Inny przykład:
George Michael: Nie mógłbym żyć w niepewności, że mój partner po mojej śmierci nic nie dostanie...
Straszne. Przynajmniej Kaczor jest przeciw... Wiem, ze wszyscy ludzie są równi, ale bez przesady.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234882 postów.
Jestem homofobem, i trudno.
Eart napisał:Jestem homofobem, i trudno.
cyniczna_ napisał:jeśli ludzie się kochają, wiedzą że chcą za sobą spędzić całe życie to raczej nie mam nic przeciwko.. bardziej już bym miała uwagi przy tym, że w związkach homoseksualnych mogą być wychowywane dzieci. . temu byłabym przeciwna.. silnie zadziałałoby to na psychikę dziecka.. szkoła.. też nie było by to normalne jakby pani zadała pytanie.. :jak ma na imię twoja mama? .. Odpowiedź brzmiałaby na przykład : Ziutek.. nie byłoby to za fajne i normalne..

Magic napisał:powiedzmy że zawsze bede przeciw , jest to dla mnie obrzydliwe i ciesze się ze coraz bardziej się tępi homosexualizm. A juz nie mówie o adopcji przez taką pare , bo to zupełna paranoja , takie dziecko nie bedzie miało życia . Zawsze przeciw ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość