Jakie fryzury podobają się chłopakom u dziewczyn?
Leyla
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234938 postów.
Leyla

mgirl

mi się strasznie nie podobają wszelkiego rodzaju grzywki, które były niedawno modne. dziewczyny wyglądają wtedy jakby chodziły w kaskach;)
Stratocaster napisał:mi się strasznie nie podobają wszelkiego rodzaju grzywki, które były niedawno modne. dziewczyny wyglądają wtedy jakby chodziły w kaskach;)

mgirl

chodziło mi tylko o taki zakrywające całe czoło do samych oczu. grzywki na bok albo chociaz postrzępione są fajne:) na przykład wszystkie te fryzury są spoko, nie ma zadnego takiego typowego "kasku":)Zależy też o jakich grzywkach mówisz;) Są różne, a nie wszystkie wyglądają jak kaski. Np. są grzywki takie delikatne na bok, co o nich sądzisz?
amCia_yell napisał:mi się strasznie nie podobają wszelkiego rodzaju grzywki, które były niedawno modne. dziewczyny wyglądają wtedy jakby chodziły w kaskach;)
Phy.
A ja powiem, że mam grzywkę bo tak mi się podoba
Mam kask, który wchodzi mi do oczu, ale mi to pasuje.
Nie przejmuje się tym co się facetom w danej chwili podoba
Imho każdy facet z dnia na dzień może zmienić zdanie jeżeli spotka tą swoją wymarzoną.
We wtorek może być to lokowana blondynka a za rok rudowłosa chłopczyca.
ja za specjalnie nie przepadam za lokami. Irokezy u dziewczyn to chyba najgorszy wynalazek w tej dziedzinie
Najlepsze dla mnie są proste, rozpuszczone lub spęte w koński ogon włosyKaliber44 napisał:Mi kazda fryzura sie podoba.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości