Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234945 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Klub czy reprezentacja?

Dział dla każdego miłośnika piłki nożnej. Prowadzimy dyskusje na temat gwiazd, ciekawych meczów, czy innych ważnych wydarzeń ze świata piłki.

Klub czy reprezentacja?

Nieprzeczytany postprzez Elana » 13 Mar 2011, 18:37

Co jest dla Was ważniejsze? Wyobraźcie sobie jakbyście mieli do wyboru Mistrzostwo Świata Reprezentacji Polski czy wygraną w Lidze Mistrzów swojego lokalnego klubu? Ja jestem dużym patriotą i mi ciężko wskazać,ale powiem szczerze. Kiedyś była taka sytuacja,że w TV leciał mecz Polska-Słowenia w El do Mundialu a jednocześnie był mecz Elany z jakąś wioską;) Jednak poszedłem na mecz Elany;)

Elana

• Miejscowość:Toruń
  • Pochwały:1

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Klub czy reprezentacja?

Nieprzeczytany postprzez johanneskate » 13 Mar 2011, 18:47

Widziałem kilka razy mecz reprezentacji i nie bez powodu jest wyśmiewana. Jasne że swoją drużynę bym oglądał. :D
Image
1. Używaj wyszukiwarki: http://m-forum.pl/search.php
2. Zwracając się do kogoś klikaj na jego nick przy avatarze
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

• Pochwały:61

Klub czy reprezentacja?

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 13 Mar 2011, 18:47

Awatar użytkownika
mgirl

Klub czy reprezentacja?

Nieprzeczytany postprzez Bastek10 » 17 Mar 2011, 22:03

Ja jednak wolał bym wygrać z reprezentacją w mistrzostwach świata ponieważ jest to większa impreza niż lm, podczas mistrzostw ogląda cię cały świat,a poza tym byłbyś bohaterem w kraju wygrywając z Pl mistrzostwa świata =]

No ale cóż patrząc na naszą reprezentację,to jest to możliwe tylko w ...

Awatar użytkownika
Bastek10

• Miejscowość:Mielec/Paryż
  • Pochwały:1

Klub czy reprezentacja?

Nieprzeczytany postprzez florian333 » 18 Mar 2011, 11:18

Reprezentacja, ponieważ po pierwsze, drużyna Polski reprezentuje nasz kraj na arenie międzynarodowej, po drugie grają tam najlepsi polscy piłkarze, a po trzecie mundial to najbardziej magiczny turniej na świecie. Ludzie z całego świata zbierają się w jednym miejscu po to aby oglądać najlepszych piłkarzy na świecie. Lokalny klub przyciąga i utożsamiasz się z nim, gdyż masz z nim kontakt bardzo często, co tydzień oglądasz mecze w lidze etc. Jednak Polska to nasza ojczyzna i nie można stawiać lokalnego patriotyzmu ponad krajowy.
iautogielda.com

florian333

Klub czy reprezentacja?

Nieprzeczytany postprzez GLOSNARODU.PL » 04 Kwi 2011, 12:15

Fajne macie rozkminy...Polska mistrzem świata, polski klub mistrzem Europy....hehehehe...bedziecie o lasce chodzić, a reprezentacja nadal z grupy nie wyjdzie, a klub nadal nie przejdzie 1/16 klubowych rozgrywek europejskich...nie w tym sporcie panowie...przerzuccie sie na siatkówke!

Awatar użytkownika
GLOSNARODU.PL

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry