Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234947 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

kolczyk w pepku

Kto z nas nie chce dobrze wyglądać? Dobry wygląd poprawia naszą samoocenę oraz sprawia, że czujemy się lepiej. Forum to będzie poświęcone kosmetykom, makijażowi, fryzurom oraz innym czynnikom, które sprawiają, że wyglądamy lepiej.

kolczyk w pepku

Nieprzeczytany postprzez annka90 » 16 Sie 2008, 06:25

jak byl juz taki temat to przepraszam ..;]

otoz... mam kolczyk w pepku i zanim do konca mi sie zagoil to go wyciagnelam i wsadzilam jeszcze raz... ale kolo dziurki zrobilam sobie ranke z ktorej teraz widac takie "dzikie mieso" ...

no i ja sie chcialam Was zapytac baby czy ktoras z Was tak miala i co mam zrobic? czy smarowac mascia czy sciagnac (czego wolalabym uniknac) czy jak tam myslicie? pozdrawiam ;]
"ciekawe jakie to uczucie łamać komuś kark i słyszeć jak trzeszczy?"

Awatar użytkownika
annka90

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

kolczyk w pepku

Nieprzeczytany postprzez domino1995 » 15 Mar 2010, 18:41

ja radzę się pozbyć tego cholerstwa ! Nie wiem jak twój mężczyzna ale mi by się to nie podobało :P

Awatar użytkownika
domino1995

kolczyk w pepku

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 15 Mar 2010, 18:41

Awatar użytkownika
mgirl

kolczyk w pepku

Nieprzeczytany postprzez anku17 » 13 Cze 2010, 12:31

hmmm ja tez mam jakis problem z kolczykiem bo u gornej dziurki mam zaczerwienienie a na dole wszystko jest w porzadku, cos jest nie tak? dopiero dwa dni temu przeklulam pepek :)

anku17

kolczyk w pepku

Nieprzeczytany postprzez viRgin_xP » 15 Cze 2010, 19:04

uważam,że nie powinnaś z tym nic robić póki co tylko czekać,aż sie samo zagoi ;)
znam ten stan,kiedy Ciebie mam !

Awatar użytkownika
viRgin_xP

• Miejscowość:katOwice
  • Pochwały:4

kolczyk w pepku

Nieprzeczytany postprzez Justynka1808 » 28 Cze 2010, 13:30

Dziewczyny ja mam kolczyk od roku i musze powiedzieć że jeszcze mi się nie zagoił tak jak trzeba. Oczywiście robiłam u kosmetyczki, używałam Tribiotic'u i czasami jeszcze ropa mi się pojawia przy nim..
Na samym początku po zrobieniu, wyleciał mi i musiałam sama go sobie 'włożyć' i być może dlatego tak mi się teraz dzieje.. ale nie żałuję że zrobiłam:)
'Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać. '

Awatar użytkownika
Justynka1808

• Miejscowość:Lesko

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry