Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234879 postów.
Oleck napisał:Jedyna planszówka, która tak naprawdę mi się podobała nazywa się 'Magia i Miecz'. Niestety w sklepach już się jej nie spotka chyba. Bardzo stara. Może na allegro da się znaleźć. Będzie trzeba poszukać
Żaden przezytek, w domu mam koło 30 gier planszowych różnego rodzaju i przyznam szczerze, że uwielbiam siadać z bratem, czy rodziną i po prostu pograć. Znajomi tez iwedzą, że jestem skarbnicą gier i zdarza mi się od czasu do czasu pakowac kilka gier i gdzieś z nimi iść.Pabloxx napisał:Co sądzicie o grach planszowych?Czy jest to według was przeżytek czy też lubicie sobie czasem pograć ze znajomymi na przykład w Monopoly?

mgirl

drizztdourden napisał:Oleck napisał:Jedyna planszówka, która tak naprawdę mi się podobała nazywa się 'Magia i Miecz'. Niestety w sklepach już się jej nie spotka chyba. Bardzo stara. Może na allegro da się znaleźć. Będzie trzeba poszukać ;)
wydaje mi się że mam w domu grę planszową magiczny miecz - zajebiście fajna - ale nie wiem czy to ta sama o którą Ci chodzi
Ephedrine
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości