Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234938 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Jakich ludzi lubicie?

W tym miejscu wypowiadamy się na tematy poważne. Nie bójmy się. Przełammy swój wstyd!

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez hanna_anna » 20 Lis 2011, 18:33

Jakich ludzi lubicie? Jakie cechy sobie szczególnie u ludzi cenicie?
Οἶδα οὐδὲν εἰδώς

Awatar użytkownika
hanna_anna

• Pochwały:9

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez vetus » 20 Lis 2011, 18:39

Uwielbiam ludzi szczerych do bólu. Takich, którzy powiedzą mi co myślą, a nie opier*alają dupę za plecami. Lubię ludzi zaradnych, nie cierpię miernot, leniuchów i skomlących piesków.
Ludzie mnie denerwują.

Awatar użytkownika
vetus

• Pochwały:25

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez mgirl » 20 Lis 2011, 18:39

Awatar użytkownika
mgirl

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez Prittstick » 20 Lis 2011, 18:42

Szczególnie cenię sobie ludzi, którzy wyznaczają sobie w życiu jakieś cele, i mimo wszystko do nich dążą, ludzi z pasją, oraz z własnym zdaniem. Szczerość u ludzi też lubię, a najbardziej lubię ludzi pozytywnie zakręconych :P

Awatar użytkownika
Prittstick

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez Arsen » 20 Lis 2011, 18:44

Zdecydowanych - robią coś, mówią coś i są w tym konsekwentni
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:23

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez Pirat » 20 Lis 2011, 18:51

Dziwnych. Tych którzy są ciekawsi od masy..
Image

Awatar użytkownika
Pirat
Moderator

• Pochwały:8

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez hanna_anna » 20 Lis 2011, 18:52

Również cenie sobie ludzi zdecydowanych i przede wszystkim szczerych. Uwielbiam ludzi o szerokich zainteresowaniach, z którymi można na rożne tematy porozmawiać.
Oraz ludzi którzy maja własne zdanie na dany temat i nie zmieniają go pod wpływem innych osób.
Οἶδα οὐδὲν εἰδώς

Awatar użytkownika
hanna_anna

• Pochwały:9

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez mgirl » 20 Lis 2011, 18:52

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez Nineku » 20 Lis 2011, 19:00

Cenię towarzystwo tych, którzy potrafią klarownie wyjaśnić swoje myśli i osądy.
Nie potrzebują być w centrum uwagi, a mimo to zwracają na siebie uwagę przez to, jakimi są naturalnie.
Wzajemna akceptacja polega także na wspólnych zainteresowaniach czy zamiłowaniu do czasu spędzanego (czasem całą nocą) w pubie i wtopieniu się w masę.
Ludzie, których lubię, nie odwracają się, gdy ktoś ma problemy, sami czasami żyją na skraju normalności. Czasem pieprzą od rzeczy o filozofii życia i swoich własnych wielkich przemyśleniach, innym razem uciekają na koniec świata by tam dać upust swojej odmienności.
Kiedy się już wyrośnie z aparatów na zęby,odpowiedzialność nie przemija.Tego się nie da uniknąć. Albo ktoś zmusi nas, żebyśmy stawili jej czoło albo ponosimy konsekwencje.Jednak dorosłość ma swoje zalety. Buty, seks i nieobecność rodziców mówiących nam, co mamy robić, to cholernie fajna rzecz .

Awatar użytkownika
Nineku
Moderator

• Miejscowość:Kluczbork
  • Pochwały:60

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez NYC » 20 Lis 2011, 19:26

lubię ludzi, który sa szczerzy, nawet jesli mówią prawdę, która boli. Podziwiam i szanuję ludzi z pasją, ludzi, którzy robią rzeczy uznawane za niemożliwe. Uwielbiam ludzi towarzyskich, wesołych, takich, którzy zarażają radością nawet jeśli nie mam powodów do radości, którzy potrafią się uśmiechać, gdy przezywają trudne chwile.

NYC

• Pochwały:8

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez Liszka » 20 Lis 2011, 19:56

ciekawych, szczerych, prawdziwych, dziwnych. Nawet jeżeli ktoś jest idiotą, ale jest w tym prawdziwy, nikogo nei udaje- lubię go.
Dopóki gra muzyka, mija cała wieczność, jak życie w powieści.

On jest facetem. Ona kobietą. Facet, kobieta, to daje pożądanie. Proste.
♥♫

Awatar użytkownika
Liszka
Moderator

• Miejscowość:Szczecin.
  • Pochwały:47

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez Cinnamon » 20 Lis 2011, 20:37

Szczerych, ciekawych, wesołych, takich, którzy mają swoje zdanie i go nie zmieniają pod wpływem innych. Lubię ludzi dziwnych, szalonych, nienormalnych...
Łatwiej mi powiedzieć jednak jakich nie lubię. Nie przepadam za takimi, którzy marudzą ciągle "o jezu, a po co mi to?", "nigdy mi się to nie przyda w życiu, o jezu, o jezu", którzy krytykują wszystkich wkoło, a sami nie są lepsi. Nie lubię nudziarzy oraz tych, którzy wypowiadają się o czymś, o czym nie mają pojęcia.

Awatar użytkownika
Cinnamon

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez Mario29 » 20 Lis 2011, 20:59

Lubię ludzi wesołych, pozytywnie zakręconych. U ludzi cenię również szczerość oraz lojalność.
Nie jesteśmy normalni.
Jesteśmy lepsi.

Awatar użytkownika
Mario29

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez emki1992 » 20 Lis 2011, 21:07

Podobnych hehe do mnie;).Czyli szanujących się mimo wszystko ...porządnych którzy w trudnych chwilach pomóc potrafią i w najgorszych chwilach swego życia się cieszyć potrafią i też muszą być trochę rozrywkowi na pewno nie mogą być kujonami .Nie cierpię takich co przychodzą tylko do szkoły by chlać litry wódy albo takich co wolą się ubić lub szpilki se kupić na dyskę zamiast pomyśleć i troszczyć się o własnym dziecku.
Serce Człowieka tęskni,cierpi,czeka...Lecz to dla nas żadna pociecha.
Czas niby leczy lecz po paru latach przeszłością koszmarną kaleczy.
Rozum ...czy ...serce?I tak nasze życie jest w męce....Rozum główkuje lecz serce bardzo głęboko czuje

Awatar użytkownika
emki1992

• Pochwały:1

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez Trap » 20 Lis 2011, 21:28

Radosnych, ze zwariowany poczuciem humoru, nienormalnych (w dobrym tego słowa znaczeniu :P), prawdziwych, z dystansem do siebie, lubię ludzi którzy potrafią każdą sytuację przemienić w żart, ludzi z którymi da się normalnie porozmawiać, ciekawych, którzy zdają sobie sprawę, że oceny to nie wszystko, ale mimo tego uczą się zawsze najlepiej jak potrafią. To te najważniejsze cechy :)
W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym.

najpiękniejsze są dni kiedy potrafimy być tak po prostu bezgranicznie szczęśliwi i sami nie wiemy z jakiego powodu.

Awatar użytkownika
Trap

• Miejscowość:Południe PL :)
  • Pochwały:2

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez Nieprzenikniona » 20 Lis 2011, 21:45

Szczerych, lojalnych, taktownych, prawdomównych, z poczuciem humoru, ze zdrowym dystansem, inteligentnych, rozsądnych, uczuciowych, wrażliwych, koleżeńskich, pomocnych, radosnych.
Nienawidzę cię, życie.

Awatar użytkownika
Nieprzenikniona

Jakich ludzi lubicie?

Postprzez Raymond » 20 Lis 2011, 21:46

Hmm, lubię osoby, które są szczere, czasem aż nadto, ale nie złośliwie szczere, by tylko "upodlić" słowami drugiego człowieka. Kolejnymi lubianymi cechami dla mnie są uczciwość, lojalność wobec rodziny czy przyjaciół albo jakiejś wspólnoty, do której się dobrowolnie wstąpiło, posiadanie własnego zdania, swoich przemyśleń co do rozmaitych kwestii i trzymanie się ich bez względu na opinie innych. "Plusuje" u mnie również naturalność zachowania, czyli staranie się bycia sobą, nie "granie pod publikę". Jeszcze warto wspomnieć o cechach takich jak: skromność, ale prawdziwa, czy pomaganie innym, nawet gdy nie ma z tego jakiejś bezpośredniej korzyści dla nas - to też mi się podoba :) A, i nie można zapomnieć o pogodności i "nutce" optymizmu do życia, przez co ludziom wokół takiej osoby od razu nastroje się poprawiają ;)
To jest mój niebieski podpis ;P

Awatar użytkownika
Raymond

• Miejscowość:Włocławek

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry