Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210041 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

kilka pytan

Dział dla każdego adepta żelaznego sportu. Prowadzimy dyskusje o zdrowym odżywianiu, suplementach, odchudzaniu i wszystkim co dotyczy kulturystyki.

kilka pytan

Nieprzeczytany postprzez conquistador » 06 Sty 2010, 19:30

Nie wiem czy to dobry dzial, bo w sumie mam kilka rzeczy, ktore mnie interesuja a nie mieszcza sie w tej samej kategorii.

Na poczatek no coz, powiem tak, planuje wyjazd do legii cudzoziemskiej,za kilka miesiecy. Potrzebuje przede wszystkim troche przytyc dobrych kilka kilo, nie jestem chudy znowu, lecz musze! Mieszcze sie w normie BMI ale nie chce dostac odroczenia na pol roku tylko po to zeby przytyc, wiec co radzicie, te cale bialka, kreatyny i inne dzialaja jakos na mase? Jem bardzo duzo ale efektow nie widac jakos, chyba, ze jem nieodpowiednie rzeczy.

Druga rzecz, czy ktos spotkal sie kiedys gdzies na necie z testami na osobowosc, ze np. zaznaczasz sobie cechy ktore cie okreslaja itd?

Trzy, wie ktos moze dokladnie na czym polega test lugera? Mniejwiecej wiem ale mam watpliwosci np. gdy dobiegne po sygnale to schodze z biezni i koniec? Tam sie levele nabija, przykladowo 1 level jest po ilu metrach? Badz co badz jesli ktos nie kojarzy to chodzi mi o ten test gdzie biega sie na sygnal w ta i z powrotem.

Poza tym to coz, biegam, pompuje i podciagam sie na drazku bo to mi jest potrzebne jeszcze pare kilo i wtedy moge powiedziec, ze jestem gotow.

jesli ktos moze pomoc to prosilbym o jakies porady

Awatar użytkownika
conquistador

Użytkownik zbanowany

kilka pytan

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 06 Sty 2010, 19:30

Awatar użytkownika
mgirl

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry