Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234882 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Jak długo można grać?

Forum dla wytrwałych graczy i nie tylko :] Rozmawiamy tutaj o wszelakich grach, czy to na PC, PS2, czy GBA.

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez ENERGY SHOT » 03 Maj 2010, 22:20

Mam kolegę, który bez żadnych problemów potrafi grać całą noc, po czym na drugi dzień najnormalniej w świecie idzie do pracy :shock: ja tak spróbowałam, ale musiałam wesprzeć się napojem energetyzującym.

Jak jest u Was ? Jakie macie sposoby ?
Może jesteście podobni do mojego kolegi - na sucho :D

ENERGY SHOT

Użytkownik zbanowany

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez WiteQ » 25 Sty 2012, 19:37

Ja nigdy nie zarwałem nocki na granie. Najdłużej grałem do 2 chyba, ale nie gram na kompie tylko na PS3. Przy kompie bym na pewno tyle nie wysiedział i nie lubię grać na kompie, bo jest niewygodnie :) Nie ma teraz długich gier, więc można spokojnie sobie przejść fabułę w 8h to sobie rozkładam na 2 dni i jest okej. Multi potrafi mnie wciągnąć BFBC2 na PS3 i gra z Hs ze znajomymi to było to :) To strasznie szybko czas leciał, można było się pośmiać i takie tam :)

WiteQ

• Pochwały:1

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 25 Sty 2012, 19:37

Awatar użytkownika
mgirl

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez CorN93 » 26 Sty 2012, 22:42

Gram mało. Mam parę gierek, które odpale ale to są niezmienne tytuły, które tylko zmieniam kolejnymi częściami (jak FIFA, Football Manager). Jedynie przy grach przez Internet potrafię spędzić więcej czasu. Nocki nigdy nie zarwałem i raczej nie zarwie. Jednak przez Internet w jakieś MMORPG potrafiłem przesiedzieć około 12h przed komputerem ale to było dawno. Nawet bardzo.
M-Forum nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi tego użytkownika.

When I get sad, I stop being sad and be AWESOME instead. True story.

Awatar użytkownika
CorN93

• Miejscowość:okolice Krakowa
  • Pochwały:6

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez Mentiroso » 26 Sty 2012, 23:07

Jeśli mam zajawkę to czasami zapominam o godzinie i potrafię przesiedzieć do 5 rano. Ale to tylko w grach w, których można używać TeamSpeak'a (coś jak Skype). Z tym, że w zimę tak nie dam rady. Nie wiem dlaczego ale szybko mi sie wtedy oczy męczą.
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana." - Napoleon Bonaparte

Awatar użytkownika
Mentiroso

• Miejscowość:Radom

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez musak » 29 Sty 2012, 01:01

Przyznam się że jak jeszcze chodziłem do szkoły to w wakacje potrafiłem grać po 12 do 16h na dzień. W chwili obecnej gram co najwyżej tylko kilka godzin dziennie, a nawet co kilka dni. Gry komputerowe już mnie tak nie kręcą jak kiedyś, aczkolwiek zdarza się przysiąść (szczególnie przy najnowszym COD MW3) :roll:

W nocy nie lubię specjalnie grać, a wolę posłuchać muzyki, przeszukać zawartość sieci. W nocy już tak dobrze nie kontaktuje, a więc i gorzej idą rozgrywki multiplayer... :lol:
Image

Awatar użytkownika
musak

• Miejscowość:Gdzieś na Śląsku

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez matrix18 » 30 Sty 2012, 14:33

Dawniej taki byłem. Czasem lubię zagrać ale z miarą choć czasem przegnę :mrgreen:

Awatar użytkownika
matrix18

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 30 Sty 2012, 14:33

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez GumiS91 » 06 Mar 2012, 23:20

Witam powiem tak jak chodze do szkoły lub pracy to gram niewiele 2 do 3 godzin ale jak jest weekend albo dłuższe wolne to potrafie z kolegą grać np od 16 do 4-5 nad ranem i ide spać a o 8-9 już jestem na nogach. Dodam że nie pije żadnych energrtycznych a nawet kawy nie pije i jestem jak bym przespał całą noc. Raz miałem tak że grałem cały dzień całą noc i połowe nastepnego dnia i jeszcze pracowałem a potem spałem jak zabity...
Pojedynek: Który z Nas Jest Bardziej Seksowny???
No Wiadomo Że Jestem Seksowny Tylko w Łóżku,
Jak Jest Ciemno i Kobieta Mnie Nie Widzi hehehehehee...

Awatar użytkownika
GumiS91

• Miejscowość:Katowice
  • Pochwały:2
  • Ostrzeżenia:1

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez dandys » 07 Mar 2012, 00:12

Raz miałem taki moment, a mianowicie rok temu kiedy grając w Wowa od godzin hmmm.. popołudniowych zasiedziałem się do około 6 rano dnia następnego. Bez żadnych wspomagaczy, po prostu dobra zabawa mnie trzymała przy tym pożeraczu czasu. Aktualnie kompletnie w nic nie gram :)

dandys

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez Incomprehensible. » 07 Mar 2012, 16:28

Grać można hmm, tyle ile się da. Zależy od organizmu ( wytrzymałości). Jak coś cię wciąga to logiczne, że chcesz siedzieć na tym jak najdłużej. Mnie jak np. coś "zafascynuje" to siedzę tak z.. e, nie wiem nawet ile. Ale nie dałabym rady siedzieć 24h bez niczego, w sensie załatwienia swoich spraw, czy czegoś. Dla mnie nie pojęte jest, żeby siedzieć tak bez jedzenia czy picia ponad dobę. To nienormalne.
Don’t only practice your art, but force your way into its secrets,
for it and knowledge can raise men to the divine. `

~ Ludwig Van Bethoven

Awatar użytkownika
Incomprehensible.

• Miejscowość:Warszawa

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez GumiS91 » 07 Mar 2012, 16:38

Incomprehensible. napisał:Grać można hmm, tyle ile się da. Zależy od organizmu ( wytrzymałości). Jak coś cię wciąga to logiczne, że chcesz siedzieć na tym jak najdłużej. Mnie jak np. coś "zafascynuje" to siedzę tak z.. e, nie wiem nawet ile. Ale nie dałabym rady siedzieć 24h bez niczego, w sensie załatwienia swoich spraw, czy czegoś. Dla mnie nie pojęte jest, żeby siedzieć tak bez jedzenia czy picia ponad dobę. To nienormalne.

Wiesz zazwyczaj taki hardcorowy gracz ma picie, jedzenie pod reką, a załatwia sie jak np: ma chwilową przerwe (loading...) i gra dalej a czy czuje zmeczenie, raczej bym powiedział adrenaline najczęściej (gry multiplayer)...

Awatar użytkownika
GumiS91

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez Incomprehensible. » 07 Mar 2012, 16:43

Taa, ale znajdą się i tacy, którzy nie chcą tracić czasu na takie rzeczy. Różni ludzie na świecie są.
Don’t only practice your art, but force your way into its secrets,
for it and knowledge can raise men to the divine. `

~ Ludwig Van Bethoven

Awatar użytkownika
Incomprehensible.

• Miejscowość:Warszawa

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez GumiS91 » 07 Mar 2012, 19:01

Zgadza sie przecież nikt tego nie robi z przymusu, lubi gra nie lubi to nie gra i wszyscy są szczęśliwi...

Ja tylko mówie że raczej hardcorowy gracz ma wszystko na miejscu (wiem po sobie i znajomych)...

Awatar użytkownika
GumiS91

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez matrix18 » 28 Mar 2012, 10:09

Czasem przy grach można spędzić dużo wolnego czasu pamiętam Metin2 to niezapomniana gra dużo przeżyć emocji i współpracy, czasem trza było się namęczyć aby wbić lvl ale warto było zawsze zostaje po niej jakaś satysfakcja. :P

Awatar użytkownika
matrix18

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez Pacer » 02 Kwi 2012, 11:15

Ja pamiętam jeszcze jak grałem w COD4 kiedyś i rodzicie wyjechali na cały weekend. Ale u mnie to już było uzależnienie bo grałem praktycznie 13 godz dziennie wtedy.. Przez weekend przesiedziałem ponad 26 godz na kompie. Nocki nie udało mi sie zarwać bo zasypiałem na krześle;p

Awatar użytkownika
Pacer

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez GoingInside » 02 Kwi 2012, 19:57

Może i nocki ciężko mi, ale przesiedzieć praktycznie cały dzień, nawet z jedzeniem przy komputerze zdarza się :D. Wystarczy dobra gra, dobra passa no i.. ja wiem, ktoś z kim można pograć, bo wątpię, żeby tyle mulić przy jakiś simsach single ;|

Awatar użytkownika
GoingInside

• Miejscowość:~Gorzów W

Jak długo można grać?

Nieprzeczytany postprzez monroe » 29 Kwi 2012, 17:11

W dobrych czasach zarywało się nocki a rano biegło na autobus :)
Teraz już tak dobrze nie ma :D
She want simple life
    She need a simple man
That don't drink or smoke, darlin
    Play in a rock and roll band

Awatar użytkownika
monroe

• Miejscowość:Los Angeles

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry