Nie wiem czy to dobry dzial, bo w sumie mam kilka rzeczy, ktore mnie interesuja a nie mieszcza sie w tej samej kategorii.
Na poczatek no coz, powiem tak, planuje wyjazd do legii cudzoziemskiej,za kilka miesiecy. Potrzebuje przede wszystkim troche przytyc dobrych kilka kilo, nie jestem chudy znowu, lecz musze! Mieszcze sie w normie BMI ale nie chce dostac odroczenia na pol roku tylko po to zeby przytyc, wiec co radzicie, te cale bialka, kreatyny i inne dzialaja jakos na mase? Jem bardzo duzo ale efektow nie widac jakos, chyba, ze jem nieodpowiednie rzeczy.
Druga rzecz, czy ktos spotkal sie kiedys gdzies na necie z testami na osobowosc, ze np. zaznaczasz sobie cechy ktore cie okreslaja itd?
Trzy, wie ktos moze dokladnie na czym polega test lugera? Mniejwiecej wiem ale mam watpliwosci np. gdy dobiegne po sygnale to schodze z biezni i koniec? Tam sie levele nabija, przykladowo 1 level jest po ilu metrach? Badz co badz jesli ktos nie kojarzy to chodzi mi o ten test gdzie biega sie na sygnal w ta i z powrotem.
Poza tym to coz, biegam, pompuje i podciagam sie na drazku bo to mi jest potrzebne jeszcze pare kilo i wtedy moge powiedziec, ze jestem gotow.
jesli ktos moze pomoc to prosilbym o jakies porady