Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234945 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

KJS - jak się przygotować

Dział dla pasjonatów 4 kółek i jednośladów. Jeśli kochasz konie mechaniczne, to z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie ;)

Nieprzeczytany postprzez HubertuS » 27 Lis 2011, 22:49

Takich tematów jest już mnóstwo w internecie, ale żaden nie odpowiedział na moje zastanowienia dlatego postanowiłem napisać tutaj.

Chodzi o to, że planuję zakup Fiata Seicento Sporting i chciałbym spróbować sił w KJS'ach. Jeśli chodzi o automobilklub to jeszcze jakoś by się ten temat ogarnęło. Zastanawiam się jednak czy seryjny silnik Seicento w wersji Sporting wystarczy na sprawdzenie się w KJS'ach i dopiero później ewentualne zmiany? Nie widzę powodu by wrzucać kasę w przygotowanie samochodu na takie coś jak może mi się nie spodobać... Słyszałem, że podstawową zmianą jest zawieszenie oraz sportowa kierownica i fotele kubełkowe.

Może ktoś z forumowiczów ściga się w tego typu imprezach? Jak wygląda sprawa z tymi klubami. W jaki sposób odbywa się jakaś "selekcja" i wybór najlepszych?

Awatar użytkownika
HubertuS

• Miejscowość:Częstochowa
  • Pochwały:3

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 27 Lis 2011, 22:49

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry