Witam, to znowu ja ; ] tyle ze z innym problemem.
Opisze Wam troche w skrocie co sie stało/wydarzylo.
A wiec jakis czas temu na dyskotece wpadała na mnie zajebi**a dziewczyna, odwrócilem sie i okazalo sie ze to moja dawna znajoma z byłej szkoły. Pogadalismy i od tamtej pory nie moglem o niej zapomniec. Pisalismy codzinennie po kilka godzin(przez okolo miesiac). Spotkalismy sie kila razy i bylo bardzo miło. Raz ogladalismy u niej film i tez bylo milo i wgl. Lezelismy na łózku, zero jakichkolwiek barier jakbysmy byli ze soba juz dobry kawał czasu, zrobilem jej masaz, ona sama wrecz chciala zebym jej dotykał. Bylo jak w filmie ona,ja i nic wiecej nas nie obchodziło. Ale oczywiscie nie byloby tematu bez jakiegos haczyka.. Na drugi dzien po Tym jak byłem u niej i spedzilismy bardzo milo czas. Dostałem od niej sms "nie powiedziałes mi, ze masz dziewczyne!.." -ja takie oczy OO jak to przeczytałem. Nie wiedzialem jak cos takiego jej wgl przyszlo do glowy. Od razu wyslalem odpowiedz, ze nie wiem o co jej wgl chodzi i NIE MAM żADNEJ DZIEWCZYNY (okazalo sie ze moj "najlepszy kolega" napisal do niej takie głupoty i nie wiem co jeszcze jej naopowiadał)
Ale nie uwierzyła mi i obraziła sie. Teraz jak piszemy to odpisuje mi jednym slowem/zdaniem.
Wiecie co moge zrobic zeby wszystko wróciło do wczesniejszego stanu ?

Niektóre kobiety szukają stałego związku, a nie takich zmian co kilka miesięcy, byleby tylko był kto masować...