Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234941 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Kamil Bednarek-rastaman

Czysto jamajska muzyka. Pobujajmy się!

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez dawidlu1 » 27 Lis 2010, 23:21

Co myślicie o tym artyście. ?????????

Awatar użytkownika
dawidlu1

• Pochwały:1
Użytkownik zbanowany

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez chietos112 » 07 Sty 2011, 13:18

Na koniec dodam jeszcze, że chyba jednak wolałbym w roli zwycięzcy tej edycji programu, ujrzeć Kamila, niż tę dziewczynkę.
:crazy:

Nie zgodzę się z Tobą. Ona ma 11 lat, w tym wieku trudno jest wyrobić głos. A Bednarek? Sam powiedział, że się uczy. Zresztą mimo wszystko gdyby nie 'Mam talent' to żadne z nich nie uzyskałoby popularności. :P
Not look back.

Awatar użytkownika
chietos112

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 07 Sty 2011, 13:18

Awatar użytkownika
mgirl

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez Martyn » 12 Sty 2011, 18:03

Bednarek to rastaman za dychę.Ani powalająco nie śpiewa,ani nie wygląda.Przeciętny artysta.

Martyn

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez Shirkaan » 16 Sty 2011, 15:23

Żaden z niego tam Rastaman, zkomercjalizowany i wypromowany przez TVN jaracz kukurydzy
Patrz jaka franca !
zuo sie szeży wśrut muodzierzy

Awatar użytkownika
Shirkaan

Użytkownik zbanowany

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez Smerffa » 19 Sty 2011, 12:43

Znowu nie róbcie z niego nie-artysty. To, że wziął udział w "Mam talent" i dzięki temu udało mu się być bardziej popularnym ,to nie znaczy, że jest słabym artystą. W ogóle zauwazyłam, że ostatnio jest tendencja, że jeśli któryś z muzyków/aktorów nagle zaczyna robić większa karierę, to od razu uważany jest za osobę typowo komercyjną, która wszystko robi dla pieniędzy.

Smerffa

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez Medykk » 19 Sty 2011, 13:39

Po części się z Tobą zgodzę Smerffa. Ale z drugiej strony przez jego osobę kultura rasta bardzo się spopularyzowała... Szkoda tylko, że przez dzieci, które tego nie rozumieją...

Medykk

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 19 Sty 2011, 13:39

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez eRcinek » 21 Sty 2011, 12:44

Pojawił się w Tefałsrenie i już jest gwiazdą. Żenada. Kilka kawałków Star Guard Muffin jest na pewno fajnych ale zalewa mnie krew, gdy widzę na każdej szkolnej ławce '' I <3 Bednarka ! ; * ''.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
eRcinek

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez Mandy » 22 Sty 2011, 18:40

Nie podobał mi się od początku może dlatego że nie lubie regge a może dlatego ze jest strasznie wkurzający. Jak widzę teraz te wszystkie dziewczyny co kochają Bednarka i uważają się za wielkie fanki regge to mam ochotę walnąć je z calej siły. Jak dla mnie to żaden artysta. Mam nadzieje że raz rok nikt o nim nie bedzie pamiętał.
Niebo uczy kochać
Ziemia uczy trwać
Ludzi nienawidzić
Ludzie uczą nas

Awatar użytkownika
Mandy

• Miejscowość:TRG
  • Pochwały:8

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez Mastero » 26 Sty 2011, 18:55

Po pierwsze czy jest rasta czy nie to nie wiemy bo rastaman to wyznawca Rastafari, prędzej możemy mówić iż reggaemen-em.
Co do muzyki którą robi to nie przypadła mi do gustu., lecz podobno koleś jest spoko bo kumpel mojego kuzyna robił mu dready.

Awatar użytkownika
Mastero

• Miejscowość:Koszalin
  • Pochwały:2

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez kudłata_odkaczałka » 05 Lut 2011, 20:02

Nie ma głosu do reggae... Kariery w tym kierunku nie zrobi.

Awatar użytkownika
kudłata_odkaczałka

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez bananowa » 05 Lut 2011, 20:08

Przyszedł do TVN-u i wielki gwiazdor. Zniknie tak szybko jak się pojawił.
if u close ur eyes, u see darkness. but if u keep them closed for long enough, and concentrate hard, u'll see light.

Awatar użytkownika
bananowa

• Miejscowość:Neverland
  • Pochwały:7

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez Grzywa » 06 Lut 2011, 02:02

Już zniknął ;).
Pain is the weakness leaving the body.

You will never forget their faces. You will never forget their names. You will never forget the Drill Instructors.

Krwawa ;*

Awatar użytkownika
Grzywa

• Miejscowość:Rybnik
  • Pochwały:5

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez RayOfSunshine:) » 19 Paź 2011, 16:16

Po pierwszym odcinku w mam talent szperałam duuużo w Internecie na jego temat :D Po kolejnych odcinkach juz się troszkę hmm.. upowszechniał.. To, ze wokół niego pojawiło sie tyle kobiet to przecież nic złego :) Na poczatku wszyscy go chwalili, później wszyscy na niego naskakiwali ze zwyczajnej zazdrości.. Jest młody i dopiero sie uczy.. nie dorównuje większości artystów w Polsce.. ale się uczy! :) liczy się zajawka, chęci i marzenia ;) Dziwi mnie tylko to, że bilety na ich koncert sa takie drogie.. :) Może się trochę dowartościowują sukcesami Kamila...

Póki co: nie mam do niego zastrzeżeń.. :)

Awatar użytkownika
RayOfSunshine:)

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez Mandy » 06 Maj 2012, 10:44

Nie mam pojęcia jak to coś mogło wygrać Bitwę na głosy?! Rany przecież drużyna Ryszarda była sto razy lepsza, a ten chłopak co śpiewał "Sen o Victorii" był fantastyczny ale małolaty "wielkie fanki" reggae głosowały na ślicznego. kochanego Kamilka, żałosne. Dlaczego w Polsce jest taki marny gust muzyczny?
Niebo uczy kochać
Ziemia uczy trwać
Ludzi nienawidzić
Ludzie uczą nas

Awatar użytkownika
Mandy

• Miejscowość:TRG
  • Pochwały:8

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez Peggy » 06 Maj 2012, 11:47

Mandy napisał:Nie mam pojęcia jak to coś mogło wygrać Bitwę na głosy?! Rany przecież drużyna Ryszarda była sto razy lepsza, a ten chłopak co śpiewał "Sen o Victorii" był fantastyczny ale małolaty "wielkie fanki" reggae głosowały na ślicznego. kochanego Kamilka, żałosne. Dlaczego w Polsce jest taki marny gust muzyczny?

Podpisuję się po tym wszystkimi kończynami!
A co do samego 'artysty'. Osobiście głównie słucham reggae, ale na Bednarka patrzeć jakoś nie mogę, już nie mówiąc o słuchaniu. Szlak mnie trafia, że taki chłoptaś dyktuje nowe trendy. Spoko, wygrał mam talent czy inny głupi tvnowski program, ale tylko dlatego, że pokazał coś innego niż reszta. Koło reggae to on dla mnie nawet nie stoi. Ale oczywiście hot 14tki teraz szaleją za przystojnym (?) Kamilkiem i nagle wielce wszystkie utożsamiają się z tą muzyką... i don't want to live on this planet anymore...
It' simply as that
you shouldn't look back
and cry, cry for what's been misunderstood.

Awatar użytkownika
Peggy

• Pochwały:11

Kamil Bednarek-rastaman

Nieprzeczytany postprzez Graves » 06 Maj 2012, 17:26

Płaczcie dalej na forum, na pewno to coś zmieni. Nie od dziś wiadomo, że telewizja z dobrą muzyką ma mało wspólnego, ważne to co się sprzedaje. 14latki, będą się jarać, Bednarkiem, później innym idolem z programu muzycznego w TV, a później jeszcze innym i nic z tym nie zrobicie, miejmy nadzieję, że w przyszłości duża ilość tych 14latek, znajdzie swoją muzykę, nie tą muzykę, którą serwuje nam telewizja.

Peggy napisał:Koło reggae to on dla mnie nawet nie stoi.

To ty bardziej nie powinno cię to interesować, skoro jesteś fanką Reggae, tylko dalej słuchać swojego.

Awatar użytkownika
Graves

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry