Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1384844 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

Jak włączyć bluetooth w laptopie ?

Czyli wszystko na temat komputerów, poruszania się po systemie operacyjnym, obsługi urządzeń peryferyjnych, naprawy i innych działań

Jak włączyć bluetooth w laptopie ?

Nieprzeczytany postprzez Wampirka » 07 Mar 2011, 22:46

A więc mam problem, nie wiem czy 1. mogę połączyć telefon ze swoim laptopem za pomocą bluetooth 2. jeśli tak, to jak ? Nie jestem pewna, ale ten model laptopa to samsung R780, ręki nie dam sobie obciąć . Niemniej jednak mam nadzieję, że mi pomożecie
Bądź cudowny w swej niedoskonałości.

Awatar użytkownika
Wampirka

  • Posty:2020
  • Rejestracja:28 Lut 2009
  • Miejscowość:Tomaszów Maz.
  • Pochwały:5
  • Płeć:Kobieta

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Jak włączyć bluetooth w laptopie ?

Nieprzeczytany postprzez johanneskate » 07 Mar 2011, 22:56

U mnie jest podobnie na Windowsie 7... Ubuntu radzi sobie doskonale z przesyłem bluetooth. Może nagraj na pendriva jakieś live CD i prześlij co masz przesłać?
Czasem mam wrażenie, że całe życie czekam na coś, co nigdy się nie wydarzy.
Zaczynam widzieć dźwięki i słyszeć kolory.

Zapraszam do zapoznania się z:
http://m-forum.pl/poradnik-poczatkujacego-uzytkownika-t84368.html

Awatar użytkownika
johanneskate
Przyjaciel

  • Posty:6692
  • Rejestracja:01 Lut 2009
  • Pochwały:85
  • Płeć:Mężczyzna
  • Wiek:24

Jak włączyć bluetooth w laptopie ?

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 07 Mar 2011, 22:56

Awatar użytkownika
mgirl

Online

  • Posty:4367
  • Rejestracja:01 Lut 2009
  • Płeć:Kobieta
  • Wiek:18

Jak włączyć bluetooth w laptopie ?

Nieprzeczytany postprzez Puchaty » 07 Mar 2011, 23:16

mozesz.

Wystarczy sparować urządzenia.

Puchaty
Przyjaciel

  • Posty:5648
  • Rejestracja:06 Wrz 2005
  • Miejscowość:Gda
  • Pochwały:22
  • Płeć:Mężczyzna
  • Wiek:24

Re: Jak włączyć bluetooth w laptopie ?

Nieprzeczytany postprzez Wampirka » 08 Mar 2011, 09:10

puchaty napisał:mozesz.

Wystarczy sparować urządzenia.


Oczywiście, mów do mnie ,a ja i tak nic nie zrozumiem.
Bądź cudowny w swej niedoskonałości.

Awatar użytkownika
Wampirka

  • Posty:2020
  • Rejestracja:28 Lut 2009
  • Miejscowość:Tomaszów Maz.
  • Pochwały:5
  • Płeć:Kobieta

Jak włączyć bluetooth w laptopie ?

Nieprzeczytany postprzez Altum » 08 Mar 2011, 17:54

Twój laptop nie ma instrukcji obsługi? :wink:

Altum

  • Posty:53
  • Rejestracja:21 Lut 2011
  • Płeć:Mężczyzna

Jak włączyć bluetooth w laptopie ?

Nieprzeczytany postprzez Wampirka » 08 Mar 2011, 18:16

Altum, na pewno ma , tylko gdzie ? :D
Bądź cudowny w swej niedoskonałości.

Awatar użytkownika
Wampirka

  • Posty:2020
  • Rejestracja:28 Lut 2009
  • Miejscowość:Tomaszów Maz.
  • Pochwały:5
  • Płeć:Kobieta

Jak włączyć bluetooth w laptopie ?

Nieprzeczytany postprzez Altum » 08 Mar 2011, 18:36

Wampirka,

Powinna być w opakowaniu dołączonym przez producenta :wink:

Altum

  • Posty:53
  • Rejestracja:21 Lut 2011
  • Płeć:Mężczyzna

Jak włączyć bluetooth w laptopie ?

Nieprzeczytany postprzez Aktywacja » 18 Mar 2011, 18:42

a nie masz takiego przycisku koło bluetootha w laptopie? weź poszukaj i naciśnij jak znajdziesz

Awatar użytkownika
Aktywacja

  • Posty:1517
  • Rejestracja:21 Cze 2009
  • Pochwały:15
  • Płeć:Kobieta
  • Wiek:22

Jak włączyć bluetooth w laptopie ?

Nieprzeczytany postprzez Puchaty » 20 Mar 2011, 12:28

podaj chociaz model tego laptopa.

Puchaty
Przyjaciel

  • Posty:5648
  • Rejestracja:06 Wrz 2005
  • Miejscowość:Gda
  • Pochwały:22
  • Płeć:Mężczyzna
  • Wiek:24

Jak włączyć bluetooth w laptopie ?

Nieprzeczytany postprzez eniek » 25 Mar 2011, 01:33

witam
pewnie masz problem wogole zeby wlaczyc bluetootha poszukal na klawiaturze klawisza i nacisnij najppierw klawisz fn a pozniej trzymajac nacisnij tez n z ikonka bt
to jesli jest wbudowany modol bt ,jak masz na usb to wgraj sterowniki i pokaze ci sie ikonka na pulpicie klikas i masz
wlacz w tel bt i zaznacz widoczny
klikasz na szukanie w programie od bt ,jak ci znajdzie tela to klikasz na ikonke tela
poczym tel poprosi cie o wpisanie hasla (ja wybieram proste )
wtedy pokaze ci sie okno na monitorze i wpisz to samo haslo
i masz sparowane
Tanie AC

eniek

  • Posty:5
  • Rejestracja:24 Lut 2011
  • Płeć:Mężczyzna

 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetleń
    Ostatni post

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry