Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234882 postów.
jumisiek. napisał:Teraz zrobiłam się do niego trochę podobna

mgirl

Jeżeli jesteś geniuszem, to ok. Cechy House'a u zwykłych ludzi sa po prostu zwykłym prostactwem, grubiaństwem i brakiem wyczucia.
mandelena napisał:Myślę, że jumiś chodziło bardziej o ironiczne podejście do życia.
wydaje mi sie ze w 2 serii ale nie jestem w stanie powiedziec ktore to dokladnie odcinkiszczery napisał:Może ktoś powiedzieć, w których odcinkach House śmiga na motocyklu?
Generalnie mam takie podejscie i latwo sie zniechecam do czegos co uwielbiaja tlumy, ale house jest na tyle dobry , ze moze miec nawet i miliard wielbicieli i nie zmniejszy mi to przyjemnosci z jego ogladania.szczery napisał:że oglądam coś innego niż reszta.

mgirl

MissMac napisał:im dłużej on trwa tym jest coraz słabszy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości