Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234882 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Ich troje

Dział dla osób lubiących typowo taneczną muzykę.

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Mandy » 17 Sie 2009, 09:40

Miałam obawy przed założeniem tego tematu widzę że nie jest ten zespół tu lubiany ale trudno. Jak dla mnie są oni dobrzy większość ich piosenek mi się podoba a nawet bardzo.Co do wyglądu Michała to nie mam nic przeciwko robi co chce przynajmniej(wg mnie) nikogo nie naśladuje no chyba że wy znacie kogoś z czerwonymi włosami :wink: Ich występy jak dla mnie są świetne potrafią robić show przez co miło ogląda się występ tego zespołu :)
No ale to jest tylko moje zdanie czekam teraz na wasze opinie nawet te nie przychylne :D
Niebo uczy kochać
Ziemia uczy trwać
Ludzi nienawidzić
Ludzie uczą nas

Awatar użytkownika
Mandy

• Miejscowość:TRG
  • Pochwały:8

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Neosha » 11 Sie 2010, 17:14

:mrgreen: Taak pamiętam te czasy młodzieńczej głupoty jak w wieku ok 9 lat słuchało się tego "cudnownego" :mrgreen: zespołu.
Uff teraz jest inaczej. Nie interesuje się co się dzieje w tej formacji i nie ejstem ciekawa. I na szczęście zmienił mi się gust muzyczny :jupi:
Trzy są źródła ludzkich popędów i pragnień: dusza, rozum i ciało.
Pragnienia duszy - rodzą przyjaźń,
rozumu - szacunek,
ciała - pożądanie.
Dopiero połączenie tych trzech pragnień rodzi miłość...

Awatar użytkownika
Neosha
Kumpel

• Pochwały:76

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 11 Sie 2010, 17:14

Awatar użytkownika
mgirl

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez przemasboss » 26 Mar 2011, 10:08

Ja, ktoś tego jeszcze słucha? Muszę powiedzieć że ten zespół jest śmieszny jego skład zmienia się tak często że sam nie wiem kto tam teraz śpiewa. Ale muszę przyznać że jedną piosenkę ich "Powiedz" to słuchałem często, ale to chyba dużo ludzi.

przemasboss

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Mandy » 26 Mar 2011, 15:14

Muszę przyznać że teraz kiedy jest kolejny rozwód i kolejna wokalistka to ja też mam dość :P Dalej uważam ze mają fajne piosenki ale Wiśniewski gdyby był bardziej stały miałby więcej fanów. Nadawał by się na araba tylko rozwodów by nie musiał brać.
Niebo uczy kochać
Ziemia uczy trwać
Ludzi nienawidzić
Ludzie uczą nas

Awatar użytkownika
Mandy

• Miejscowość:TRG
  • Pochwały:8

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Kokieteria » 26 Mar 2011, 15:54

Ja nigdy nie interesowałam się tym zespołem, żadna z ich piosenek mnie nie zachwyciła. Nigdy nie rozumiałam tego powszechnego szału wokół Wiśniewskiego i Jego zespołu, ale są gusta i guściki. Zdecydowanie preferuję inny rodzaj muzyki.
Actually I try to be a Super Mom.

Awatar użytkownika
Kokieteria
Przyjaciel

• Miejscowość:Wrocław.
  • Pochwały:48

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Kropka. » 16 Kwi 2011, 00:11

Jak byłam mała to Ich Troje zrobiło furorę, ja również się wciągnęłam. Fakt - mieli fajne piosenki i takie chwytliwe melodie. Jednak długo ma fascynacja tym zespołem nie trwała. Obecnie nie słucham, ale sentyment do starszych piosenek pozostał. : )
Can't believe you were once just like anyone else
Then you grew and became like the devil himself
Pray to god I think of nice thing to say
But I dont think I can so fuck you anyway.

Awatar użytkownika
Kropka.

• Pochwały:16

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 16 Kwi 2011, 00:11

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez vapaus » 23 Kwi 2012, 20:45

Ja byłam ich fanką pod koniec lat 90. i na początku XXI wieku (jakkolwiek dziwnie to zabrzmiało). Co prawda są bardzo krytykowani, co mnie nawet nie dziwi, ale muszę przyznać, że niektóre piosenki były naprawdę dobre i lubię do nich wracać ;)
choose to be me.

Awatar użytkownika
vapaus

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Aniulek » 25 Kwi 2012, 21:09

Życie prywatne Wiśniewskiego jakoś mnie nigdy nie interesowało, ale muzyka, jaką tworzyli owszem. Niewiele lat wtedy miałam, nie znałam ich od początku, poznałam dopiero, kiedy do zespołu dołaczyła Justyna, czasy tych największych przebojów. Wtedy też poznałam wczesniejszą twórczość, kiedy śpiewała z nimi Magda. Piosenki z pierwszej płyty do dziś mam na telefonie. Ale to, co robili, kiedy odeszła Justyna już mnie w żaden sposób nie zachwyca. Lepiej było zejść ze sceny wcześniej, a nie grać na siłę, kiedy została garstka fanów.

Aniulek

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Darcia K » 26 Kwi 2012, 16:54

Jest jedna płyta tego zespołu, którą mam w domu i którą uwielbiam.
Tak poza tym nie przepadam.
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!
Image

Awatar użytkownika
Darcia K
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:15

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez yncydent » 26 Kwi 2012, 17:24

Dajcie spokój, ja to nawet na koncercie byłam. Mama dostała kilka biletów za darmo to co, miały się zmarnować? ;D Stałam przy samej scenie i kiedy Michał zaczął się przechadzać między publicznością udało mi się dotknąć jego ręki. orgassssssssm
A słuchałam ich piosenek, bo siostra była fanką. Ja to tak z przypadku i musu w sumie.
E tam, wolałam Britney. ;D
wybuchy rysuję, że niby bukiety. psycholożka się daje nabrać.

Awatar użytkownika
yncydent

• Pochwały:22

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 26 Kwi 2012, 17:44

Ich Troje było hiciorem ! : D

Łaziło się po dworze i gdzie tylko z jakiegoś mieszkania leciała piosenka Ich Troje to się śpiewało komuś pod oknem... "Zawsze z Tobą chciałbym być..." :mrgreen:
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:23

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez MiR » 26 Kwi 2012, 20:59

Ja tam w sumie za Ich Troje byłem za czasów gdy w składzie była Justyna Majkowska bodajże. Potem po jej odejściu jakoś sympatia do zespołu opadła i szału nie było. Do tej pory znam kilka piosenek, czasami nawet posłucham 2-3 ale na tym się kończy.
Staram się być dobrym człowiekiem... a moje efekty pozostawiam ocenie innym...

Awatar użytkownika
MiR

• Pochwały:2

Ich troje

Nieprzeczytany postprzez Blu » 26 Kwi 2012, 21:19

Arsen napisał:"Zawsze z Tobą chciałbym być..." :mrgreen:

Przez całe lato! :mrgreen:
Aż wstyd się przyznać, ale do dziś znam na pamięć nie jedną ich piosenkę. A przed oczami mam sytuację, gdy jako siedmioletnie berbeciątko stoję na środku pokoju śpiewając jedną z ich piosenek i dostaję od taty, trzy razy nie, to były czasy ... Miło mi się kojarzą ale jak się cieszę, że z pewnych aspektów się wyrosło :)
jestem bezradny, jestem jak organiczna definicja angielskiego słówka „pathetic", jestem jak podstarzały Donnie Darko, jestem potencjalnym samobójcą z miłości przez utopienie, jestem jak otwarta czakra, cieknący kran i krwawiący nos.

Awatar użytkownika
Blu

• Pochwały:15

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry