Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234932 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Jak Wam idzie obstawianie w zakładach bukmacherskich?

Dział bukmachersko - konkursowy. Obstawiamy tutaj wyniki meczów piłkarskich z całego świata. Można wygrać ciekawe nagrody. ;)

Nieprzeczytany postprzez BoCin » 31 Paź 2007, 20:54

Ja od początku września przegrałem już ponad 5 dych :(
http://www.polifreshya.xt.pl - co tydzień do wygrania 100 pendriv'ów i 3 iPody, 1 pendrive'a już mam :)

BoCin

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 22 Sie 2011, 10:22

kiedyś obstawiałem, wciągnął mnie w to ojciec, i dopóki on stawiał to ja też zawsze mu podstawiałem kupon, ale teraz za swoje pieniądze już nie stawiam :D Moją największą wygraną było z 50 zł, a wygranych miałem może z 3, 4 ale młody nie doświadczony byłem jeszcze to stawiałem na "pewniaków" a to jest najgorsza metoda, lepiej stawiać większe kursy
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:23

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 22 Sie 2011, 10:22

Awatar użytkownika
mgirl

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry