Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234879 postów.
Pizzaro napisał:a pseudo kibole i te całe drużyny pomeczowe, które się tłuką ? To normalne jest ?

mgirl

SecondChance napisał:RUCH, mój obecny chłopak jest za Ruchem, więc ja też![]()

mgirl

SecondChance napisał:Znów się czepiasz Drogi Hooltras,
Jeśli by nawet to Tobie chuj do tego, że tak się skromnie wyrażę. Mój obecny chlopak zaraził mnie miłością do Ruchu, a nie czuję potrzeby by szukać sobie następnego chłopaka więc o co chodzi? A że Ty jesteś za górnikiem to już inna sprawa... od Ciebie, kochany, takiego typu odzywek sobie nie życzę. Krótko i na temat, bo ze słabą ironią do mnie wystartowałeś, myślałam że stać Cię na coś lepszego. Pozdrawiam.
kendi napisał:Bloody napisał:Nie lubię Ruchu
ja też.
jestem za Górnikiem. mój były mnie zaraził : )

masochistka napisał:Zresztą u mnie większość rodzinki za Górnikiem. W naszych okolicach są duże napięcia jeśli chodzi o te dwa rywalizujące kluby, świadkiem różnych ustawek byłam nieraz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości