Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210460 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

kobieta za kółkiem <!>

Dział dla pasjonatów 4 kółek i jednośladów. Jeśli kochasz konie mechaniczne, to z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie ;)

kobieta za kółkiem <!>

Nieprzeczytany postprzez alina » 25 Sty 2006, 15:01

Mimo statystyk, z których wynika, że kobiety powodują mniej wypadków drogowych, mężczyźni wciąż wątpią w to, czy panie potrafią dobrze prowadzić samochody - wynika z przeprowadzonej w Wielkiej Brytanii ankiety.

ja mysle, ze kobiety jeżdżą równie dobrze jak mężczyźni a nawet ostrożniej.

Co wy o tym sądzicie??

Awatar użytkownika
alina

• Miejscowość:łowoszów, olesno, wrocław

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez fasolka » 25 Sty 2006, 20:50

kobiety potrafia jezdzic bardzo dobrze i denerwuja mnie mezczyzni ktorzy uwazaja ze kobiety nie powinny prowadzic samochodu i w ogole. no i zwykle marudza, ze kobiety jezdza niby wolno, ale wlasnie o ostroznosc chodzi a nie o to, zeby za nastepnym zakretem byc dawca nerek :D
there's nothing more that I want
than to touch you,
seek truth in your eyes.

Awatar użytkownika
fasolka

• Miejscowość:3miasto;>

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 25 Sty 2006, 20:50

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez Lyn » 26 Sty 2006, 10:51

alina napisał:kobiety powodują mniej wypadków drogowych

Bo jest ich mniej za kolkiem :P
Nie uwazam ze faceci sa lepsi od kobiet..ale czuje pewien uraz:
Jechalem tramwajem do domu-motorniczy to kobieta... walnela w Mercedesa :P

2 tygodnie pozniej to samo tylko ze inna motornicza,tym razem celem ataku byl bok Opla :P

Awatar użytkownika
Lyn

• Miejscowość:Poznań

Nieprzeczytany postprzez nasty » 26 Sty 2006, 19:57

jezdza ostrozniej, ale czesciej maja z tym problemy. owszem wszystko zalezy od osoby, i nie powinno sie tego uogulniac

Awatar użytkownika
nasty

Nieprzeczytany postprzez Ed » 26 Sty 2006, 21:01

Mi tam nie przeszkadzają kobiety za kólkiem, tylko jak dobrze prowadzą. A większość tego nie umie :/

Awatar użytkownika
Ed

• Miejscowość:mam wiedzieć ?

Nieprzeczytany postprzez Sebo » 26 Sty 2006, 21:29

hm.... niektóre przyznam potrafią prowadzić, ale większość to jest paranoja, albo zapomni kierunkowskazu włączyć, spojrzeć w lusterko, albo zablokuje ruch zastanawiając się czy ona ma wcisnąć sprzęgło czy co, a dlaczego?? bo powie Ci tak "a ja mam tyle na głowie" hahahaha
Love, passion, music......Trance!!!!!
Trance..Not Just Music - It's a state of mind
Image

Awatar użytkownika
Sebo
Przyjaciel

• Miejscowość:Wrocław/Legnica
  • Pochwały:22

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 26 Sty 2006, 21:29

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez pawelek » 26 Sty 2006, 22:04

Dla mnie to bez różnicy - są mężczyźni i kobiety lepsze i gorsze od nich.
Myślę, że płeć nie ma żadnego znaczenia.

Awatar użytkownika
pawelek
Przyjaciel

• Miejscowość:Gniezno

Nieprzeczytany postprzez nasty » 26 Sty 2006, 22:25

Sebo napisał:hm.... niektóre przyznam potrafią prowadzić, ale większość to jest paranoja, albo zapomni kierunkowskazu włączyć, spojrzeć w lusterko, albo zablokuje ruch zastanawiając się czy ona ma wcisnąć sprzęgło czy co, a dlaczego?? bo powie Ci tak "a ja mam tyle na głowie" hahahaha

kochanie, to ze moja mama tak ma, nie znaczy ze wszystkie.. zreszta za jakis czas zobaczysz mnie w akcji :D:D

Awatar użytkownika
nasty

Nieprzeczytany postprzez Ed » 27 Sty 2006, 09:29

Paranoja napisał:kobiety są bardzo dobrymi kierowcami

No są, ale nie które są za ostrożne i nie myślą spontanicznie, przez co kierowca (facet) musi czekać, jest wkurzony i wymyślił że kobieta za kółkiem to coś złego :)

Awatar użytkownika
Ed

• Miejscowość:mam wiedzieć ?

Nieprzeczytany postprzez Sebo » 27 Sty 2006, 10:04

Paranoja napisał:PRZESĄD PRZESĄD I JESZCZE RAZ PRZESĄD

tak brońcie się :p ale zobaczycie jak same będziecie jeździć ;) same będziecie wyklinać na kobiety może i zdarzają się które jeżdżą dobrze, ale większość jeździ zbyt ostrożnie przez co paradoksalnie powoduje stłuczki :P ile raz już słyszałem jak kobieta jadąca samochdem zawsze wyklina na inną kobiete która prowadzi
Love, passion, music......Trance!!!!!
Trance..Not Just Music - It's a state of mind
Image

Awatar użytkownika
Sebo
Przyjaciel

• Miejscowość:Wrocław/Legnica
  • Pochwały:22

Nieprzeczytany postprzez Jigga » 02 Lut 2006, 22:23

Nie no zdecydowanie są kobiety, które dobrze prowadzą. Ba, zdarza się, że prowadzą lepiej niż meżczyźni, ale takie przypadki to jakiś 0,01% wszystkich kobiet.
Z tego co mi wiadomo mózg kobiety i mężczyzny jakoś się różnia(sposób myślenia i czas reakcji na bodźce zewnętrzne też). Więc może nie wszystkie kobiety są stworzone do jazdy??

Polecam program na TVN Turbo py."Britain's worst driver" można się nieźle pośmiać.
Image
"Only don't tell me you're innocent. Because it insults my intelligence and makes me very angry. "
"Don't use strong words. It makes you look weak"

Awatar użytkownika
Jigga
Przyjaciel

• Miejscowość:Olesno/Opole
  • Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez Kimbero » 02 Lut 2006, 23:33

Ja nie będę bronić kobiet, bo mam w rodzinie kilka takich co bój się Boga jeżdżą na "a może się zmieszczę"! Ale jest też pare naprawde świetnych i podziwiam je za to. Dlatego postanowiłam, że będę się starać jak nabardziej coby być dobrym kierowcą.
Ale muszę to powiedzieć (kobity-niestety dla Was, w sumie nas): mężczyźni jednak lepiej radzą sobie za kółkiem, szczególnie jesli chodzi o podejście procentowe, bo jakby rozpatrzyć szczegółowo nie jedna kobieta jeździ lepiej niż 3 facetów razem wziętych ;)

Awatar użytkownika
Kimbero

• Miejscowość:Lublin/MOTOR/M-pwr/H-D

Nieprzeczytany postprzez Marika » 09 Lut 2006, 14:51

Moja matka wszystkich przebija, nie dość że parkuje tam gdzie nie trzeba to czasem jak wracam z nią samochodem gdy ona wraca z pracy a stoi w korkach to tak przeklina ze mi az głupio słuchac. Raz wysiadła z samochodu i nawrzeszczała na goscia który postawił samochód na rogu tak ze mało sie o niego nie rozbiła. Ale tak naprawde to ona swietnie jezdzi, szybko nawet jak na nią. Zdała egzamin za pierwszym razem !
Nie wiem tylko jak jezdzi gdy jest nietrzezwa co w praktyce zaliczylam jadąc z kumplami i ojcem...2 razy w życiu i udaało sie nam uniknąć niebieskich i czego innego
Faceci zazwyczaj sie popisują co to oni nie umieją itp, jak potrafą wyprzedzać "na trzeciego" lub jak to szybko jezdzą. I statystycznie doprowadzają do wielu wypadków. np. mój ojciec nie mógł wytrzymać tego ze kobieta do tego blondynka go wyprzedziła wiec I ON WYPRZEDZIŁ ją.... itak triumfalnie sie usmiechnał bleee....kobieta za kółkiem rulezz :wink: :wink:
Turning away from the light, becoming adult
Turning into my soul ...
I wanted to bite not destroy..

Awatar użytkownika
Marika

• Miejscowość:Rzeszów City

Nieprzeczytany postprzez Kurcik » 14 Lut 2006, 12:13

Marika napisał:Nie wiem tylko jak jezdzi gdy jest nietrzezwa co w praktyce zaliczylam jadąc z kumplami i ojcem...

Za coś takiego odebrania prawa jazdy od ręki i oskarżenie o usiłowanie zabójstwa pierwszego stopnia powinno być ( ze szczególnym okrucieństwem).

IMO Nie można generalizować... znam dużo dziewczyn, kobiet jeżdżących samochodami... Większość jeździ tragicznie ale kilka jeździ naprawdę dobrze i tak jak lubię:)
A co do szybkiej jazdy.. póki się jest pewnym! swoich umiejętności i nie są to marzenia, dopóki się jest w stanie ocenić warunki na drodze i nawierzchnia na to pozwala można jechać szybko i wyprzedzać na 4 nawet... Ale wszystko z zasadą o ograniczonym zaufaniu...
Nigdy nie wiesz czy ekhem "kierowca" z przed Ciebie Ci chamsko nie zajedzie drogi! I w sumie w takich sytuacjach pomaga tylko dobry hamulec i szczęście;) Ale jak widać mam go trochę;) A takiego kierowce nic tylko ^%*(^&%&* za jajca tudzież jakieś kobiece części ciałą i na najbliższe drzewo!!!
Google? YES!! GOOOGLE!!!
Born to be Fairy!!!
Image

Awatar użytkownika
Kurcik

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry