Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234946 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Kobiety-czy latem zakładacie spodnie,rajstopy i skarpetki?

Wszystko na temat najnowszych trendów dotyczących ubierania się.

Nieprzeczytany postprzez Monika1990rok » 08 Lis 2011, 09:20

Jestem młodą kobietą, chodzę tylko w długich spodniach, pod które zawsze zakładam rajstopy i jeszcze dodatkowo wkładam na rajstopy skarpetki. Ubieram się tak we wszystkie pory roku i nawet latem gdy jest gorąco. Lubisz nosić latem rajstopy pod spodniami? Zakładasz dodatkowo skarpetki na rajstopy? Jakie lubisz rajstopy a jakie skarpetki?Czy Ty też tak lub podobnie ubierasz się? Jakie są Twoje preferencje w tej kwestii?

Monika1990rok

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez caroolinkaa » 23 Lis 2011, 17:24

Nie lubię moich nóg dlatego staram się zawsze nosić długie spodnie. Jeśli wybieram się na basen,plaże itp. to oczywiście spodenki lub krótka spódniczka.

Awatar użytkownika
caroolinkaa

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 23 Lis 2011, 17:24

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez ema » 10 Gru 2011, 17:35

Może głupie skojarzenie, ale pierwsze co mi przysżło do głowy po przeczytaniu, to że autorka się tak nosi, bo nie goli nóg i nie chce żeby bylo widać, a pyta nas żeby sprawdzić czy to ujdzie.

W życiu bym tego nie zrobiła, pomimo, że mam wiecznie zmarźnięte kończyny. Szczyt niewygodny, w lato biegam z gołymi nogami, najlepiej w krótkich spodenkach albo spódniczkach, chyba bym nie wytrzymała jakby miała się do mnie cały dzień lepić kilkuwarstwowa powłoka z ubrań.

W zimę, hmmm, wychodzi na to, że nie noszę spodni, więc zakładanie rajstop pod spodnie mnie nie dotyczy (:

Awatar użytkownika
ema

• Pochwały:20
  • Ostrzeżenia:2

Nieprzeczytany postprzez Ser. » 10 Gru 2011, 18:00

Monika1990rok napisał: Lubisz nosić latem rajstopy pod spodniami?

W życiu nie przyszło mi na myśl, żeby latem pod spodnie zakładać jeszcze rajstopy.

Monika1990rok napisał:Zakładasz dodatkowo skarpetki na rajstopy?

Zimą owszem.

Monika1990rok napisał:Jakie lubisz rajstopy a jakie skarpetki?

Bez dziur.

Monika1990rok napisał:Czy Ty też tak lub podobnie ubierasz się?

Nie. Ewentualnie ubieram pończochy, jeśli zakładam sukienkę. Tyle.
"Wystarczy gest, słowo, by zranić tak boleśnie, zniszczyć szansę, cienką nić porozumienia."

Awatar użytkownika
Ser.

• Pochwały:2

Nieprzeczytany postprzez RainbowUnicorn » 11 Gru 2011, 23:11

Monika1990rok napisał:Jestem młodą kobietą, chodzę tylko w długich spodniach, pod które zawsze zakładam rajstopy i jeszcze dodatkowo wkładam na rajstopy skarpetki. Ubieram się tak we wszystkie pory roku i nawet latem gdy jest gorąco. Lubisz nosić latem rajstopy pod spodniami? Zakładasz dodatkowo skarpetki na rajstopy? Jakie lubisz rajstopy a jakie skarpetki?Czy Ty też tak lub podobnie ubierasz się? Jakie są Twoje preferencje w tej kwestii?

twarda jesteś, dla mnie upał zaczyna się od 24 stopni i taka temperatura to już jest powód żeby zrezygnować z butów.. Noszę skarpetki do rajstop, bo mam za duże glany i bym zgubiła.

Awatar użytkownika
RainbowUnicorn

Nieprzeczytany postprzez Wiolenka » 13 Gru 2011, 01:29

Widzę, że ktoś tu ma problem z głową.

Jak to się ma do tematu, jeszcze raz i ost. poleci/ Nin

Wiolenka

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 13 Gru 2011, 01:29

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez Wiolenka » 16 Sty 2012, 20:23

Wiolenka napisał:Widzę, że ktoś tu ma problem z głową.

Jak to się ma do tematu, jeszcze raz i ost. poleci/ Nin

Ano tak się ma do tematu, że ta osoba na kilku forach, w tym samym czasie założyła ten sam temat na zasadzie "kopiuj-wklej", wiec nie wiem czemu ma to służyć? Jakaś prowokacja? Sama nie wiem, ale zirytowałam się bo najwyraźniej ktoś sobie robi głupi żart i ma z tego radochę (taki nasuwa mi się wniosek). Tak sie skłąda, że jestem wierną użytkowiczką dwóch innych for i takie rzeczy się po prostu widzi.

Wiolenka

Nieprzeczytany postprzez Hard Candy » 23 Sty 2012, 20:09

Spodnie latem? Rajstopy pod spodniami LATEM?! To chyba bym musiała ważyć dwieście kilo i liczyć, że schudnę choć trochę nosząc się w ten sposób. Nie ma mowy, jak jest ciepło to tylko spódnice i sukienki, nie ma mowy o żadnych spodniach.
Jak mnie zapalisz wtedy zapłonę.

Awatar użytkownika
Hard Candy
Kumpel

• Pochwały:16

Nieprzeczytany postprzez Blu » 21 Mar 2012, 18:38

Czy my na pewno mówimy o lecie? Zimą jak najbardziej, a latem rzadko chociażby długie spodnie, a co dopiero rajstopy i skarpetki. Krótkie spodenki, spódniczka i idziemy do przody,a garderobę zimową, jak nazwa wskazuje, odkładamy na zimę.
jestem bezradny, jestem jak organiczna definicja angielskiego słówka „pathetic", jestem jak podstarzały Donnie Darko, jestem potencjalnym samobójcą z miłości przez utopienie, jestem jak otwarta czakra, cieknący kran i krwawiący nos.

Awatar użytkownika
Blu

• Pochwały:15

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry