Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234882 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Idole... idealni bez względu na to co robią

Dział poświęcony ciekawym aspektom życia, jakimi z pewnością są sprawy kulturalne. =)

Postprzez marilyn18 » 08 Maj 2009, 21:41

Piszcie o swoich idolach dla ktorego bylibyscie w stanie zrobic wszystko.
Obiektem moich marzeń jest Al Pacino. Codziennie wyobrazam sobie ze jest moim mezem, ze mieszkamy razem.. Nie wazne czego dowiem sie o nim z tv czy neta jest dla mnie idealem pod kazdym wzgledem. Nawet gdyby zabil kogos i poszedl do wiezienia podziwialabym go bo po prostu wszystko co robi jest swiete. Zyje marzeniami i dlatego mysle ze chyba gdyby moglo sie poznac osobiscie swojego idola i okazaloby sie ze nie jest taki super cudowny to do konca zycia zyloby sie w poczuciu zatracenia i smutku....
;p

Awatar użytkownika
marilyn18

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Postprzez IgreKowiCz » 10 Maj 2009, 09:24

Zakk Wylde - mój master, absolutny gigant jeśli chodzi o gitarową grę, szpieguje go, gadam o nim prawie cały czas, jaram się wszystkim tym co robi, w dodatku słucham jego muzy około 8 godzin dziennie :mrgreen:
H&M Moim Domem, Bieber Moim Bogiem
Najgenialniejsze pośladki forum
Najmądrzejszy,Najcudowniejszy,Najwspanialszy
Moja Seksowność - Bezgraniczna

Awatar użytkownika
IgreKowiCz

• Miejscowość:ZRW
  • Pochwały:20

Postprzez mgirl » 10 Maj 2009, 09:24

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez kury nas uratują » 12 Maj 2009, 16:57

John Paul Jones- mój idol, nie chociaż nie, raczej autorytet :wink: genialna postać podziwiam go za gre na gitarze basowej :D uwielbiam go za to jak gra i jaką muzykę tworzy^^ mogłabym słuchać jego utworów 24/dobę... chciałabym kiedyś go spotkać i uścisnąć mu dłoń, a potem moge umrzeć w spokoju :lol2: nie tak na serio gdybym kiedyś osiągnęła chociaż 25% genialności jego grania to byłby szczyt marzeń ^_^ no a uścisnąć dłoń to hmm marzenia :wink:

Rodney Mullen- hehe to jest mój idol :!: Jeśli ktoś jeździ na desce to pewnie wie o kogo chodzi ^_^ Jaram sie każdym jego trikiem i w ogóle wszystkim co robi :wink: jak jeździ, zachowuje, ubiera, po prostu wszystkim :rotfl: Uwielbiam go :jupi:
Ostatnio edytowany przez kury nas uratują, 09 Cze 2009, 18:01, edytowano w sumie 1 raz
świat jest płaski

uśmiech !

Awatar użytkownika
kury nas uratują

Postprzez fusy » 12 Maj 2009, 19:21

Steven Tyler - niepowtarzalna osobowośc, wspaniały wokal, bogata przeszłość. człowiek w pełni zasłużony na sukces. dużo w życiu przeszedł, ale pokonał to własnymi siłami. Poza tym ma jakiś urok, który mnie wręcz zniewala ;) mrr i te kości biodrowe ^^
Jestem brakującym ogniwem między człowiekiem i szatanem

Awatar użytkownika
fusy

• Miejscowość:Wrocław
  • Pochwały:3
Użytkownik zbanowany

Postprzez JakubJ152 » 12 Maj 2009, 20:17

Za młodu to Jesse JamesImage robił samochody z prawie niczego i je rozwalał ,a dla 10 latka wybuch auta to było ekstra nawet w TV ,dzisiaj to Travis PastranaImage

Wystarczy mi w nim to że w wieku 14 lat zdobył tytuł World Freestyle Champion :mrgreen:
Kiedyś stanę oko w oko z wrogiem mym
Zemsta jest po latach słodka jak krew
Gdy przyjdzie czas, nie zadrży ręka mi
Śmierć za śmierć!

Awatar użytkownika
JakubJ152

• Miejscowość:Chełmno
  • Pochwały:4

Postprzez wailers » 12 Maj 2009, 20:29

Jim Carrey - aktor, najlepszy wg mnie komik na świecie, świetnie gra szczególnie w komediach choć w innych gatunkach też jest genialny, poza planem filmowym też potrafi się wygłupiać, śmiać się z samego siebie, jest po prostu dla mnie wzorem osoby prowadzącej szczęśliwe, wesołe życie, o jego mimicznych zdolnościach nie muszę chyba opowiadać :wink:

Ras Luta - nawijacz, głównie grający z EastWest Rockers - najlepszy głos, pozytywne wibracje na każdym koncercie, podbudowująca twórczość, także czerpie radość z życia (w pozytywnym tego zdania znaczeniu), czego uczy swoich słuchaczy... 8)
Bless Ya!

Awatar użytkownika
wailers

• Pochwały:1

Postprzez mgirl » 12 Maj 2009, 20:29

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Postprzez askaa_ » 14 Maj 2009, 23:52

Agnieszka Chylińska :) jest niesamowicie energiczna, prawdziwa, ma baba osobowość poprostu! mogłabym jej słuchać godzinami ;)
Siła jest kobietą

Awatar użytkownika
askaa_

• Miejscowość:Tamże
  • Pochwały:6

Postprzez kominko » 22 Cze 2009, 11:15

DJ Angelo Mike [Jarek Czechowski] - jeden z najpopularniejszych DJ na świecie, a obecnie producent projektów związanych z muzyką klubową polskich wykonawców...xD
<blondynka> odpowiedz mi tak lub nie, ok?
<facet> ok
<blondynka> dlaczego mężczyźni żartują z blondynek?
<facet> tak

Dlatego kocham kretyn.com xD

Awatar użytkownika
kominko

Postprzez mirabelka12 » 22 Cze 2009, 11:27

Rafał Pasierbek aka Stunter13.
To co robi mnie zaskakuje ;P Nie dlatego, że robi to na motorze czy coś. Tylko dlatego, że ma w życiu jakiś cel i do niego dąży. No i zajął 8 miejsce na MŚ w Zurichu. No a poza tym jest całkiem przystojnny :razz:
Każdy człowiek jest istotą absolutu .

Awatar użytkownika
mirabelka12

• Miejscowość:Ostrowiec Św. GTI

Re: Idole... idealni bez względu na to co robią

Postprzez carmenn75 » 23 Cze 2009, 02:00

kominko napisał:DJ Angelo Mike

jego podkład w jakiejs reklamie teraz jest, co nie?
'i can see what you see not...'

Awatar użytkownika
carmenn75

Postprzez Diddy » 23 Cze 2009, 04:13

O.S.T.R. - powodów jest za dużo.
Poznałem typa, czas temu, miał marzenia i plany,
był naiwny, ale jeszcze nie zepsuty, cwany,
ufał ludziom, dzisiaj wie, że wszyscy kłamią,
i już za długo są jak kac, który niszczy co rano..

Awatar użytkownika
Diddy

• Miejscowość:Północna Polska.

Postprzez Kokieteria » 23 Cze 2009, 08:30

Nigdy nie miałam swojego 'idola'. Być może spowodowane jest to moim krytycznym spojrzeniem na świat i ludzi. Kiedyś bardzo lubiłam Eminema, wydawał mi się taki prawdziwy w tym co robił, że wyrzucał z siebie wszystkie emocje, że jest szczery i potrafi powiedzieć co Mu nie pasuję. Z biegiem czasu przekonałam się jednak, że lubię Go i doceniam, ale w żadnym wypadku nie jest moim idolem i raczej nim nie zostanie. Właściwie to chyba nikt nigdy nim nie będzie. Idolem jestem sama dla siebie.
Actually I try to be a Super Mom.

Awatar użytkownika
Kokieteria
Przyjaciel

• Miejscowość:Wrocław.
  • Pochwały:48

Postprzez Incisive Lady » 24 Cze 2009, 14:03

Avril Lavigne, Agnieszka Chylinska - osobowosc styl! no i ten charakterek....moglabym sluchac godzinami takiej muzy 8)
Teraz już wiem, wiem co to miłość
Teraz już wiem, co znaczy z Tobą noc
Teraz już wiem, jak to smakuje
Teraz już wiem, o Yeah!

Awatar użytkownika
Incisive Lady

Użytkownik zbanowany

Postprzez Shivak13 » 27 Cze 2009, 20:10

Freddie Mercury - powodów jest bardzo wiele, ale głównie za jego głos, osobowość i charakter, szkoda, że już nie żyje... :cry:

Awatar użytkownika
Shivak13

Postprzez _zibi_ » 28 Cze 2009, 18:26

osobiście uwielbiam Fedora Emelienenko (link do jego fanklubu) w stopce. jest wielkim sportowcem, jest najlepszym wagi ciężkiej mieszanych sztuk walki MMA, od kilku lat niepokonany. to co można od niego bez wątpienia wziąć to wielkie serce i wola do walki, a także niesamowita skromność, którą zachowuje będąc mistrzem. zapraszam do jego fanklubu, poznaj go bliżej, być może i Ty weźmiesz coś dla siebie od niego.

jeżeli masz swojego idola i chciałbyś na jego cześć założyć fanklub, stając się jego promotorem, to koniecznie zajrzyj tutaj tam będziesz miał taką możliwość.

uważam, że prawie od każdego człowieka można wziąć coś dobrego dla siebie, wartego i godnego naśladowania. prawdopodobnie każdy na swój sposób komuś imponuje i jest choćby po części wzorem do jego naśladowania.

_zibi_

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry