Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234879 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Godzina powrotu do domu?

W tym miejscu wypowiadamy się na tematy poważne. Nie bójmy się. Przełammy swój wstyd!

Godzina powrotu do domu?

Nieprzeczytany postprzez Olaaa08 » 18 Lip 2008, 08:51

O której musicie wracać do domu? i oczywiście ile macie przy tym lat?

Olaaa08

• Miejscowość:Łódź

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Godzina powrotu do domu?

Nieprzeczytany postprzez Mentiroso » 28 Sty 2012, 13:25

Ja także nie mam żadnej godziny o, której musiałbym wracać. Aczkolwiek z czystej ludzkiej przyzwoitości informuje rodzinę jeśli zamierzam wrócić rano. Ja także potrafię się bardzo martwić więc wiem jak to jest.
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana." - Napoleon Bonaparte

Awatar użytkownika
Mentiroso

• Miejscowość:Radom

Godzina powrotu do domu?

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 28 Sty 2012, 13:25

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Godzina powrotu do domu?

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 28 Sty 2012, 13:33

Moja matka woli żebym wracał do 22 (jest zbyt nadopiekuńcza, nawet jak już osiągnąłem pewien w miarę wiek), ale wystarczy że powiem jedno słowo i mogę wrócić nawet nad ranem . Kiedyś to były sztywne godziny jak 20,21,22,23 aż doszedłem z wiekiem do jako takiej swobody w tym względzie .
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:23

Godzina powrotu do domu?

Nieprzeczytany postprzez smętnie » 28 Sty 2012, 13:42

Nigdy nie miałam ściśle określonej godziny powrotu do domu. Zawsze informowałam rodziców, o której zamierzam wrócić, żeby się nie martwili. Zresztą, jestem też cały czas dostępna pod telefonem.
Zwykle wracam jednak najwyżej o północy.
Idziemy niewidomi przez ciemność, ale tą białą laską chcielibyśmy czasem zdzielić kogoś przez łeb. ~Stanisław Jerzy Lec

Awatar użytkownika
smętnie

• Pochwały:2

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry