Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234880 postów.

mgirl

TerryTerror napisał:y. Ale słucham tylko starszych kawałków te nowe to nie to samo.

Pirat napisał:pewnie, że nie to samo, mieli robić Appetite II?

mgirl

Spaceman napisał:a dlaczego nie, skoro jest to prawdopodobnie najlepszy debiut w historii rocka, dzieło, gdzie nie ma zbędnych dźwięków?
Spaceman napisał:Gunsi to zespół hardrockowy, nie muszą być na siłę odkrywczy, ważne, żeby mieli świeżość.

właściwie nowe style powstawały dzięki temu, że muzycy odchodzili od swoich stylów.Spaceman napisał:nie napisałem, że mają kopiować te albumy, tylko pozostać w pewnym sensie wierni stylowi,
Spaceman napisał:a nie pchać się w NIEUDOLNE eksperymenty z elektroniką, itd.
Spaceman napisał:jeśli chodzi o świeżość, to nie chodzi mi o brzmienie jako takie, ale fakt, że hard rock jest na tyle energetycznym gatunkiem, że naprawdę nie ma potrzeby kombinowania na chama, aby zachować jego moc. przykład? AC/DC. praktycznie od 30 lat grają to samo, a ciągle słychać w tym świeżość.
i to jest jedyna/najcięższa rzecz, którą można mu zarzucić. Ale szczerze mówiąc czy zespół będzie się nazywał "A" czy "Y" nie jest dla mnie istotne, bo i tak wiem, że to nie jest ten sam zespół.Spaceman napisał:a jeśli Axlowi naprawdę zależy na zaspokajaniu swoich artystycznych zapędów, to niech nie robi tego pod szyldem G N' R.

erni3112 napisał:Kocham, kocham, kocham wokal Axl'a Rose'a po prostu jest zajebisty taki specyficzny
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości