Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234882 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

ignorują mnie

Każdy z nas ma jakiś problem, którego nie potrafi albo nie wie jak go rozwiązać. Jeżeli coś Cię trapi, nie krępuj się pisz otwarcie... na pewno ulży Ci na sercu :)

ignorują mnie

Nieprzeczytany postprzez afnik » 29 Sty 2012, 22:51

Do rzeczy. Mam 15 i pół roku. Teraz jest w III gim jestem ignorowany . Wszystko zaczęło się już w wakacje. Ostatnia impreza ,którą organizowałem i na której byłem odbyła się w sierpniu. Później nie wiem czemu przestałem być zapraszany choć wcześniej beze mnie mało kiedy była impreza bo nikt nie potrafił się zorganizować.
Później zaczęły mnie omijać wyjścia z kumplami i doszło do tego ,że teraz z domu w celach towarzyskich wychodzę raz na miesiąc albo mniej!
Krępuje się wychodzić z inicjatywą , ludzie bez których dawniej nie wyobrażałem sobie życie teraz są dla mnie praktycznie obcy. Nawet z kolegą z ławki poza szkołą widziałem się z 2 miesiące temu. A mieszkamy w tej samej miejscowości!
"Kumple" teraz mnie całkiem ignorują i nawet nie dzwonią ani nic. Trochę w tym mojej winy bo czasami odmawiałem jak byłem zapraszany na końcu. Już nie wiem co z tym zrobić bo teraz przez tą samotność jestem wrakiem osoby ,którą byłem kiedyś.

afnik

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

ignorują mnie

Nieprzeczytany postprzez Antykozak » 29 Sty 2012, 22:59

Krępuje się wychodzić z inicjatywą , ludzie bez których dawniej nie wyobrażałem sobie życie teraz są dla mnie praktycznie obcy.

A może oni mają dość wychodzenia z inicjatywą w Twoją stronę?

Nawet z kolegą z ławki poza szkołą widziałem się z 2 miesiące temu. A mieszkamy w tej samej miejscowości!

To się z Nim spotkaj.

"Kumple" teraz mnie całkiem ignorują i nawet nie dzwonią ani nic.

Uwierz mi, że ja też taką osobę bym zaczął ignorować gdybym musiał co chwila po Nią dzwonić / pisać.

p.s. przeczytaj mój podpis.
W życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać.

Awatar użytkownika
Antykozak

• Pochwały:6
  • Ostrzeżenia:-1
Użytkownik zbanowany

ignorują mnie

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 29 Sty 2012, 22:59

Awatar użytkownika
mgirl

ignorują mnie

Nieprzeczytany postprzez afnik » 29 Sty 2012, 23:19

Antykozak napisał:Krępuje się wychodzić z inicjatywą , ludzie bez których dawniej nie wyobrażałem sobie życie teraz są dla mnie praktycznie obcy.

A może oni mają dość wychodzenia z inicjatywą w Twoją stronę?

Przez kwiecień, maj , czerwiec, lipiec i trochę sierpnia to ja wszystkich wyciągałem. Nie zawsze się udawało ale zazwyczaj było fajnie.

Antykozak napisał:Nawet z kolegą z ławki poza szkołą widziałem się z 2 miesiące temu. A mieszkamy w tej samej miejscowości!

To się z Nim spotkaj.

Jak ostatnio w szkole mało gadamy to co dopiero po.

Antykozak napisał:"Kumple" teraz mnie całkiem ignorują i nawet nie dzwonią ani nic.

Uwierz mi, że ja też taką osobę bym zaczął ignorować gdybym musiał co chwila po Nią dzwonić / pisać.

Więc moja reakcja jest zrozumiała. Patrz pierwsza odpowiedź :wink:

afnik

ignorują mnie

Nieprzeczytany postprzez Antykozak » 29 Sty 2012, 23:51

afnik napisał:Przez kwiecień, maj , czerwiec, lipiec i trochę sierpnia to ja wszystkich wyciągałem. Nie zawsze się udawało ale zazwyczaj było fajnie.

To rób to dalej.

afnik napisał:Jak ostatnio w szkole mało gadamy to co dopiero po.

No i co w związku z tym? Ugryzie Cię jak się z Nim spotkasz?
W życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać.

Awatar użytkownika
Antykozak

• Pochwały:6
  • Ostrzeżenia:-1
Użytkownik zbanowany

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry