Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234943 postów.
Rozbawiłeś mnie do łez. Idąc twoim, jakże wydumanym, tokiem rozumowania, wszyscy lekarze to alkoholicy, bo mój sąsiad pije na umór.chlopaczek napisał:Ja kiedyś chodzilem do kościola itp. ale nic mi to nie dało miałem ajkis test czy co modliłem się i nic wierzyłem ale przestałem... a do tego ci księża(pedofile) tyle teraz tego sie czyta kogo to nie molestował... jakimi oni wogóle autami się wożą a co było napisane w jakiejś tam książce że wysłannicy boga powinni niemieć żadnych dubr materialnych...Jedynym przykładem jest Jan Paweł II [*] -nieposiadał praktycznie żadnego majątku,zawsze pomagał,śmiał się i rozumiał młodzież...
Angel_17 napisał:Żyjemy tylko po to żeby umrzeć?? To jaki w tym byłby sens??
IMIbarca napisał:"Gdzie był wtedy Bóg" to uznałem że tak naprawdę Boga nie ma skoro nawet Papież się zastanawia gdzie go szukać.
IMIbarca napisał:Mówi się że Bóg karzeza złe uczynki ale popatrzy choćby na takie World Trade Center.
księży którzy pewnie i tak w wiekszości są tylko dla kasy.
Spartan + napisał:Jestem też pewien, że to, co napisałem to nie jakieś naiwne życzenia, ale prawda, która już nigdy się nie zmieni, na nieszczęście zatwardziałych ateistów. Zaprzeczanie choćby w nieskończoność prawdzie nigdy prawdy nie zmieni, bo ona istnieje, w przeciwieństwie do wymysłów kłamstwa.
A co jest prawdą, przekonamy się dopiero po śmierci.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość