Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234879 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

GTA 5

Gry na typowego blaszaka

GTA 5

Nieprzeczytany postprzez Fejs » 07 Lis 2011, 04:18

Siema. Jestem zapalonym graczem serii gier Grant Theft Auto. Już niedługo premiera najnowszej części GTA 5
GTA 4 jeszcze uciągnęło na moim komputerze:D Już sobie wyobrażam jakie wymagania będzie miało GTA 5. Co radzicie? Dokupywać nowsze części do komputera czy lepiej już zainwestować w konsole ps3 lub x-boxa360?

Fejs

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

GTA 5

Nieprzeczytany postprzez Trap » 07 Lis 2011, 16:17

Wg mnie najlepszym pomysłem, jest poczekanie na kolejną generację konsol, podobno mają być do 2014 roku. Wiadomo że na PC ta gra będzie wyglądać o wiele ładniej niż na PS3 lub XBOX'ie 360, chodź tutaj raczej wybrałbym konsole. A co do samej gry, czy piemiera będzie niedługo? zobaczymy....
W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym.

najpiękniejsze są dni kiedy potrafimy być tak po prostu bezgranicznie szczęśliwi i sami nie wiemy z jakiego powodu.

Awatar użytkownika
Trap

• Miejscowość:Południe PL :)
  • Pochwały:2

GTA 5

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 07 Lis 2011, 16:17

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

GTA 5

Nieprzeczytany postprzez Fejs » 07 Lis 2011, 16:18

Trap napisał:Wg mnie najlepszym pomysłem, jest poczekanie na kolejną generację konsol, podobno mają być do 2014 roku. Wiadomo że na PC ta gra będzie wyglądać o wiele ładniej niż na PS3 lub XBOX'ie 360, chodź tutaj raczej wybrałbym konsole. A co do samej gry, czy piemiera będzie niedługo? zobaczymy....

Premierka już jest:)

Fejs

GTA 5

Nieprzeczytany postprzez FairPlay » 07 Lis 2011, 16:34

Premiera dopiero w 2012 roku. Na konsole. Na PeCety pewnie będzie z rok później, a rynek komputerowy się bardzo szybko rozwija. Teraz kupione części nie będą już takie świetne za 2-3 lata. Ja bym się wstrzymał z zakupem nowych części, tym bardziej, że jeszcze o nowym GTA tak naprawdę bardzo, bardzo mało wiadomo.
"Życie to najcięższy melanż, każdy kończy zgonem."

Awatar użytkownika
FairPlay

• Miejscowość:Oberschlesien
  • Pochwały:3

GTA 5

Nieprzeczytany postprzez Trap » 07 Lis 2011, 18:52

Jeszcze jak będzie tak zoptymalizowane jak GTA IV, to już w ogóle, będziesz musiał składać kompa pod tą grę, ale mam nadzieję że optymalizację poprawią.
W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym.

najpiękniejsze są dni kiedy potrafimy być tak po prostu bezgranicznie szczęśliwi i sami nie wiemy z jakiego powodu.

Awatar użytkownika
Trap

• Miejscowość:Południe PL :)
  • Pochwały:2

GTA 5

Nieprzeczytany postprzez Migotliwa » 25 Lis 2011, 14:51

Myślę że nie ma co się wygłupiać z upgrade'm sprzętu pod nowe gta już teraz. Premiera w 2012 niepewna, na spekulacjach nie ma co się opierać. Moim zdaniem jeśli piątka wyjdzie na obecne generacje konsol to i na piecyku nie będzie miała wymagań znacznie większych od czwóreczki. Nie od dziś wiadomo że x360 i ps3 są już mocno przestarzałe i hamują rozwój grafiki w grach, które to są dopasowywane w pierwszej kolejności do możliwości konsol, potem dorzucają tekstury wyższej rozdzielczości.

Awatar użytkownika
Migotliwa

GTA 5

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 25 Lis 2011, 14:51

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry