. A co do panny to nie pisz do niej bo to nic nie da, tylko Poprostu wybierz się do niej i z nią porozmawiaj w cztery oczy
"Nigdy jak niewolnik, zawsze jak król"

Adek1358

• Miejscowość:Kraków

Postprzez carlos112 » 19 Sty 2012, 00:45

Pizzaro napisał:carlos112 (..) że bajkopisarz z niego(..)

to wszyscy wiedza. ze ma :crazy:

Kilka dni temu znajoma mi powiedziała, ze on jest tak na MAX zazdrosny ze rozmawiam/pisze/spotykam sie z dziewczynami.. Ze az kipi z niego. -ogólnie on twierdzi ze kazda panna moze byc jego od tak.. -
I żeby mi udowodnic ze tak jest to z zazdrosci : najpierw rozdzielil takiego innego kumpla z dziewczyna, pozniej uprzykrzył mi życie, a teraz jeszcze znalazł sobie dziewczyne dwa domy od mojej 'znajomej'/'przyjaciołki'(o której mowa w calym temacie) Ona ogolnie juz go olewa tak na max.

Wyszło tak, ze mi zjeba*. A sam nic na tym nie skorzystał. A ona teraz twierdzi ze chlopaka nie chce miec na razie.

Myslałem sobie, ze nie musimy przeciez byc od razu ze soba. Tak jak mówicie wyzej powoli do przodu.
--PoZdRaWiAm--

carlos112

Postprzez LeCatarina » 21 Sty 2012, 17:20

Według Twojego poprzednio założonego tematu to masz dziewczynę, więc nie wiem czemu Cię zachowanie i kolegi i tej dziewczyny tak oburzyło O.o
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.”- A.S.Exupery „Mały Książę”

LeCatarina

• Pochwały:4

Postprzez Pizzaro » 21 Sty 2012, 17:38

LeCatarina, potwierdzam - http://m-forum.pl/jak-namowic-dziewczyne-by-byla-bardziej-zboczona-t72658.html.
carlos112, co jest grane ?

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos

Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało

Musisz mi pomóc
dziś teraz już
bo jutro może być
za późno

Awatar użytkownika
Pizzaro
Kumpel

• Miejscowość:Częstochowa.
  • Pochwały:75

Postprzez carlos112 » 21 Sty 2012, 23:41

Pizzaro, nie jestem juz z tamta dziewczyna. A jak spotykalem sie z ta tez nie bylem - z zadna.
--PoZdRaWiAm--

carlos112

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Do góry