Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234879 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Gry sieciowe dla dziewczyn

Forum dla wytrwałych graczy i nie tylko :] Rozmawiamy tutaj o wszelakich grach, czy to na PC, PS2, czy GBA.

Nieprzeczytany postprzez Black_Lady » 24 Maj 2010, 10:34

hej mam pytanko. czy są jakieś gry typu metin, tibia, Lineage tyle ze dla dziewczyn? ze się chodzi cos robi ale nie koniecznie bije ;/ jeśli znacie cos takiego prosze napiszcie. pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Black_Lady

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Re: Gry sieciowe dla dziewczyn

Nieprzeczytany postprzez repciuch » 24 Maj 2010, 13:41

zobacz Maple Story, jest to gra w ktora grywa chyba najwiekszy odsetek dziewczyn ze wszystkich mmo

słitaśna grafika, 0 brutalosci, bardzo przyjemna gra - polecam

Awatar użytkownika
repciuch

• Pochwały:3

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 24 Maj 2010, 13:41

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez Goods » 24 Maj 2010, 15:49

Może Second Life?
Pozdrawiam,
Radek Karbowski.
http://rkarbowski.info/

Awatar użytkownika
Goods

• Miejscowość:Działdowo
  • Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez henoname » 25 Maj 2010, 14:39

NewerWinterNights, serwer Krainy Cienia, gram już parę miesięcy, i poznałem tam nawet nie jedną dziewczynę. Gra jest świetna, serwer klimatyczny. Nie chodzi o same bieganie, i nabijanie expa. Trzeba grac swoją postac, nie morzesz krzyknąc na ogólnym do kogoś, hej jaki masz lvl. Mówisz, zależy kim jesteś, witam, zwę się tak i tak, a np dopóki nie zdejmieisz kaptura, nikt nie ma prawa wiedziec kim jesteś, tzn Elfem, czy człowiekiem. Za odgrywanie można złapac doświadczenie, jeżeli mistrzowi gry się spodoba. Mój kumpel siedząc swoim krasnoludem w karczmie, i opowiadając fantastyczne historie przez 2 godziny znajomym ze swoich wypraw, nabił 16lvl SIC! Podczas gdy 40 jest maksymalny. Co więcej, są języki rasowe i klasowe , np: Mam czarnego elfa, piszę coś w kwadratowych nawiasach, np [Witaj], inne elfy w pobliżu mnie zrozumieją, ale ludzie, zobaczą tylko dziwne znaczki. Tak samo krasnoludy. Albo taki złodziej, ma język migowy który rozumieją tylko jego kumple po fachu. Ze znajomkami, wyruszając w podróz, zatrzymując się na odpoczynek w nocy, rozpalamy ognisko ;]. Wkręciłem się w to baaardzo. Gram już pół roku i jeszcze nie poznałem całęgo serwera, jest, GIGANTYCZNY, zwiedziac jest co, i cały czas mnie zaskakuje. Albo taki smok, mmmm
Bajka, ras, klas, atutów, zaklęc, mrowie, gra rozbudowana, itemów, ojojojoj,

Nic tylko grac, polecam, PW!

henoname

Nieprzeczytany postprzez ankalin » 04 Wrz 2010, 23:43

Wolni farmerzy, można poczuć się jak farmer na idyllicznej wsi ;) Potem jest już trochę nudno ale na początku fajnie sie gra mimo ze gra jest banalnie prosta

Awatar użytkownika
ankalin

• Pochwały:2

Nieprzeczytany postprzez dramaqueen » 11 Lis 2010, 19:45

Polecam Luna Online

Awatar użytkownika
dramaqueen

• Miejscowość:Warszawa

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 11 Lis 2010, 19:45

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez CyberAdi » 19 Lis 2010, 17:11

Polecam Audition.
Audition jest taneczną dostępną za darmo Grą w której niesamowite animacje i świetnie dobrana muzyka zagwarantują nam dobrą zabawę na długie lata... Sama gra jest bardzo prosta jednak wymaga od graczy niesamowitej zręczności, Refleksu i cierpliwości.
Opis gry:
Audition jest taneczną dostępną za darmo, nie zwykłą grą typu massive multiplayer online dance game, wyprodukowaną przez koreańską firmę T3 ENTERTAINMENT.

Gra jest całkowicie darmowa, płacić w niej możemy jedynie za dodatkowe itemy, głównie ubrania i pety. Gra jest bardzo grywalna, posiada wiele trybów rozrywki i niezliczoną ilość poziomów trudności dzięki czemu zarówno początkujący, jak i bardziej zaawansowani gracze zawsze znajdą coś dla siebie. Niesamowite animacje i świetnie dobrane piosenki zagwarantują nam dobrą zabawę która nigdy się nie nudzi. głównym zadaniem graczy jest naśladowanie i wystukiwanie na klawiaturze odpowiedniej sekwencji ruchów w odpowiednim tempie. Samo poruszanie się i sterowanie są niezwykle proste do zrozumienia. Gra Ostatnimi czasy stała się bardzo popularną wśród graczy na całym globie.

Wymagania Sprzętowe: Intel Pentium III 1 GHz CPU, 256MB RAM, ~1GB Hard disk space,
ATI Radeon 7000 or GeFo

Awatar użytkownika
CyberAdi

• Miejscowość:Polkowice

Nieprzeczytany postprzez brulion » 21 Gru 2010, 21:39

Nie mam nic przeciwko takim grą, ale jak już się rozkręcają, to zazwyczaj trzeba wykupić dostęp do dalszych plansz i tu się zaczyna problem, bo skoro mam juz za coś płacić, to wolę sobie kupić nowa grę, w którą dłużej pogram.

brulion

Nieprzeczytany postprzez Hard Candy » 22 Gru 2010, 18:25

Zielone imperium, Travian.
Jak mnie zapalisz wtedy zapłonę.

Awatar użytkownika
Hard Candy
Kumpel

• Pochwały:16

Nieprzeczytany postprzez Światłocień » 22 Gru 2010, 22:01

repciuch napisał:zobacz Maple Story, jest to gra w ktora grywa chyba najwiekszy odsetek dziewczyn ze wszystkich mmo

słitaśna grafika, 0 brutalosci, bardzo przyjemna gra - polecam

I bardzo podobna do niej gra, tylko, że w 3D - Fly For Fun. Też serdecznie polecam bo sam swego czasu się w nią zagrywałem :D
-Stary, mówię ci..Jej usta jak czerwone wino, którym mam ochotę upić się do nieprzytomności. Jej włosy-cudny jedwab o zapachu, który według producenta szamponu powinien pewnie być truskawkowy.Cudo.
-Skończyłeś?To teraz strzel jeszcze drina i podbijaj.

Awatar użytkownika
Światłocień
Kumpel

• Miejscowość:Łódź
  • Pochwały:6

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry