Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234882 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Jak pokierować dalej swoją edukacje ????

Wszystko na temat studenckiego, często pieskiego życia ;)

Nieprzeczytany postprzez tsunam » 24 Lis 2011, 03:12

Chciałbym prosić kilka opinii aby nie popełnić drugi raz tego samego błędu.
W sumie teraz podjęte decyzje będą ważyć na nasze całe życie
Jestem studentem Turystyki i rekreacji,nie będę się rozpisywał dlaczego akurat to studiuje.
Pracy w tej branży jest mało,a jak to mój wykładowca mówi na TIR dużo się nie zarobi,a po za tym jakoś nie interesuje mnie pilotowanie itp

Dla tego już teraz myślę nad dwoma kierunkami ,może znajdą się osoby które studiują,studiowały lub po prostu są wstanie udzielić mi rady ....

GEOLOGIA-hm wydaje mi się że można po tym znaleść prace,dość ciekawe wydaje mi się,pół serio pół żartem <gazy łupkowe,a po za tym lubie geografie

DIETETYKA-lubie czytać, oglądać filmy dokumentalne o złym dobrym odżywianiu które wpływa na nasze życie,o problemach związanych z przetworzonym jedzeniem,o chorobach związanych z nimi,poprostu jara mnie to,nawet nie wiem czemu :) , z drugiej strony jest tak wiele porad w internecie o tym że po co dietetyk

W dzisiejszych czasach pieniądze są ważne nawet bardzo dlatego nie chce brać sie za coś co mi ich nie da,jestem świadom ze tez trzeba robić to co się "kocha" dlatego te dwa wybory,myśle także nad podjęciem któryś z tych kierunków za granicą

Z góry dzięki za opinie

tsunam

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 24 Lis 2011, 03:12

Awatar użytkownika
mgirl

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry