Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234882 postów.

mgirl

Thug_life napisał:1. Patrzy na Ciebie ukradkiem. (Kilka razy idąc korytarzem widziałem, że spogląda na mnie, pomimo iż patrzyłem przed siebie, a nie na nią.
2. Idąc korytarzem (zakładając, że chodzicie razem do szkoły, jeśli nie, to ulicą na przykład) z koleżankami, "nagle" zaczynają się dziwnie zachowywać, tzn. zapada gromka cisza ewentualnie w drugą stronę - one starają się zwrócić na nią Twoją uwagę mówiąc głośniej, śmiejąc się czy głośno wymawiając jej imię. (Kilka razy widziałem jak siedziała z przyjaciółką i obydwie patrząc się na mnie, a jednocześnie uśmiechając rozmawiały o czymś po cichu.
3. Na Twój widok klasycznie ją paraliżuje. Zakładając, że rozmawiacie, to ucieka wzrokiem, nie wie co powiedzieć. Zakładając, że jesteście na "cześć" lub znacie się "z widzenia" - ucieka wzrokiem, zachowuje się lekko nerwowo lub prowokuje Cię wzrokiem, jeśli jest osóbką z gatunku tych, co to pierwszy krok lubią robić. (Kiedy wychodziłem z czegoś w rodzaju magazynu i akurat szła z koleżankami, to tak ją zaskoczyłem, że aż mruknęła oczami.Do dziś mnie to bawi.)
4. Uśmiecha się do Ciebie. (Tak zgadza się, prawie zawsze jak się widzimy to się uśmiecha. Kiedyś chodziła z inną dziewczyną po klasach, żeby coś ogłosić. W międzyczasie tamta mówiła patrzyliśmy sobie w oczy i się uśmiechaliśmy do siebie).
5. Poprawia włosy na Twój widok. (To u większości kobitek taki jakiś odruch dziwny) Na to jakoś nie zwróciłem uwagi, ale możliwe.

mgirl

kakamil225 napisał:co można zrobić jak dziewczyna jest obstawiona koleżankami?
andre19 napisał:kakamil225 napisał:co można zrobić jak dziewczyna jest obstawiona koleżankami?
Złap ją za rękę i odciągnij zdala od nich![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość