Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234938 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Jakie ćwiczenia.? Na wyrzeźbienie klatki piersiowej itd.

Dział dla każdego adepta żelaznego sportu. Prowadzimy dyskusje o zdrowym odżywianiu, suplementach, odchudzaniu i wszystkim co dotyczy kulturystyki.

Nieprzeczytany postprzez aha159 » 03 Sty 2010, 19:59

Witam.
Mam 18 lat. I chce sie od was dowiedziec jak wyrzeźbic klatke piersiową oraz brzuch tzw. "kalolyfer" robie serrie 5 serri po 25 sztuk.
I prosze o pomoc jakie cwiczenia robic i wogle bo do wakacji chce jakos wygladać i chce codziennie cwiczyc minimum 1h dziennie ;) i czy by nie bylo lepiej jak bym jakies odrzywki brał a cos w ty stylu zeby bylo bezpieczne dla ogranizmu.

Ja mam wzrostu 1,78 i 65kg wagi. I ja wiem ze mam nie dowage i niewiem czy cos brac na mase i dopiero wziasc sie za cwiczenia.

Dlatego chce wyzebic cialo dlatego ze sie wstydze wlasnego ciala i jak na wf cwicze to koszulki nie zmieniam, bo wszyscy maja zajebiste a ja ;/ to szkoda gadac tylko jebnac sie albo niewiem co.

tutaj zdjecie mojego ciala:
Image
tylko niewiem czy to mozna nazwac cialem :(

Za pomoc daje pochwale oraz niewielka kwote na konto ;)

aha159

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Re: Jakie ćwiczenia.? Na wyrzeźbienie klatki piersiowej itd.

Nieprzeczytany postprzez Torc5 » 03 Sty 2010, 21:33

A uważasz , że jest sens ćwiczenia samej klaty oraz brzucha?
Wiem bardzo dużo na temat kulturystyki więc wal śmiało ;)
Górnik Zabrze!

Torc5

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 03 Sty 2010, 21:33

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez Defqon » 04 Sty 2010, 14:59

Witam kolegę dla którego się rozpisałem jak ćwiczyć, jaką dietę stosować na darmo. Do Ciebie nie dociera fakt, że jesteś za chudy na rzeźbienie? U Ciebie niema co rzeźbić człowieku! Zacznij trening na masę a nie użalaj się nad sobą.

Napisałem Ci co robić w innym temacie (i było tego sporo!), ale widzę, że Ty wolisz kur*a założyć nowy temat i masz w dupie moją cierpliwość do takich ludzi jak Ty.

Jesteś tak żałosny, że aż śmieszny :lol:

Proszę o nie pisanie zbędnych postów w tym temacie co ma robić, bo w innym temacie mu wszystkiego doradziłem. On po prostu jest leniwy i chce mieć podane wszystko na tacy co ja w sumie zrobiłem...

TO TEN TEMAT.
"Kocham Cię, bądź mym oparciem, inspiracją,
Uosobieniem marzeń, piękną, zmysłową kochanką..."

Awatar użytkownika
Defqon

• Miejscowość:Kraków
  • Pochwały:5

Nieprzeczytany postprzez aha159 » 08 Sty 2010, 17:57

to powiedz mi. Co mam zrobiic zeby mase miec? wiencej jesc czy co bo ja juz zglupialem od tego? Co mam brac na mase?

Dodano 08 Sty 2010, 17:05:04:
i jeszcze mi powiedzcie czy na mase mozna brac kreatyne czy cos podobnego?

aha159

Nieprzeczytany postprzez Defqon » 08 Sty 2010, 19:19

aha159 napisał:to powiedz mi. Co mam zrobiic zeby mase miec? wiencej jesc czy co bo ja juz zglupialem od tego? Co mam brac na mase?

Klik.

aha159 napisał:i jeszcze mi powiedzcie czy na mase mozna brac kreatyne czy cos podobnego?

Bez stażu treningowego nie bierz się za żadne odżywki, bo to Ci gówno da. Chłopie weź przeczytaj 100 razy to co Ci napisałem w innym temacie a nie zachowuj się jak 5 letnie dziecko które zakłada co minutę nowy temat z tymi samymi pytaniami.

Żałosne..
"Kocham Cię, bądź mym oparciem, inspiracją,
Uosobieniem marzeń, piękną, zmysłową kochanką..."

Awatar użytkownika
Defqon

• Miejscowość:Kraków
  • Pochwały:5

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry