Witamy na M-Forum.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1209605 postów.
Zobacz nieprzeczytane posty
Jeśli lubisz eksperymentować w kuchni (czyt. gotować) to nie możesz przejść obojętnie obok tego działu. =)
przez Blasphometh » 28 Sie 2010, 17:16
Witam, mam pytanie. Mianowicie, czy istnieją jakieś herbaty, bądź inne liście parzone, lub zioła, po których uzyskuję się efekt bycia "pijanym"?
Blasphometh
Podziel się tym tematem ze znajomymi!
Odpowiedzi
przez mexxiankaa » 28 Sie 2010, 17:34
ha . chyba nie . proponuje piwo albo wódke . możesz też wino ;] .
zioło . ale nie parzone
![Smile :]](http://m-forum.pl/images/smilies/icon_smile5.gif)
I know this much is true
I wanna do bad things with you.

mexxiankaa
przez mgirl » 28 Sie 2010, 17:34

mgirl

przez Blasphometh » 28 Sie 2010, 17:46
To ma być w sumie jakaś alternatywa, ale to aż dziwne, że 15-latka poleca mi alkohol... Zdemoralizowana młodzież. Zależy mi na produkcie dostępnym w zielarniach, nieuzależniającym i nie wpływającym źle na zdrowie.
Blasphometh
przez mexxiankaa » 28 Sie 2010, 17:49
no wiesz skoro chcesz być pijanym to odpowiadam, chyba to sie tu robi na tym forum co nie ? oczekiwałeś odp . to ją podaje . . dla twojej wiadomości nie spotkalam sie jeszcze z wódką i nie chce . no chyba .
I know this much is true
I wanna do bad things with you.

mexxiankaa
przez gajowy. » 30 Sie 2010, 00:36
Powinieneś zapytać jakiegoś indianina lub ludzi z dzikich plemion , którzy takie właśnie herbatki -choć nie wiem czy nie szkodzą zdrowiu- parzą.
Skoro pytasz o produkt dostępny w zielarniach to dlaczego właśnie tam nie pójdziesz?

Przepisyniepozostawiajążadnychwątpliwości-abyzostaćleśnikiemtrzebawyhodowaćsumiastywąs

gajowy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości