Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234882 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Jak patrzycie na grubszego faceta?

Można tutaj pisać wszystko na temat płci pięknej (pięknej? :>) Jest to oczywiście też miejsce na "babskie pogaduchy" :P

Nieprzeczytany postprzez garen » 15 Wrz 2011, 14:57

Właśnie jak? Nie chodzi tu o takiego co ledwo na nogach stoi i dostaje zadyszki wchodząc po schodach, ale takiego 10kg nadwagi. Jeżeli jest gruby to jakie warunki musi spełniać? Czy w ogóle nie wchodzi w gre z umawianie się z takim? Nie piszcie, że charakter się liczy, bo to stare, nudne i nie prawda. Piszcie co naprawdę myślicie.

garen

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez NieDramatyzuj » 27 Sty 2012, 15:59

Mimo,że nie jestem kolosem wolę jak facet jest solidnie zbudowany, jak mam obok siebie takie chucherko to bojęsię,że krzywdę zrobię.
- So here we are: two people... streetlamp... full moon...
- ...Guy pissing onto dump... Oh, did I brake the mood?

NieDramatyzuj

• Miejscowość:Oświęcim
  • Pochwały:5

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 27 Sty 2012, 15:59

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez CarolinaRodríguez » 04 Lut 2012, 01:10

Jeżeli jest zadbany i ma po prostu swój urok, to dodatkowe kilogramy niezbyt przeszkadzają, wada jak każda inna, nie ma ludzi idealnych. :D

Awatar użytkownika
CarolinaRodríguez

Nieprzeczytany postprzez Mrs Nobody » 04 Lut 2012, 16:22

oddalam się trochę, żeby objąć go całego wzrokiem. a tak to zwyczajnie.
Sumienie miała czyste. Nieużywane.
Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę.

Awatar użytkownika
Mrs Nobody

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:2

Nieprzeczytany postprzez FleurDeCoton » 05 Lut 2012, 23:53

Nie wchodzi w grę umawianie się, bo grubi faceci w ogóle nie pociągają mnie fizycznie. JEDEN JEDYNY raz spotkałam mężczyznę który był bardzo przystojny i aż żal było mi na niego patrzeć, bo miał z 20 kilo nadwagi i mimo otyłości był w jakiś sposób pociągający.
Commie ghosts, trying to steal our rockets and fly to moon, so they can paint it pink and put Lenin's face on it.

Awatar użytkownika
FleurDeCoton

Nieprzeczytany postprzez masochistka » 06 Lut 2012, 00:19

A mnie z kolei pociągają takie "chucherka". Moim zdaniem niektórym to pasuje, a wręcz wyglądają słodko ;) Nie mam tu na myśli jakiegoś wychudzonego ciała, ale normalnych, szczupłych facetów. Panowie z nadwagą (nawet te 10kg) nie kręcą mnie. No dobra, jeszcze wszystko zależy od ogólnej budowy ciała, może i u niektórych zbędne kg nie rzucają się tak w oczy i nawet "pasują". Jednak szczupli faceci są zdecydowanie bardziej w moim typie. No i koniecznie wysportowani, to podstawa ;)
ja składam się z części niespójnych, przeczących sobie nawzajem.

Awatar użytkownika
masochistka

• Pochwały:3

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 06 Lut 2012, 00:19

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez delka » 07 Lut 2012, 11:37

Jeżeli mówimy tylko o nadwadze 10 kg u faceta, to jest żadna nadwaga

delka

Nieprzeczytany postprzez Marcelina91 » 19 Lut 2012, 23:57

Raz byłam z takim właśnie miśkiem i powiem jedno, przez ten brzuszek jego pępek był niesamowity. Zawsze myślałam, że jak nie ma płaskiego brzucha to nie będzie mnie pociągał (sama trenowałam i miałam umięśniony więc może stąd takie myślenie). Faceci z ciałkiem są genialni! Świetnie tulą, fajnie się przy nich śpi.
Nie toleruje tych wszystkich sztycznie przypakowanych koksów z siłowni. Tych byczków, którzy na dyskotekach tańcząc łapią gwiazdki i deptają nogami kapustę. Wszyscy striptizerzy.. ich budowna.. mnie to odrzuca.. nie ma w tym nic pociągającego.

Marcelina91

Nieprzeczytany postprzez TeaRose » 20 Lut 2012, 00:16

Lubię dobrze zbudowanych facetów, nawet takich misiów. Ale nie może miec cycków większych ode mnie, ble!

Awatar użytkownika
TeaRose

• Miejscowość:kujawsko-pomorskie
  • Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez Stasiek Wielanek » 22 Lut 2012, 15:52

na grubszego faceta patrze jak na cukierka do schrupania, uwielbiam ten tłuszczyk, ten brzuszek w kturym można sie zatopić, te włosy na klacie ;D

Awatar użytkownika
Stasiek Wielanek

• Miejscowość:Swornegacie
Użytkownik zbanowany

Nieprzeczytany postprzez aleeksandra » 10 Mar 2012, 20:59

Podobają mi się tylko i wyłącznie tacy z nadwagą :) Jakoś moim zdaniem taka nadwaga nie jest wadą tylko właśnie zaletą. Dodaje mężczyźnie uroku i takie tam. Także jestem bardzo na tak :)

Awatar użytkownika
aleeksandra

• Pochwały:1
  • Ostrzeżenia:2

Nieprzeczytany postprzez Blu » 26 Mar 2012, 23:39

Zauważam często, że osoby z większą nadwagą są dużo przyjemniejsze i łatwiej z nimi nawiązać kontakt, niźli z innymi mężczyznami i kobietami również.
Co myślę, czasami jeśli chłopak jest w moim wieku, że powinien się zabrać za siebie,bo domyślam się, że to dla niego mało przyjemne. A jeśli chodzi o zrzucenie wagi, dla chcącego nic trudnego.
Jednak nikogo nie dyskryminuję pod względem wyglądu, istnieje jeszcze urok osobisty, męskość, rysy twarzy. Myślę, że to może być w porządku facet, po poznaniu.
jestem bezradny, jestem jak organiczna definicja angielskiego słówka „pathetic", jestem jak podstarzały Donnie Darko, jestem potencjalnym samobójcą z miłości przez utopienie, jestem jak otwarta czakra, cieknący kran i krwawiący nos.

Awatar użytkownika
Blu

• Pochwały:15

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry