a u mnie jest tak, że wszystkie albumy trafiają. Zaczynali od prostego rock-and-rolla na pierwszych płytach, świetnie im to wychodziło. Potem przyszło lekkie przełamanie na Because of the Times, zaczęli eksperymentować i... też super. Pociągnęli to dalej, wyszły kolejne dwie świetne płyty, OBTN okazało się przełamaniem na skalę światową, a Sex on Fire i Use Somebody dały im status prawdziwej gwiazdy rocka. Ciężko jest wybrać ulubioną piosenką, bo - przynajmniej ja - lubię wszystkie, są jedynie takie, których po prostu słucham częściej i takie, które słucham raz kiedyś.
Naprawdę ciężko wybrać tę najlepszą, California Waiting, Milk, Talihina Sky,, Knocked Up, Charmer, My Party, Ragoo, Closer, Use Somebody, Be Somebody, The End, Pyro, The Face, Birthday, Pickup Truck. Sporo tego, naprawdę wszystkie te piosenki są kozackie i brzmią świetnie. A przecież to nie wszystko, jeszcze wiele innych, do tego dochodzi kilka fajnych b-sideów. Nie mogę się doczekać aż wznowią pracę, już niedługo
na koniec chciałbym wszystkich zaprosić na
http://kingsofleonpoland.wordpress.com, do polubienia tej strony na FB i na "nasze" forum o Kingsach. Strona istnieje od niedawana, sporo ciekawych informacji już tam jest. Mam nadzieje, że będzie się rozwijała, KoL ma naprawdę sporo fanów w Polsce, czas się rozkręcić, pokazać i sprowadzić ich na kolejny koncert do Polski, bo przecież koncerty w ich wykonaniu... Serdecznie zapraszam, czas zacząć działać