Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234938 postów.
AlieeeN~ napisał:Mi to obojętne, jak dziewczyny nie znam i podejdzie, nawet jak jest piękna to odchodze, bo nie chce mi się gadać. Nie lubie gadać o niczym. A takie dziewczyny przyważnie podchodzą, bo chłopak jest 'ładny'. Dlatego olewam.
Jedyne co mnie odstrasza, przyznam się - chłopak/dziewczyna ubrane na czarno + glany, to mnie odstrasza.
monia_xD napisał:AlieeeN~ napisał:Mi to obojętne, jak dziewczyny nie znam i podejdzie, nawet jak jest piękna to odchodze, bo nie chce mi się gadać. Nie lubie gadać o niczym. A takie dziewczyny przyważnie podchodzą, bo chłopak jest 'ładny'. Dlatego olewam.
Jedyne co mnie odstrasza, przyznam się - chłopak/dziewczyna ubrane na czarno + glany, to mnie odstrasza.
Niby dlaczego kolor czarny i glany cię odstraszają?
)Ludożerka napisał:Mało jest ludzi, którzy naprawdę nie zwracają uwagi na wygląd.
Zarzekają się itp. ale tak naprawdę choć trochę kierują się wyglądem drugiej osoby.
Ładny wygląd daje wiele- ludzie bardziej Ci ufają, sprawiasz wrażenie symatycznej itp. choć przy bliższym poznaniu okazujesz się niezłą jędzą
Myślę, że wartościowi faceci wolą takie 'normalne' laski, a nie żadne tlenione blond piękności. A dlaczego? Bo stereotyp jest taki, że piękne mają pstro w głowie i są zapatrzone w siebie. [No i zwykle tak jest...choć też nie zawsze] i z nimi przyszłość nie zapowiada się ciekawie... Rozmowy o niczym- dla faceta nie ma chyba nic gorszego... No chyba, że gadanie o zakupach i o jej złamanych paznokciach

mała czarna napisał:Nie da się nie zwracać uwagi na wygląd. Zazwyczaj najpierw kogoś widzimy, a dopiero potem poznajemy. Ale można na wygląd uwagi nie zwracać, lubi kogoś mimo to, za to, jaki jest a nie jak wygląda.
A jeśli nie jest się miss to zawsze można o sibie dbać i podkreślać to, co najładniejsze. Poza tym piękno jest względne
Armin napisał:Ludożerka napisał:Mało jest ludzi, którzy naprawdę nie zwracają uwagi na wygląd.
Zarzekają się itp. ale tak naprawdę choć trochę kierują się wyglądem drugiej osoby.
Ładny wygląd daje wiele- ludzie bardziej Ci ufają, sprawiasz wrażenie symatycznej itp. choć przy bliższym poznaniu okazujesz się niezłą jędzą
Myślę, że wartościowi faceci wolą takie 'normalne' laski, a nie żadne tlenione blond piękności. A dlaczego? Bo stereotyp jest taki, że piękne mają pstro w głowie i są zapatrzone w siebie. [No i zwykle tak jest...choć też nie zawsze] i z nimi przyszłość nie zapowiada się ciekawie... Rozmowy o niczym- dla faceta nie ma chyba nic gorszego... No chyba, że gadanie o zakupach i o jej złamanych paznokciach
hehe mocnechyba Cie dodam do ulubionych userek
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości