Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234947 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Kolega nakłamał dziewczynie, że jestem w związku.

Miłość i Przyjaźń to najpiękniejsze uczucia w życiu każdego z nas, więc należy je dbale pielęgnować. W dziale tym wypowiadamy się na temat naszych najbliższych.

Kolega nakłamał dziewczynie, że jestem w związku.

Nieprzeczytany postprzez carlos112 » 17 Sty 2012, 23:19

Witam, to znowu ja ; ] tyle ze z innym problemem.

Opisze Wam troche w skrocie co sie stało/wydarzylo.
A wiec jakis czas temu na dyskotece wpadała na mnie zajebi**a dziewczyna, odwrócilem sie i okazalo sie ze to moja dawna znajoma z byłej szkoły. Pogadalismy i od tamtej pory nie moglem o niej zapomniec. Pisalismy codzinennie po kilka godzin(przez okolo miesiac). Spotkalismy sie kila razy i bylo bardzo miło. Raz ogladalismy u niej film i tez bylo milo i wgl. Lezelismy na łózku, zero jakichkolwiek barier jakbysmy byli ze soba juz dobry kawał czasu, zrobilem jej masaz, ona sama wrecz chciala zebym jej dotykał. Bylo jak w filmie ona,ja i nic wiecej nas nie obchodziło. Ale oczywiscie nie byloby tematu bez jakiegos haczyka.. Na drugi dzien po Tym jak byłem u niej i spedzilismy bardzo milo czas. Dostałem od niej sms "nie powiedziałes mi, ze masz dziewczyne!.." -ja takie oczy OO jak to przeczytałem. Nie wiedzialem jak cos takiego jej wgl przyszlo do glowy. Od razu wyslalem odpowiedz, ze nie wiem o co jej wgl chodzi i NIE MAM żADNEJ DZIEWCZYNY (okazalo sie ze moj "najlepszy kolega" napisal do niej takie głupoty i nie wiem co jeszcze jej naopowiadał)
Ale nie uwierzyła mi i obraziła sie. Teraz jak piszemy to odpisuje mi jednym slowem/zdaniem.

Wiecie co moge zrobic zeby wszystko wróciło do wczesniejszego stanu ?
Ostatnio edytowany przez Gareth, 22 Sty 2012, 13:42, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Zmiana nazwy tematu
--PoZdRaWiAm--

carlos112

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Troche dziwna sytuacja -nie wiem co robic.

Nieprzeczytany postprzez musak » 22 Sty 2012, 00:04

Kolega, który wszystko nakręcił powinien teraz odkręcić i tyle.

Jeśli jednak faktycznie dopiero co związek się skończył Twój, a już następny bierzesz to troszkę zwolnij i pomyśl :P Niektóre kobiety szukają stałego związku, a nie takich zmian co kilka miesięcy, byleby tylko był kto masować... :P To że jesteś dopiero po zakończonym związku też nie musi się podobać jej, a szczególnie jeśli często się zmieniają kobiety obok Ciebie. To tylko coś świadczy o facecie, że jest w nim jakiś problem... :wink:
Image

Awatar użytkownika
musak

• Miejscowość:Gdzieś na Śląsku

Troche dziwna sytuacja -nie wiem co robic.

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 22 Sty 2012, 00:04

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 2 gości

Do góry