Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234939 postów.

mgirl

dziewczyna39 napisał:a ludzie to kto? bo wiesz, narod sklada sie z wielu osob. czesto o skrajnie roznych pogladach. i tak, mozna robic kalkulacje podpierajac sie demokracja i zmieniac kraj tak jak chca. ale to raczej nie jest dobry pomysl. w ogole podejmowanie decyzji bo sa popularne nie jest rozsadne.
dziewczyna39 napisał:w ogole podejmowanie decyzji bo sa popularne nie jest rozsadne. ale podejmowanie decyzji tylko pod jedna grupe spoleczna jest pomyslem okropnym.
Krit napisał:Lepperiada, a Polaczki to kochają
A pod którą grupę miałyby być one podporządkowane?
Chociażby ci wszyscy, którzy mają już dość kościelnego państwa i nietolerancji.
Tawerna napisał:Porównujesz Palikota z Lepperem? Co niby ich łączy?
dziewczyna39 napisał: A pod którą grupę miałyby być one podporządkowane?
Chociażby ci wszyscy, którzy mają już dość kościelnego państwa i nietolerancji.
sama sobie odpowiedzialas.
dziewczyna39 napisał:nie chodzi mi o tresc, chodzi mi o wymowe. ta partia jest przeciwko katolom, zacofanym i "nietolerancyjnym" ludziom. wlasnie taki ma charakter. stlumic pewne ruchy spoleczne, pokazac srodkowy palec tym, ktorzy sa przeciwko.
dziewczyna39 napisał:czemu wydaje mi sie, ze in vitro juz nie jest leczeniem, a bronia polityczna?
Krit napisał: Tawerna napisał(a):Porównujesz Palikota z Lepperem? Co niby ich łączy?
Eeee... Populizm, o którym sama pisałaś? Tylko ten jest taki dla Krakówka i Warszawki, a nie dla Niecieczy i Pomyji Niżnych.
Krit napisał:Zgadzam się z częścią postulatów. Ciekawe, czy by je wprowadził. Dlaczego nie wprowadziła ich PO? Nie chodzi mi o sprawy światopoglądowe, bo to młyn na wodę dla warchołów, ale administracyjne. Palikot doskonale wie, że może gadać, bo... nie wygra.
Krit napisał:Ale to w sumie zdrowe dla demokracji. Tylko aby przestał akcentować ten światopogląd. Wkurza mnie to w każdej partii. Myślą, że ustawą zmienią mentalność.

mgirl

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości