Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1317160 postów.

mgirl

mi się strasznie nie podobają wszelkiego rodzaju grzywki, które były niedawno modne. dziewczyny wyglądają wtedy jakby chodziły w kaskach;)
Stratocaster napisał:mi się strasznie nie podobają wszelkiego rodzaju grzywki, które były niedawno modne. dziewczyny wyglądają wtedy jakby chodziły w kaskach;)

mgirl

chodziło mi tylko o taki zakrywające całe czoło do samych oczu. grzywki na bok albo chociaz postrzępione są fajne:) na przykład wszystkie te fryzury są spoko, nie ma zadnego takiego typowego "kasku":)Zależy też o jakich grzywkach mówisz;) Są różne, a nie wszystkie wyglądają jak kaski. Np. są grzywki takie delikatne na bok, co o nich sądzisz?
amCia_yell napisał:mi się strasznie nie podobają wszelkiego rodzaju grzywki, które były niedawno modne. dziewczyny wyglądają wtedy jakby chodziły w kaskach;)
Phy.
A ja powiem, że mam grzywkę bo tak mi się podoba
Mam kask, który wchodzi mi do oczu, ale mi to pasuje.
Nie przejmuje się tym co się facetom w danej chwili podoba
Imho każdy facet z dnia na dzień może zmienić zdanie jeżeli spotka tą swoją wymarzoną.
We wtorek może być to lokowana blondynka a za rok rudowłosa chłopczyca.
ja za specjalnie nie przepadam za lokami. Irokezy u dziewczyn to chyba najgorszy wynalazek w tej dziedzinie
Najlepsze dla mnie są proste, rozpuszczone lub spęte w koński ogon włosyKaliber44 napisał:Mi kazda fryzura sie podoba.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości