Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234882 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

House M.D.

Jeśli jesteś fanem dużego ekranu, to nie możesz przejść obojętnie obok tej kategorii.

House M.D.

Postprzez laguna » 12 Maj 2008, 13:37

Jestem pewien, że na forum znajdzie się masa ludzi, którzy oglądają emitowany na AXN i TVP2 serial "House M.D" (Czy jak tam kto woli - "Dr. House") opowiadający o losach cynicznego doktora House'a. Serial (moim zdaniem) absolutnie genialny, chętnie oglądany przez miliony widzów na całym świecie. Emitowany w poniedziałki, środy i piątki (AXN) oraz czwartki (TVP2)
"Wszyscy kłamią"

Awatar użytkownika
laguna

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

House M.D.

Nieprzeczytany postprzez evances » 30 Kwi 2011, 21:37

Też uwielbiam, jeden z lepszych seriali jakie mi przyszło oglądac. Lubię jego styl bycia, sposób wypowiadania się i to, ze jest taki specyficzny. Ogladam cześciej od kiedy na ENce są premierowe odcinki ;3

A co do tego, że gorzej się go ogląda jak już jest bardziej znany? Nie według mnie. Przecież fabuła przez to się nie zmienia.. Więc chyba nie wpływa to na stosunek do serialu, przynajmniej ja tak uważam.
Czy tu się głowy ścina?
Czy zjedli tu murzyna?
Czy leży tu Madonna?
Czy tu jest jazda konna?

Well come on and let me know,
Should I stay or should I go?

Awatar użytkownika
evances

• Miejscowość:Somewhere over the rainbow.
  • Pochwały:4

House M.D.

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 30 Kwi 2011, 21:37

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

House M.D.

Nieprzeczytany postprzez Quba » 20 Paź 2011, 11:58

Fabuła zdecydowanie męczy. Wszystkie odcinki wg podobnego schematu. Na plus daje im to, że od czasu do czasu jakiś epizod mnie zaskoczy. Na minus fatalne zakończenie 7 sezonu. Ósemka za to dobrze się zaczęła.

Serial ogólnie rzecz biorąc już nie porywa, jednak nadal będę oglądał, ze względu na genialne teksty głównego bohatera.

Awatar użytkownika
Quba
Administrator

• Miejscowość:Wrocław
  • Pochwały:7

House M.D.

Nieprzeczytany postprzez balbinka019 » 20 Paź 2011, 16:20

Nawet lubię głównego bohatera, ale od kilku sezonów nie da się już tego oglądać
http://www.okazje.info.pl/okazja/fotografia/nikon-coolpix-l110.html

balbinka019

House M.D.

Nieprzeczytany postprzez Nineku » 20 Paź 2011, 17:35

Ósmy sezon uważam za porażkę. Bohaterzy są przewidywalni, House do obrzydzenia Housowaty.
Mała Azjatka denerwująca, nawet 13 nie dostała konkretnej sceny, w której miałaby pole do popisu gry aktorskiej i zarysowania postaci.
Kiedy się już wyrośnie z aparatów na zęby,odpowiedzialność nie przemija.Tego się nie da uniknąć. Albo ktoś zmusi nas, żebyśmy stawili jej czoło albo ponosimy konsekwencje.Jednak dorosłość ma swoje zalety. Buty, seks i nieobecność rodziców mówiących nam, co mamy robić, to cholernie fajna rzecz .

Awatar użytkownika
Nineku
Moderator

• Miejscowość:Kluczbork
  • Pochwały:60

House M.D.

Nieprzeczytany postprzez silk_spectre » 21 Paź 2011, 13:24

Kiedyś byłam mocno zaaferowana tym serialem, od czasu 6tej serii nie wiem 'co słychać' u lekarzy ze szpitala kierowanego przez doktor Cuddy. Serial się po prostu wyczerpał, co nie zmienia faktu, że początki były genialne i miło mi się do nich wraca.
Miłość nie wyraża się w pragnieniu uprawiania seksu, lecz w pragnieniu wspólnego snu.

Awatar użytkownika
silk_spectre

House M.D.

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 21 Paź 2011, 13:24

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

House M.D.

Nieprzeczytany postprzez Cinnamon » 19 Lis 2011, 19:59

Nie, nie, nie. Nie cierpię tego serialu. Nie cierpię tego uwielbianego przez wszystkich doktorka i jego super sarkastycznych wypowiedzi, nad którymi się tak wszyscy rozpływają. Fabuła kiepska, moim zdaniem serial nudny. Nie dzieje się nic ciekawszego. Wszystko wiedzący House zawsze uratuje sytuacje. Ogólnie serial strasznie przewidywalny, parodia seriali naprawdę medycznych, gdzie pokazywana jest sala operacyjna czy ostry dyżur.

Awatar użytkownika
Cinnamon

House M.D.

Nieprzeczytany postprzez Prittstick » 19 Lis 2011, 20:23

Obejrzę z chęcią, ale jednak po pierwszym sezonie, zaczęło robić się nudno, z kolei teraz nie mają już co wymyślać i za bardzo komplikują.

Awatar użytkownika
Prittstick

House M.D.

Nieprzeczytany postprzez fokusmok » 01 Sty 2012, 20:20

Jeden z moich ulubionych seriali, lubię patrzeć na Dr. House'a. Przyjemny serial.
Everybody lies.
może nie wystarczę, ale będę tuż obok. prócz Ciebie nie ma mnie dla nikogo.

Awatar użytkownika
fokusmok

• Pochwały:1

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry