Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234938 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Jaka rolę w życiu odgrywa uroda?

W tym miejscu wypowiadamy się na tematy poważne. Nie bójmy się. Przełammy swój wstyd!

Jaka rolę w życiu odgrywa uroda?

Postprzez sonia929 » 10 Lut 2007, 18:51

Nie ukrywam... nie jestem miss... Tzn uroda nie grzesze. Jestem ciekawa czy idąc ulica patrzycie na ludzi i myslicie "o Boże... jaki cudak!!!" Pytanie do chłopaków... Pierwsze wrażenie jakie wywiera na was dziewczyna to uroda. Jeśli okaże sie brzydka gadacie dalej, czy odchodzicie?

Awatar użytkownika
sonia929

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Postprzez alien » 10 Lut 2007, 18:55

Mi to obojętne, jak dziewczyny nie znam i podejdzie, nawet jak jest piękna to odchodze, bo nie chce mi się gadać. Nie lubie gadać o niczym. A takie dziewczyny przyważnie podchodzą, bo chłopak jest 'ładny'. Dlatego olewam.
Jedyne co mnie odstrasza, przyznam się - chłopak/dziewczyna ubrane na czarno + glany, to mnie odstrasza.

Awatar użytkownika
alien

• Pochwały:12

Postprzez mgirl » 10 Lut 2007, 18:55

Awatar użytkownika
mgirl

Postprzez monia_xD » 10 Lut 2007, 18:56

AlieeeN~ napisał:Mi to obojętne, jak dziewczyny nie znam i podejdzie, nawet jak jest piękna to odchodze, bo nie chce mi się gadać. Nie lubie gadać o niczym. A takie dziewczyny przyważnie podchodzą, bo chłopak jest 'ładny'. Dlatego olewam.
Jedyne co mnie odstrasza, przyznam się - chłopak/dziewczyna ubrane na czarno + glany, to mnie odstrasza.

Niby dlaczego kolor czarny i glany cię odstraszają?
Dzisiaj życie to nie sen
Jednak trzeba bawić się...

Awatar użytkownika
monia_xD

• Miejscowość:Jelenia Góra ^^"

Postprzez Yenesha » 10 Lut 2007, 18:57

To kwestia rozumu faceta. Jeśli będziesz sexy ubrana, ale z głupim wyrazem twarzy, to w miarę inteligentny chłopak oleje cię. Za to taki typowy "kolo-ziom-ekstra-dresiarz" będzie za tobą uganiał jak pies i jeszcze ze śliną w mordzie.

A jeśli nie grzeszysz urodą, jak to napisałaś, to nie pozostaje ci nic innego, jak zaszpanować u innych wiedzą. Tak naprawdę, to najpięknejszy "szpan" ze wszystkich możliwych. :lol:
Maybe there's no one who's perfect, but who wants to be.

Awatar użytkownika
Yenesha

Postprzez monia_xD » 10 Lut 2007, 18:57

monia_xD napisał:
AlieeeN~ napisał:Mi to obojętne, jak dziewczyny nie znam i podejdzie, nawet jak jest piękna to odchodze, bo nie chce mi się gadać. Nie lubie gadać o niczym. A takie dziewczyny przyważnie podchodzą, bo chłopak jest 'ładny'. Dlatego olewam.

Niby dlaczego kolor czarny i glany cię odstraszają?

No w sumie to gadalismy o tym na gygy, ale spoko ^^
Dzisiaj życie to nie sen
Jednak trzeba bawić się...

Awatar użytkownika
monia_xD

• Miejscowość:Jelenia Góra ^^"

Postprzez alien » 10 Lut 2007, 18:59

[fquote]
Niby dlaczego kolor czarny i glany cię odstraszają?[/fquote]
Poprostu, taki wygląd mnie odstrasza. Tak już mam.

Awatar użytkownika
alien

Postprzez mgirl » 10 Lut 2007, 18:59

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Postprzez Ludożerka » 10 Lut 2007, 19:00

Mało jest ludzi, którzy naprawdę nie zwracają uwagi na wygląd.
Zarzekają się itp. ale tak naprawdę choć trochę kierują się wyglądem drugiej osoby.
Ładny wygląd daje wiele- ludzie bardziej Ci ufają, sprawiasz wrażenie symatycznej itp. choć przy bliższym poznaniu okazujesz się niezłą jędzą ;)

Myślę, że wartościowi faceci wolą takie 'normalne' laski, a nie żadne tlenione blond piękności. A dlaczego? Bo stereotyp jest taki, że piękne mają pstro w głowie i są zapatrzone w siebie. [No i zwykle tak jest...choć też nie zawsze] i z nimi przyszłość nie zapowiada się ciekawie... Rozmowy o niczym- dla faceta nie ma chyba nic gorszego... No chyba, że gadanie o zakupach i o jej złamanych paznokciach xD
;)
Ostatnio edytowany przez Ludożerka, 10 Lut 2007, 19:02, edytowano w sumie 1 raz
Ludożerka chce cukierka!
^_^

Awatar użytkownika
Ludożerka
Przyjaciel

• Miejscowość:Bezludna Wyspa

Postprzez Salimali » 10 Lut 2007, 19:01

Jak idę ulicą to zazwyczaj nie zwracam uwagi na ludzi. Za dużo ich ;)
"Całe szczęście polega na tym, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów"
PP

Awatar użytkownika
Salimali

• Miejscowość:BPN

Postprzez mukacz » 10 Lut 2007, 19:11

jak dla mnie to ważne żeby dziewczyna była normalna normalna a nie jakiś tlenek na głowie. najważniejsze to być normalnym a nie udawać kogoś lub kreować sie na osobę którą się nie jest. a tak na marginesie to zazwyczaj dziewczyny mówią, że wygląd nie ma większego znaczenia ale później okazuje się inaczej :p zresztą My chopaki też w większości zwracamy uwagę na wygląd oraz gust jaki ma dana dziołcha :) (pisze to na podstawie własnych odczuć i osób które są mi znane, także proszę o powstrzymanie zbędnych emocji i komentarzy :P)
Aby znaleźć miłość nie pukaj do każdych drzwi.
Gdy przyjdzie Twoja godzina sama wejdzie do twojego domu, życia, serca.

Awatar użytkownika
mukacz

• Miejscowość:Głogów

Postprzez Armin » 10 Lut 2007, 19:18

Ludożerka napisał:Mało jest ludzi, którzy naprawdę nie zwracają uwagi na wygląd.
Zarzekają się itp. ale tak naprawdę choć trochę kierują się wyglądem drugiej osoby.
Ładny wygląd daje wiele- ludzie bardziej Ci ufają, sprawiasz wrażenie symatycznej itp. choć przy bliższym poznaniu okazujesz się niezłą jędzą ;)

Myślę, że wartościowi faceci wolą takie 'normalne' laski, a nie żadne tlenione blond piękności. A dlaczego? Bo stereotyp jest taki, że piękne mają pstro w głowie i są zapatrzone w siebie. [No i zwykle tak jest...choć też nie zawsze] i z nimi przyszłość nie zapowiada się ciekawie... Rozmowy o niczym- dla faceta nie ma chyba nic gorszego... No chyba, że gadanie o zakupach i o jej złamanych paznokciach xD
;)

hehe mocne :D chyba Cie dodam do ulubionych userek :>

kobiety i mezczyzni roznia sie priorytetami - facet to wzrokowiec i genetycznie uwarunkowane ma ze patrze na kobiete przez pryzmat wygladu ;) aczykolwiek na wyglad nie sklada sie tylko uoroda, lecz tez sposob bycia, umiejetnosc skupeinia na siebie uwagu, tajemniczosc i pare roznych elementow ;) jesli go przyciagnie tym wszyskim, i bedzie wiedziala kto zostal mistrzem swiata w pilce noznej to moze cos z tego byc 8)
"Dopóki trwa przestrzeń
Dopóki żyja czujące istoty
Niech ja rownież trwam
Aby rozwiać cierpienie swiata"

[i][i][i][i][i]

Awatar użytkownika
Armin

Postprzez mała czarna » 10 Lut 2007, 19:23

Nie da się nie zwracać uwagi na wygląd. Zazwyczaj najpierw kogoś widzimy, a dopiero potem poznajemy. Ale można na wygląd uwagi nie zwracać, lubi kogoś mimo to, za to, jaki jest a nie jak wygląda.
A jeśli nie jest się miss to zawsze można o sibie dbać i podkreślać to, co najładniejsze. Poza tym piękno jest względne ;)
-pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że było warto.
-było.

navigare

Image

Awatar użytkownika
mała czarna
Przyjaciel

• Miejscowość:nie skąd, ale dokąd
  • Pochwały:3

Postprzez Armin » 10 Lut 2007, 19:29

mała czarna napisał:Nie da się nie zwracać uwagi na wygląd. Zazwyczaj najpierw kogoś widzimy, a dopiero potem poznajemy. Ale można na wygląd uwagi nie zwracać, lubi kogoś mimo to, za to, jaki jest a nie jak wygląda.
A jeśli nie jest się miss to zawsze można o sibie dbać i podkreślać to, co najładniejsze. Poza tym piękno jest względne ;)

oto cala kwintesencja :D powinny tu byc jakies serduszka do nagradzania blyskotliwych userek :oops: :twisted:
"Dopóki trwa przestrzeń
Dopóki żyja czujące istoty
Niech ja rownież trwam
Aby rozwiać cierpienie swiata"

[i][i][i][i][i]

Awatar użytkownika
Armin

Postprzez ania.sz23 » 10 Lut 2007, 19:35

najczesciej jak ide to nie zwracam na to uwagi bo albo nie mam czasu albo gadamy z kolezanka
"... serce miej otwrte dla wszystkich, zaufaj niewielu..."
zyje po to by tanczyc, tancze po to by zyc

ania.sz23

Postprzez Ludożerka » 10 Lut 2007, 19:42

Armin napisał:
Ludożerka napisał:Mało jest ludzi, którzy naprawdę nie zwracają uwagi na wygląd.

;)

hehe mocne :D chyba Cie dodam do ulubionych userek :>

Czuję się wyróżniona :)
Ludożerka chce cukierka!
^_^

Awatar użytkownika
Ludożerka
Przyjaciel

• Miejscowość:Bezludna Wyspa

Postprzez Weronika » 10 Lut 2007, 19:44

[fquote="ania.sz23"]najczesciej jak ide to nie zwracam na to[/fquote]
bo nie rozglądam się na boki i za dużo jest ludzi zeby wszsytkich obserwować i oceniac ich urodę ;)
...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
Jedenaste przykazanie: Nie cudzosłów!
Image

Awatar użytkownika
Weronika
Przyjaciel

• Miejscowość:exStolica
  • Pochwały:10

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry