Witamy na M-Forum.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234879 postów.
Zobacz nieprzeczytane posty
Forum dla wytrwałych graczy i nie tylko :] Rozmawiamy tutaj o wszelakich grach, czy to na PC, PS2, czy GBA.
przez BartHeq » 16 Wrz 2008, 11:46
Co waszym zdaniem decyduje o tym, czy gra jest dobra/kiepska? Multiplayer? Muzyka? Grafika? Coś innego?
Dla mnie najważniejsza jest... Fabuła. Historia opowiedziana w grze. To właśnie fabuła motywuje do działania. To ona sprawia, że chcę ratować świat. Dlatego uwielbiam gry fabularne (nie rpg, gry z dużym naciskiem na fabułę). Dobra fabuła to 1/3 sukcesu gry. Jak wy uważacie?
lol wut

BartHeq
- Miejscowość:Przymiłowice
- Pochwały:1
Podziel się tym tematem ze znajomymi!
Odpowiedzi
przez qhash » 04 Paź 2010, 12:29
powiem tak, kazda gra moze byc dobra, wazne to jakie jej wymagania postawisz. jesli podejsc do diablo jak do rpg to bedzie sie bardzo zawiedzionym i gra nie spelni wymagan. jednak jesli jako do hack'n'slasha to wtedy miod leje sie z gry kazdym mozliwym kanalem;]
"...mes que un club..."
qhash
przez mgirl » 04 Paź 2010, 12:29

mgirl

przez Zwar » 10 Lis 2010, 20:50
Przede wszystkim tzw gameplay, to jaka jest mechanika gry, jeśli jest przystępna ale nie nudna i daje duże możliwości jestem kupiony.
Drugą sprawą jest fabuła ale nie koniecznie
Jeśli chodzi o Grafikę to uwielbiam gry stylizowane na jakieś style graficzne niż próby foto realizmu.
Złotym przykładem z ostatnich gier jest Tomb Rider GOL i Death Spank
Najstarszym turbodopalaczem jest uciekający autobus
Zwar
- Miejscowość:Warszawa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości