Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210475 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

granie za wieksza kase

Dział bukmachersko - konkursowy. Obstawiamy tutaj wyniki meczów piłkarskich z całego świata. Można wygrać ciekawe nagrody. ;)

granie za wieksza kase

Nieprzeczytany postprzez Grzesiek888 » 04 Lut 2009, 09:13

co mozna zrobic zeby postawic np za 200 zl i wygrac np 370 . 400 itp raz dałem za 200 zl i chelsea przegrała z burnley w pucharze po karnych :( nie wiem jak wybrac dobre mecze zawsze mi jakis jeden nie wchodzi :(

Grzesiek888

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

granie za wieksza kase

Nieprzeczytany postprzez Suu?! » 05 Kwi 2009, 02:42

I to są właśnie uroki sportu,trzeba się znać na rzeczy i mieć cholernie dużo szczęścia. Bawię się w to już jakiś czas,i widziałem wygrane takie kupony których szansa na wpadnięcie była minimalna.
Raz jeden gość postawił za 1zł kupon na 8 meczy,wytypował same remisy i zgarnął ponad 9tys zł.
Więc sam widzisz że 90% to szczęście,a 10 to jakaś mała wiedza na temat sportu :wink:

Awatar użytkownika
Suu?!

• Miejscowość:Wrocław

granie za wieksza kase

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 05 Kwi 2009, 02:42

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry