Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234938 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Jakie buty piłkarskie

Dział dla każdego miłośnika piłki nożnej. Prowadzimy dyskusje na temat gwiazd, ciekawych meczów, czy innych ważnych wydarzeń ze świata piłki.

Jakie buty piłkarskie

Nieprzeczytany postprzez argero » 25 Cze 2007, 22:57

Witam chciałbym się dowiedzieć jakie są Wasze ulubione korki;) W których Wam się najlepiej gra itp proszę o wpisy.

Moje ulubione koreczki to Adidas Kaiser 5, oraz Adidas Predator. Miałem kiedyś Nike Vapor ale nie pasują mi do nogi tak jak korki Adidasa;]
pozdro proszę o wpisy;)

Awatar użytkownika
argero

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Jakie buty piłkarskie

Nieprzeczytany postprzez Quba » 20 Paź 2011, 11:31

Mój typ leci na Adidas Copa Mundial. Koreczki dość starego typu, ale nadal popularne. Polecam kupić minimalnie ciasnawe, bo się rozbiją i potem będą idealne. Ich minusem jest to, że są dość drogie, jednak jakość wykonania oraz wygoda wygrywają. Do tego muszę dodać, że są dużo bardziej wytrzymałe, aniżeli którykolwiek z modelów NIKE (a testowałem co najmniej 10 różnych w cenie oscylującej koło 250-300zł). Najlepiej przymierzyć sobie w sklepie i kupić na allegro - można zaoszczędzić ze 100zł.

Korki są klasyczne, a takim butom nic więcej nie potrzeba. Nie mają jakiegoś dziwnego rozłożenia kołków w podeszwie, co zdarzało się w kilku modelach innej firmy. Np. rozłożenie podłużnych wypustek na krawędzi podeszwy powodowało, że przy minimalnie krzywej nawierzchni łatwo było podkręcić kostkę, co stawało się bardzo irytujące. Wiem, że młodzież ma manię do kupowania butów, które się świecą z kilometra, no ale nie tędy droga. Łatwo dzięki przesadzie stać się potem pośmiewiskiem na meczach. Kibice spojrzą - koreczki platyna - pewnie gwiazda. Po czym zostajesz wygwizdany po każdym nieudanym zagraniu.

Kupujcie zatem klasyczne modele, najlepiej żeby nie różniły się budową, bo wtedy łatwo się przyzwyczaić do zmiany obuwia. Do tego przy zmianie na halę oraz tzw. halówki, nie będzie takiego problemu, bo większość obuwia halowego ma klasyczne kształty. ;)

Adidas predator również mogę polecić, ale mój typ nadal zostaje przy copa mundialach. ;)

Awatar użytkownika
Quba
Administrator

• Miejscowość:Wrocław
  • Pochwały:7

Jakie buty piłkarskie

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 20 Paź 2011, 11:31

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry