Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234882 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Horrory

Jeśli jesteś fanem dużego ekranu, to nie możesz przejść obojętnie obok tej kategorii.

Horrory

Nieprzeczytany postprzez loco15 » 14 Lip 2011, 21:15

Jakie wg. was są tymi "najgorszymi" czyli najbardziej straszne? Dla mnie są to wszystkie te w których występują małe potępione dzieci :twisted:
PS. Był taki horror, o dziewczynce która spałą w łóżku na piętrze domu (lub oglądała telewizje). Dom był zbudowany na terenie dawnego cmentarza indian.Kojarzycie> Możecie przypomnieć mi tytuł?

Awatar użytkownika
loco15

• Miejscowość:Garwolin

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Horrory

Nieprzeczytany postprzez loco15 » 02 Sie 2011, 18:02

naraya Dosyć powiedzieć że Zmierzch został zaliczony do gatunku Hrror więc dewaluacja wartości prawdziwych filmów jest ogromna. Wszystko z korzyścią dla pieniądza i populistycznego widza. Czy nie można zrobić raz na rok jakiegoś niszowego filmu? Takie jest moje mini-marzenie :D

Awatar użytkownika
loco15

• Miejscowość:Garwolin

Horrory

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 02 Sie 2011, 18:02

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Horrory

Nieprzeczytany postprzez Cenzura » 12 Wrz 2011, 21:25

Horrory są zarąbiste, to niesamowite co się dzieje z wyobraźnią po obejrzeniu dobrego horroru.
Szkoda, że już nie ma naprawdę dobrych horrorów. albo coś ze mną jest nie tak, może mnie nie ruszają tak jak kiedyś, może nie przeżywam ich tak jak kiedyś.
Pamiętam, że miałam kilka ulubionych m.in. "Smakosz", "Teksańska masakra piłą mechaniczną", "Wzgórza mają oczy", "Amityville", "Oni - The Faculty", "Dom woskowych ciał".

No ogólnie kiedyś horrory miały na mnie jakiś taki jakby większy wpływ...
I walk a lonely road
The only one that I have ever known
Don't know where it goes
But its home to me and I walk alone
Boulevard Of Broken Dreams

I ♥ ROSWELL
Max Evans <3333

Awatar użytkownika
Cenzura

• Miejscowość:śląsk.

Horrory

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 12 Wrz 2011, 22:15

Eden Lake, nie ma to jak banda dzieciaków sadystów :)
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:23

Horrory

Nieprzeczytany postprzez Raymond » 25 Wrz 2011, 14:35

Mnie już od dawna wszelakie horrory nie straszą, a często po prostu śmieszą :P Z tego też powodu ich nie oglądam już sporo czasu, bo nie wzbudzają we mnie szczególnych emocji, nawet jeżeli jestem sam w ciemnym pokoju w nocy i jest to film z "wyższej półki" ;) Uczucie strachu przy filmach jest mi obce :P

Ale to tak jest teraz. Kiedyś, jak miałem te około 8 lat, to było co innego :P Pewnie jak u większości dzieciaków po takich filmach nie potrafiło się zasnąć, bo wydawało się, że główny zły bohater ostatnio obejrzanego filmu np. wyjdzie zza szafy i nami się odpowiednio "zaopiekuje" :D Nie potrafiłem usnąć zwłaszcza po takich filmach, jak "Koszmar z Ulicy Wiązów", "Lalka Chucky" czy "Critters". Dobrze pamiętam te filmy mimo upływu tylu lat :D

Ostatnio obejrzany horror (w latach licealnych), który potrafił wzbudzić we mnie uczucie obawy i ciężko było go oglądać samemu w nocy (oj tak!) to "Blair Witch Project". Przyznaję, postarano się o klimat i odpowiednie dźwięki :D Pewnie efekt został spotęgowany przez to, że na początku uwierzyłem, iż film jest na faktach (bo taka informacja rozpoczynała film) ;) Jednak po takim filmie już z odpowiednim dystansem podchodzi się do takich informacji i filmy takie jak "Paranormal Activity" czy "Fourth Kind" (znany też jako "Czwarty Stopień"), które obejrzałem później, przestają wzbudzać emocje i stają się mało interesujące ;)

Ale to normalna kolej rzeczy :P Im człowiek starszy, tym więcej widział w życiu i mniej jest sytuacji, które mogą go zaskoczyć, a przy tym wystraszyć. Przez to też filmy z tego gatunku dla ludzi starszych są znikomo "wzruszające" ;)
To jest mój niebieski podpis ;P

Awatar użytkownika
Raymond

• Miejscowość:Włocławek
  • Pochwały:1

Horrory

Nieprzeczytany postprzez nico77 » 26 Wrz 2011, 02:42

Jak dla mnie nie ma strasznych horrorów, mnie wszystkie śmieszą :) Swoją drogą wypełniałem raz ankiete na podane.pl i tam masa ludzi myśli podobnie do mnie.
www.podane.pl -> Jeśli interesujesz się ankietami, sondami, zapraszam! Spędzam tam mnóstwo czasu, świetna strona!

nico77

Horrory

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 26 Wrz 2011, 02:42

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Horrory

Nieprzeczytany postprzez Christinka » 01 Gru 2011, 21:11

Ja uwielbiam horrory i thrillery o egzorcyzmach, czyli:
- Rytuał
- Egzorcysta
- Ostatni egzorcyzm
- Gothika itd.

Awatar użytkownika
Christinka

Horrory

Nieprzeczytany postprzez xipetotec » 18 Sty 2012, 22:26

Mój ulubiony horror, a zarazem jedyny po którym naprawdę nie mogłam spać, czyli Paranormal Activity oraz Paranormal Entity... Masakra:) Polecam tylko pierwsze części, reszta jest beznadziejna.

xipetotec

• Ostrzeżenia:1

Horrory

Nieprzeczytany postprzez micolay » 08 Lut 2012, 19:51

Ja widziałem ostatnio "Resident Evil: Afterlife". Polecam jeszcze "Heartless: W świecie demonów" - dobrze trzyma w napięciu. Można się przestraszyć. Lepiej nie oglądać przed snem :mrgreen:

micolay

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry