Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234882 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

J. L. Wiśniewski

Dział przeznaczony dla wszystkich moli książkowych i nie tylko ;)

J. L. Wiśniewski

Nieprzeczytany postprzez martusia232 » 02 Kwi 2007, 22:05

Przeczytałam jaka do tej pory dwie książki Wiśniewskiego: "Samotność w sieci" i "Los powtórzony". Obie świetne, ale wole jednak Samotność. W kinie odlądałam dwa razy "Samotność w sieci" i bardzo mi się podobał ten film, troszę przy długi ale poza tym super. A waszym zdaniem co było lepsze film czy książka? Zastanawiam się też co takiego w tej książce jest, że mogłabym ją bez końca czytać? Zauważyłam, że mimo iż ksiązka przeznaczona jest dla dorosłych coraz więcej osób w moim wieku po nią siega? Dlaczego tak jest?
A jeśli płaczę, nie zwracaj na to uwagi. To nie ja, tylko coś we mnie, co pragnie się wydostać. Nieraz nie pozostaje człowiekowi nic prócz łez. To nie żal. Jestem szczęśliwa.

Awatar użytkownika
martusia232

• Miejscowość:Włodawa

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

J. L. Wiśniewski

Nieprzeczytany postprzez NYC » 27 Lis 2011, 21:38

Czytałam na razie tylko Samotność w sieci i byłam zachwycona. Niesamowicie poruszająca, piękna i smutna książka. Ksiażka w porównaniu z filmem to arcydzieło. Film odwalony byle jak. Nudny jak flaki z olejem, a książkę połykałam. Film wyłączyłam po 50 minutach. Muszę zabrać się za inne książki tego autora.

NYC

• Pochwały:8

J. L. Wiśniewski

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 27 Lis 2011, 21:38

Awatar użytkownika
mgirl

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry