Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1209674 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

Ich troje

Dział dla osób lubiących typowo taneczną muzykę.

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Mandy » 17 Sie 2009, 08:40

Miałam obawy przed założeniem tego tematu widzę że nie jest ten zespół tu lubiany ale trudno. Jak dla mnie są oni dobrzy większość ich piosenek mi się podoba a nawet bardzo.Co do wyglądu Michała to nie mam nic przeciwko robi co chce przynajmniej(wg mnie) nikogo nie naśladuje no chyba że wy znacie kogoś z czerwonymi włosami :wink: Ich występy jak dla mnie są świetne potrafią robić show przez co miło ogląda się występ tego zespołu :)
No ale to jest tylko moje zdanie czekam teraz na wasze opinie nawet te nie przychylne :D
Niebo uczy kochać
Ziemia uczy trwać
Ludzi nienawidzić
Ludzie uczą nas

Awatar użytkownika
Mandy

• Miejscowość:TRG
  • Pochwały:7

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Aadek » 17 Sie 2009, 09:06

Gdy miałam jakieś 9 lat wielbiłam ich wręcz ;) Jakieś kasety czy płyty jeszcze by się pewnie gdzieś w domu znalazły, ale teraz wybieram już trochę inną muzykę. Ale większość tekstów i tak w głowie zostało, oj, dużo się tego naśpiewałam...
"Zabrania się opuszczać pole bitwy zanim bestia padnie
Nakazuje się toczyć bitwę czysto i dokładnie"

Awatar użytkownika
Aadek

• Pochwały:3

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 17 Sie 2009, 09:06

Awatar użytkownika
mgirl

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Darita » 17 Sie 2009, 09:31

No tak. Jak powyżej też w wieku 8-9 słuchałam i znałam na pamięć prawie wszystkie piosenki. Teraz nie bardzo interesują mnie losy tego zespołu. A co do samych piosenek - są mi obojętne.

Co ciekawe kilka lat temu wszyscy uważali Ich Troje za wielkie nadzieje polskiej muzyki, byli uwielbiani i słuchani przez miliony ludzi w Polsce. Teraz przez wielu uważani są za 'obciachowych'.
Always look on the bright side of life

Awatar użytkownika
Darita

• Miejscowość:Oświęcim
  • Pochwały:6

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Tkaczens^ » 17 Sie 2009, 09:49

Kiedyś,oczywiście był szał. Gdy dostałam kasetę! kasetę, myślałam,że umrę z podniecenia haha ;D Teraz są mi obojętni.
Put a gun to my head and paint the walls with my brains!

Awatar użytkownika
Tkaczens^

• Miejscowość:Oleszna
  • Pochwały:18

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez gaduła » 13 Wrz 2009, 17:45

jak miałam też jakieś 9 lat to to śpiewałam teraz to przeszłość!:D
traatatrata..

Awatar użytkownika
gaduła

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Pieceofeternity » 13 Wrz 2009, 19:19

Tak jak osoby wyżej, przez pewien czas szał. Teraz pamiętam tylko jeden kawałek z tekstem z wiersza Pawlikowskiej - Jasnorzewskiej "Prawo nienarodzonych". Czy jakoś tak.
http://nivrame.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Pieceofeternity

• Miejscowość:Necropolis

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 13 Wrz 2009, 19:19

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez alexia » 13 Wrz 2009, 23:05

Nie będę gorsza,jak nie znałam się na dobrej muzyce to twierdziłam,że oni są dobrzy. Teraz mam ich szczerze dosyć.
“You only live for tomorrow. The ones that live for tomorrow get fucked by the ones living for today. I only live for today.” — Won Bin “The Man from Nowhere”
Heart as big as the city. Heart as big as Liverpool.

Awatar użytkownika
alexia

• Miejscowość:United States Bitch
  • Pochwały:47

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Liszka » 14 Wrz 2009, 07:26

Pamiętam, miałam 9 czy 10 lat i byłam na ich koncercie, myślałam, ze posikam sie z radości, potem moi rodzice zaczeli ich słuchać, ale to wiąże się z bardzo ważnym wydarzeniem w Ich, w Naszym życiu, wybaczalne. W tej chwili cholernie mnie irytują, ale teksty piosenek znam na pamięć. Pamiętam, że 4 albo 5 lat temu byłam na jaijś imprezie w amfiteatrze, najpierw był Pudzian ze swoimi kumplami strongmenami, potem koncertował Iwan i Delfin (dostałam róże od Iwana! x D), a na końcu grało Ich Troje. Idąc tam ze znajomymi wieszaliśmy psy na tym ze zespole, a w rezultacie wszyscy ludzie zgromadzeniw amfiteatrze bawili sie najlepiej. podsumowują- nie słucham, nie mogę znieść tego puszczanego w domu, czy TV, ale co jak co, atmosfera na koncertach i koncercikach jest przednia i można sie przypałowo wybawić, niczyms ię nie krepując.
Dopóki gra muzyka, mija cała wieczność, jak życie w powieści.

Jak zziębnięte pisklę
Trzymaj mnie blisko serca

Awatar użytkownika
Liszka
Moderator

• Miejscowość:Szczecin.
  • Pochwały:42

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Claudynka » 14 Wrz 2009, 08:49

Dawniej, owszem byli świetni, teraz już ich era popularności powoli wygasa (o ile już nie wygasła). Płyty, piosenki coraz słabsze, bez rewelacji.
Nie powiem, kiedy była moda na słuchanie Ich Troje również miałam multum ich piosenek, natomiast od kiedy z zespołu odeszła Justyna, zespół zaczął podupadać. Ania nie potrafiła zastąpić Justyny, przynajmniej w moim odczuciu. Ich Troje się posypało i tyle.
Teraz z tego, co ostatnio miałam okazję przeczytać Jacek Łągwa przymierza się do opuszczenia zespołu, zaczyna nagrywać solowe płyty. Więc z Ich Troje zostanie Ich Jedno (mam na myśli pierwotny skład teamu). ;)
I'm happy mommy..

Awatar użytkownika
Claudynka
Przyjaciel

• Miejscowość:Tarnów
  • Pochwały:45

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Mandy » 25 Wrz 2009, 17:43

Pierwotny skład zespołu to Magda Michał i Jacek a nie z Justyną. Nowa płyta jest bardzo dobra ale fakt głowinie jest kojarzona z piosenką "We play in team" która nie jest najlepsza ale inne choćby "Idiota" są świetne. Jacek nagrał własną płytę ale z zespołu nie odchodzi tak samo jak np Fergie z black eyed peas nagrała własną płytę ale w zespole działa dalej(chyba że coś pokręciłam :wink: )
Niebo uczy kochać
Ziemia uczy trwać
Ludzi nienawidzić
Ludzie uczą nas

Awatar użytkownika
Mandy

• Miejscowość:TRG

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez September » 25 Wrz 2009, 17:48

Też jak miałam 9 lat to ich słuchałam. :D Właściwie zaczęło się od rodziców. Tata kupił kasetę i mi się bardzo podobali. xD
Teraz już słucham zupełnie innej muzyki ( na szczęście).
Be nice to people on your way up because you'll meet 'em on your way down.

Awatar użytkownika
September

• Pochwały:16

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Astaroth » 25 Wrz 2009, 18:01

Jak każdy miałam na punkcie tego zespołu bzika, w wieku 7-9 lat, a to głównie za sprawą mamy, która do teraz ich lubi. :) Teraz tego nie słucham, z "ichtrojowania" przerzuciłam się na metal(xD), ale teksty raczej pamiętam. :D

Astaroth

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez rozczochrany » 12 Lip 2010, 07:39

Jeden z klasycznych zespołów dla osób przeżywających dzieciństwo w latach 90-ych, ale Ich Troje bez Justyny to już nie to samo.
Słuchałem ich jako małolat, teraz też czasem słucham, lubię do nich wracać.
Mam kilka ulubionych piosenek.
Pieceofeternity napisał:Teraz pamiętam tylko jeden kawałek z tekstem z wiersza Pawlikowskiej - Jasnorzewskiej "Prawo nienarodzonych".

Tak, Prawo to genialna piosenka.
Patrz, piękną maskę każdy założył na swoją twarz.
Pewnie i Ty też ją masz.

Awatar użytkownika
rozczochrany
Kumpel

• Miejscowość:Chorzów
  • Pochwały:57

Re: Ich troje

Nieprzeczytany postprzez niepokolorowana » 12 Lip 2010, 08:17

Aadek napisał:Gdy miałam jakieś 9 lat wielbiłam ich wręcz

Dokładnie! Kiedyś to był szał :mrgreen: Teraz ich nie trawię. Nie wiem dlaczego,ale jak słyszę jakąś piosenkę Ich troje to mnie szlag trafia. No cóż. W dzieciństwie smakowałam różnych gatunków muzyki. Czasami nawet wstyd się przyznawać ;)
Albo wspomnienie minionego szczęścia rozpaczą napełnia dzień dzisiejszy, albo męka, która się staje, ród swój wywodzi od uniesień, które stać się mogły.

Awatar użytkownika
niepokolorowana

• Pochwały:10

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Hard Candy » 17 Lip 2010, 23:56

Aadek napisał:Gdy miałam jakieś 9 lat wielbiłam ich wręcz

uwielbiałam Michała, byłam w nim totalnie zakochana (-: Wtedy był z Mandaryną, głęboko w sercu miałam do rodziców pretensji, że nie mam na imię Marta jak ona :mrgreen: Kasety, płyty wszystko co się tylko dało było w mojej kolekcji :mrgreen:
Teraz mi to lotto, Wiśniewski podobno znowu rozstaje się z żoną.
We've got to hold on to what we've got
Cause it doesn't make a difference
If we make it or not

Awatar użytkownika
Hard Candy
Kumpel

• Pochwały:15

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry